Le Volume De Chanel Maskara İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı Chanel Le Volume maskara üzerine olacak. Sanıyorum ki yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum kendisini. Genelde çok övülen ürünlere, hayal kırıklığına uğrama korkusuyla pek yanaşmamayı tercih etsem de (sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler, bilirsiniz) bu kez işler düşündüğüm gibi olumsuz gitmedi. Ben bu maskarayı gerçekten çok beğendim.




Bir maskaraya ne zaman 20, bilemedin 30 Lira'dan fazla ödesem o parayı çöpe atmış gibi hissederim çünkü şu ana kadar hiçbir pahalı/marka maskara beni tamamiyle tatmin etmedi. Hacim vereni aktı, akmayanı kirpiklerimi yapıştırdı. Bir türlü olmadı. Ben de favorilerim olan Maybelline The Falsies Black Drama ve Flared ile yoluma devam ettim ancak sevdiğim ve blogunu rehber olarak gördüğüm arkadaşım Pınar, (blogu için buraya tıklayın) bu maskaradan vazgeçemediğini belirttiğinde daha fazla direnemedim ve gözümü karartıp Sephora'nın yolunu tuttum.

Siyah, asil ve sade ambalajını açtığımda fırçasına bakakaldım. 'Böyle bir fırça kirpiklere nasıl hacim verebilir ki?' dedim ancak ilk katı uyguladığımda karşılaştığım sonuç beni epey şaşırttı ve memnun etti.






Maskara fotoğraflamak konusunda berbatım, biliyorum. Bana inanın, kirpiklerimi yukarıdaki görsellerde göründüğünden en az 2 kat daha hacimli ve uzun yapıyor. Bu arada yukarıdaki fotoğraflarda maskaranın yalnızca tek kat uygulanmış halini görüyorsunuz.

Özelliklerini kısaca özetleyecek olursam; hiçbir şeyin durmadığı kirpiklerimden asla akmadı, dökülme yapmadı. 1,5 aydır her gün kullanmama rağmen ürün hala kurumadı. Tek kat uyguladığımda günlük kullanıma uygun hacimli ve uzun kirpikler, 2-3 kat uyguladığımda topaklanmadan takma kirpik etkisi verdi. (Abartmıyorum. Kuzenimin nişanına giderken takma kirpik takmaktan vazgeçtim çünkü gerek kalmadı.) Kirpiklerimi simsiyah yaptı. Gerçekten her kullandığımda bir kez daha hayran kalıyorum bu maskaraya.

Gelelim olumsuz yanlarına. İlki; fırçası ve yapışkan yapısı sebebiyle uygulama esnasında kirpiklerimin aralarına (eyelinerımın üstüne) bulaşması. Çok enteresandır ki, bu yapışkanlık maskarayı uyguladıktan 1 dakika sonra geçiyor ve akma ya da bulaşma sorunu yaşamıyorsunuz ancak uygulama sırasında dikkatli olmanız gerekiyor. Bir diğer kusuru ise tabi ki fiyatı. İçim yana yana satış fiyatının 109 Lira olduğunu belirtmek istiyorum. Chanel maskaraları Sephora'lardan veya şuradan online olarak satın alabiliyorsunuz.

'Bu kadar para harcamadan da benzer bir etki elde edebilir miyim?' derseniz, size Maybelline Black Drama'yı öneririm. İncelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yarınki yazıda görüşürüz. Mutlu günler. <3





Görkem Karman

15 yorum:

  1. ne kadar temiz bir cildiniz var, maşallah. eminim sigara kullanmıyorsunuz ve yağlı bir cilde sahip değilsiniz:) genelde kuru ciltler bu kadar pürüzsüz oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Etkisi guzelmis ama fiyati yurek hoplatir cinsten:)

    YanıtlaSil
  3. Peki maybelline mi yoksa rimmel london lash accelerator mu? onu da çok sevdiğini yazmıştın.
    alışveriş listesi yapıyorum senin önerilerinle.:)

    YanıtlaSil
  4. Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. Çok güzel görünüyor ancak gerçekten oldukça pahalı bir ürün.Sizin tavsiyelerinize uyup aldığım hiçbir şey beni hayal kırıklığına uğratmadı. Maybelline Black Drama'yı ben de deneyeceğim.Tavsiyeler için tekrar teşekkürler.. <3

    YanıtlaSil
  5. Chanel'in eye linerları da çok başarılı senin tavsiyelerini her zaman çok beğeniyorum rimelini de deneyeceğim

    YanıtlaSil
  6. Geçen gün dutyfreeden aldım görkemcim çok beğendim benim gibi kirpik takntısı olan biri için gayet güzel geldi :))

    YanıtlaSil
  7. Ben maybelline kullaniyorum denemek isterdim

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Ben maybelline kullanıyorum denemek isterdim ☺

    YanıtlaSil
  10. Ben maybelline kullanıyorum denemek isterdim ☺

    YanıtlaSil
  11. Bu ürünle Görkem 'li kirpiklerim olacak desenize😅

    YanıtlaSil
  12. Bir bayanın bakışlarını anında değiştirebilen tek şey bence kirpikler ve buna bağlı olarak kullanılan rimeldir.. Müthiş bir seçim:)

    YanıtlaSil
  13. Sizi izlememin sebebi sanırım ingiliz edebiyatıyla haşır neşir olmamızdı.Ancak zaman içerisinde tutum terbiye ve bilginize hayran kaldım.Tebrik ediyorum ve başarılarınızın Devamını diliyorum.Bu arada ben de lancome hypnose drama kullanıyorum

    YanıtlaSil
  14. Gerçekten bir maskara için bu kadar fiyat ödemek çok zor. Fakat blog yazısı, görüşler iyiye dair yorumlar güzel denemeye değer :)

    YanıtlaSil
  15. Bugün uzun zaman sonra dayanamayıp aldım. Biliyorum belki çok geç kaldım ama bir rimele 125 tl (şu anki fiyatı) verir miyim diye kendime sormaktan vazgeçip gözümü kararttım. Mağazaya gittiğimde kirpiklerimde rimel vardı zaten ama testerını denemek istedim yinede. İnanılmaz bir etki. Şiddetle tavsiye ediyorum. Şu an karşılıklı bakışıyoruz. Ambalajı çok sade ve asil. Bence siz de bir kere bile olsa gözünüzü karartmalısınız :)

    YanıtlaSil