NARS Dolce Vita Allık





Günaydınlar! Bugün sizlere, NARS'ın Dolce Vita allığını tanıtacağım. Uzun bir yazı olmayacak çünkü daha önce NARS allıklar üzerine bir çok inceleme yazısı yazdım. Örnek olsun diye bir tanesini şuraya koyayım hatta. Şimdi dönelim Dolce Vita'ya. 




Dolce Vita; minik gümüş ışıltılar içermesine rağmen, uygulandığında mat duran gül kurusu bir allık. Mat derken, tebeşirimsi donuk mat allıklar gibi değil. Cildi hala canlı gösteren türden bir matlıktan bahsediyorum.

Klasik NARS pigmentasyonu bu üründe de kendini belli ediyor. Parmaklarımı ya da fırçayı allığa dokundurmamla gelen ürün her iki yanağıma da yetiyor.

Klasik allık fırçalarıyla uyguladığımda palyaçoya dönüyorum, bu yüzden minimal uygulama yapan pofuduk fırçalarla uygulama yapmayı tercih ediyorum.

Tam bir sonbahar/kış rengi olan Dolce Vita, yanaklarımda (fondoten üstünde, baz ya da sabitleyici kullanmadan) 7-8 saat kalıcı oluyor. 



NARS allıkları Sephora ve NARS mağazalarından 99 TL'ye satın alabilirsiniz. Ne dersiniz? Sizce de buram buram kış kokan bir allık değil mi? Sevgiler! <3



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Allık super görünüyor :)
    http://kristakozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Tenine çok yakışmış :)
    www.lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
  3. Super duruyor isiltisi nin fazla olmaması bence çok iyi.
    rabiaslanturk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Birde Havyar oje ve kadife oje bin denemeni istiyoruz. Benim bulunduğum şehirde pek fazla kozmetik ci yok sen dene biz izliyiyelim görkem abla.
    :***

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım ama fiyatı çok fazla geldi bana dupe olarak daha uygun markaları önerebilirmisin görkemcim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben açıkçası the balm cabana boy'a benzettim...

      Sil
  6. The Balm Houndstooth a benziyor mu sence Gorkem?

    YanıtlaSil
  7. Bu allık sana sana inanılmaz yakışmış Görkem. Bunun da dupe u var mıdır?

    YanıtlaSil
  8. Sally hansen bacak spreyi ile rimmelin spreyinin karşılaştırmasını yapabilir misin?

    YanıtlaSil
  9. 2 senedir alsam mı almasam mı diye kararsız kaldığım bir allık bu :) Sana çok yakışmış ❤️

    YanıtlaSil
  10. çok güzel tam istediğim allık ama bene belli olurmu bilemedim ben esmer ve sarı alttonluyum sence olurmu? yada farklı bir gülkurusu allık önerirmisin bu lmazsa..

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Görkem! 21 yaşındayım, 3 aydır roaccutane kullanıyorum ve doktor önerisi sebebiyle gkf'li krem, asgari miktarda kapatıcı (yalnızca göz altı ve sokağa çıkamayacak kadar kırmızı sivilceler çıkarsa) ve kapatıcıyı sabitlemek için de senin de eskiden kullanığın Nars'ın transparan pudrasını kullanıyorum. Haliyle altında baz, fondöten falan olmadığından allıklarım da pek kalıcı olmuyor. Elimdekileri bitirmeden yeni allık arayışına da girmek istemedim, bu sebeple sana şunu sormak istiyorum, mevcut durumda allığı daha kalıcı kılacak bir trick var mıdır? Sevgiler!

    YanıtlaSil
  12. Allık güzel aldım fakat rengi biraz koyu geldi. Onu yılbaşında kullanicam gratis in nude serisinin açık şeftali tonunu daha seviyorum =))))

    YanıtlaSil