Kruidvat Oje Düzeltici Kalem (Asetonsuz)





Günaydın! Günün yazısı, Kruidvat'ın asetonsuz oje temizleme kalemi üzerine olacak. Watsons'ın yılbaşı paketinden çıkan bu ürün, özellikle koyu renk oje sürerken tırnak etine bulaşan kısımları temizlemek için üretilmiş. Ben normalde bulaşan ojelerin kurumasını bekleyip, pamuklu çubuğa biraz aseton döküp kolayca temizliyorum ancak bu ürünün aseton içermemesi ve daha pratik olması epey cazip geldi.




Ürün 4,5 ML ve arka kısmında 3 yedek başlığı var. Kokusu çok keskin değil. Kalem, sivri ucuyla tırnak kenarlarındaki oje fazlalıklarını kolayca temizliyor ancak başlık çok çabuk kirleniyor. Hatta koyu renk ojeler için her bir başlığın tek kullanımlık olduğunu söyleyebilirim.

İşin kötüsü kirlenince bir daha kullanılamıyor. Dolayısıyla arka kısımdaki 3 yedek başlık da kirlenince, bu kalemin ömrü bitiyor. Gerçekten kullanışlı bir ürün ancak bitince (ki bu 2 kullanım sonra gerçekleşecek) satın almayı düşünmem. İşte böyle. Mutlu günler!






*Ürün Firma gönderisidir. Teşekkürler Watsons!



Görkem Karman

11 yorum:

  1. Tırnak etlerindeki kuruluk bu üründen kaynaklanıyor olabilir mi ?

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bende essence'in benzer formatta olan oje temizleme ürünü var. Tırnaklarımı temizledikten sonra, uçta kalan ojeyi bir peçeteye siliyorum. Bir sonraki kullanışımda temine veya sürdüğüm ojeye bulaşmıyor. Başlık koyu renk de olsa kullanılabilir oluyor. Koyu yeşil bir ojeyi temizledikten bir kaç gün sonra ten rengi bir oje temizledim. Bulaşma yapmadı. Bu şekilde kullanarak ürünün ömrünü uzatabilirsiniz. (imla hatası yapmışım, silip tekrar yazdım)

    YanıtlaSil
  4. Bence Essence'inkini de dene Görkem. Ben kullanmıştım, E vitamini falan varmış içinde en azından kötü kokmuyordu.Ve sanırım fiyatı bu düzelticiden daha ucuz. Yanlış hatırlamıyorsam bu 15 lira civari Essence ise 10 lira kadar.

    YanıtlaSil
  5. Görkem abla ben Buket'in dediği gibi (alışveriş yaptık videonda) ben de oje canavarıyım.Böyle bildiğin başka bir ürün var mı ?

    YanıtlaSil
  6. Aslında bu kalem ojeye desen vermek içinde kullanılabilir. :) Denemelisiniz.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. sevgili görkem abla bende blog yazıyorum yazılarıma bakarsan çok sevinirimmmm

    YanıtlaSil