Başörtüsü Kullananlar İçin Doğal Makyaj




Görkem Karman

2 yorum:

  1. Görkem merhaba,
    Belki yeri değil bu yorumun, ama eleştireceğim şeyi bu videoda da yapmış olduğun için aslında tam da yeri. Seni çok uzun bir zamandır takip ediyorum ve çizgini, kaliteni çok beğeniyorum. Bu kadar takipçin olduğunu da düşünürsek bazı konularda farkındalık yaratabileceğine inanıyorum. Hayvanları sevdiğini, en azından kedinle olan ilişkinden çıkarabiliyorum. Hayvanları bu kadar seven birinin hayvanlar üzerinde korkunç deneyler yapan markalar kullanması ve daha da kötüsü o markalara para ve prim vermeye devam etmesi bana çok üzücü geliyor. En azından yenilerini almasan, o sektöre para kazandırmasan, tanıtımlarını yapmasan, cruelty-free ürünlere yönelsen, takipçilerinde de bu konuda bir bilinç yaratsan... Çok güzel olmaz mı? Sana burada hayvanlara şöyle kötü deneyler yapıyorlar, böyle kullanıyorlar vesaire demeyeceğim, eminim ki hepsini biliyorsundur. Tek demek istediğim bu kadar seveni olan, tavsiye ettiği her ürünü almak isteyen takipçilere sahip bir blogun hayvansever sahibi cruelty-free konusuna biraz daha duyarlı olabilir bence. Söylediklerimi iyi niyetli bir eleştiri olarak alacağına inandığımdan yazdım bunu. Umarım yayınlar ve cevap verirsin, ve gerçekten umuyorum ki bu konuya duyarlılık gösterirsin. Teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Ne kadar haklı olduğunu biliyorum. Bu konuyla ilgili az çok bir şeyler okuyor ve duyuyorum. Bana inanır mısın bilmiyorum ancak cruelty-free'ye geçmeyi ben de istiyorum.
      Ancak sorun şu ki, ben kendime güvenmiyorum. İradeli, hele hele makyaj konusunda hiç iradeli bir insan değilim. Bugün 'tamam, bitti bu iş' deyip bıçak gibi kestiğim şeye, iki gün sonra dayanamayıp dönmek istemiyorum. Ya da çekmecemde MAC doluyken, sırf sempati toplamak adına bu tarz bir karar almak istemiyorum. Anlayacağın, çok haklısın, haklısınız ve ben de istiyorum. Ama bugün, ama yarın. Sadece şu anda hazır olmadığım kesin. Bu kadar kibarca, kırmadan eleştirdiğin ve uyardığın için çok teşekkür ediyorum.

      Sil