ÇEKİLİŞ KAPANDI! LÜTFEN YORUM BIRAKMAYIN! Khroma Beauty Khloe's Kardazzle || Çekiliş || GIVEAWAY!



Günaydın! Eylül benim en sevdiğim aydır. Her sene Eylül ayında hayatımda mucizevi şeyler olur. Ya da ben kendimi buna inandırırım. Hediye vermenin, hediye almaktan daha çok mutlu ettiğini bilirim, bu sebeple de mevsim değişikliğini bile bahane ederek sevdiklerime minik armağanlar veririm. Ufacık blogum kendi kendine emeklerken sizlerin sayesinde ayaklanıp koşmaya başladı. Ben de bu sebeple, yine aranızdan birine bir Eylül hediyesi vermek istedim. Her çekiliş başlangıcında okulun ilk günü gibi bir karın ağrısıyla klasik yengeç kadınlığımı gösterip heyecanın doruklarında geziniyorum ve yine her çekiliş biterken, kazanamayan yüzlerce insan üzüldüğü için kendime kızıyorum. Bu sebeple, bundan sonraki çekilişlerimde imkanlarım el verdiğince birden fazla kazanan belirlemeye çalışacağım. Bu blogu ve Youtube kanalımı, hatta Instagram'ımı açtığım günden beri verdiğiniz destek için ve bana her gün 'iyi ki' dedirttiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Konuyla çok bağlantılı olmasa da zaman zaman sizlere teşekkürü borç biliyorum, çünkü artık hayatımın en zor dönemlerinde bile tutunacak bir dalım var. Ne kadar dibe batarsam batayım, kendimi sorumlu hissettiğim, her sabah yazı yetiştirmeyle görevli (kendimce) olduğum, yüzlerce, hatta artık binlerce insan var. Her birinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim!

Good morning! September is my favourite month of the year and every year something magical, some miracle happens in my life, or maybe I just made myself believe in it. I'm aware of the fact that; giving a gift makes me more happy than being given one. So I make some excuses to buy some presents to my loved ones. This time; seasons are changing! My little baby blog has grown and started walking, with your help. So I just want to thank you with a new favourite product of mine.




Gelelim çekilişe. Kardashian kardeşlerin makyaj koleksiyonu piyasaya sürüldüğünden beri, kendilerinden ne kadar haz etmesem de aklıma bir merak düştü. Kardeşler arasında, makyaj tarzı olarak kendime en yakın bulduğum kişi Khloe Kardashian olduğu için de onun paletinden 2 tane sipariş verdim. Tabii ki de Cloud 10 Beauty'den! :) Cep telefonumdan bile küçük bir palet olmasına rağmen içi oldukça bereketli ve kullanışlı. Bu sebeple açılmamış paketinde duran diğer paleti de aranızdan birinin tecrübe etmesini gönülden istiyorum!

Now on to the giveaway. I've been wondering about the Kardashian sisters' makeup line, since the day they launched it. I've ordered 2 of the beautiful Khloe's Kardazzle palettes, since she has the closest makeup taste to mine. I of course ordered them on Cloud 10 Beauty, which is my favourite online shopping stop! 




Paletin ilk kısmında epey iş gören bir ayna ve 4 mat, 4 de ışıltılı far var. Mat farlar, açıktan koyuya toprak tonları, ışıltılılar ise altından bronza doğru sıralanmış. Farların pigmentasyonu için 10 üzerinden 7 diyebilirim. Renkler ise şüphesiz 10. En üstteki fotoğrafta ise, alt kısımdan çıkan minik paneli görebilirsiniz. Bu bölme ise biri mercan, diğeri kahve tonlu olmak üzere 2 allık, ve allıkların ortasında altın ışıltılı bir aydınlatıcı içeriyor. Aydınlatıcı biraz NARS Albatross'a benziyor. Şimdi gelelim renklerin duruşlarına ve çekiliş şartlarına.

When you open up the palette, you see a handy mirror and 4 matte neutrals, 4 shimmery gold and bronzy eyeshadows. I can give 10/7 to the pigmentation of the shadows. On the first picture above, you can see that the 2nd part of the palette contains 2 matte blushers and a highlighter, that almost looks like NARS Albatross. Let's move on to the swatches and the giveaway rules!






ŞARTLAR // RULES

1) Blogumu Google Friend Connect (Blogger) ya da Bloglovin üzerinden takip ediyor olmanız gerekiyor.

2) Bu yazının altına, hayatınızda sizi en çok etkileyen, ya da en özel olan bir mekan (bir kafe, lokanta, şehir ya da herhangi bir yer) adıyla birlikte, her gün kontrol ettiğiniz e-mail adresinizi yorum olarak bırakmanız en önemli şartım. Mail adresine ek olarak Instagram ya da Twitter isimlerinizi de yazabilirsiniz. Bu, size daha çabuk ulaşmam demektir.

3) LÜTFEN YALNIZCA BİR YORUM BIRAKIN! Yorumlar ben onaylayıncaya kadar burada görünmeyecektir.

4) Çekiliş, bu yazı yayınlandığı andan itibaren aktif olup, 15.09.2013 günü sona erecektir. Herkese bol bol şans!


-----------------------------------------------

1) You have to be following my blog on Google Friend Connect (Blogger) or Bloglovin.

2) You have to leave a comment down below this post, telling me your favourite place in the world. This could be a coffee shop, a shopping mall, a restaurant or a city. Don't forget to add your e-mail adress!

3) Please leave only 1 comment!

4) This giveaway will end on 15.09.2013! Good luck!


Links;

Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

403 yorum:

  1. Blogunu İnci Ö. adıyla takip ediyorum. Beni en çok etkileyen mekandan çok şehir olarak Rize civarı diyebilirim o yeşillikler, hava, dağlar beni sakinleştiriyor. Şu sıralar makyaja adım attığımdan böyle kullanışlı bir palet inşallah benim olur. Teşekkürlerr :)
    iogdur@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. sanırım beni en çok etkileyen ve hayatımda çok çok önemli diyebileceğim mekan antalya blue waters tatil köyü..balayımızı orada geçirmiştik.bu nedenle bizim için çok özel...

    ghost_girl79@hotmail.com
    instagram:volcak
    twetter:kanatsiz_melek

    YanıtlaSil
  3. severek takip ediyorum .Eylül ayı sanırım aşk demek benim için herkese guzellikler getirsin bu ay:) pozitif enerji saçan postun içinde ayrıca teşekkürler...
    peribacaları benim için çok etkileyici ve bir çok şeyi dusunduren bi yerdir.Görmeyenlere tavsiye ederim.
    monsoon1718@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Çeşme/Yıldızburnu hayatımın aşkıyla orda tanışmıştım :)

    ezgird@gmail.com
    instagram : ezgird

    YanıtlaSil
  5. Benim hayatimdaki en onemli olayim canim esimle beraberlige adim attigimiz yer... PENDIK GULISTAN SOFRASI
    emelartut@hotmail.com
    Instagram EMEL ARTUT

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Görkemcim. Çok hoş şeyler yazmışssın. Severek takip ediliyorsun, bilesin. :)
    Gelelim benim için en özel mekana. Çoucukluğumdan beri baba mesleği sağolsun oldukça çok yer gezdim. (O yüzden tayinli mesleklere alerjim var! :) )Gezdiğim o kadar yer arasında beni Balıkesir'in ilçesi olan Bandırma kadar kendine bağlayan bir yer sanırım olmadı. Sadece bir mekanını belirtemeyeceğim genel olarak Bandırma. En güzel dostlukları orada bırakmış olmam sanırım sebebi.
    Bloğunu çoook uzun zamandır LibyLiby olarak takip ediyorum
    bloglovin:
    http://www.bloglovin.com/libyliby

    sibelecer13@gmail.com
    instagram: sibellecer_libyliby
    twitter: SibelEcer

    YanıtlaSil
  7. Hayatımın en mutlu gününü;Otağtepede geçirdim :)
    aaybikekoprulu@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. sibel yıldırım - blog izleyicinim
    fullbeauty's olarak bloglovin izleyicinim

    Beni en çok etkileyen; Kapadokya üzerindeki balon seyahatimdi, anlatılmaz yaşanır cinstendi.

    Sibel YILDIRIM
    blogfullbeauty@gmail.com
    twitter: @fullbeautys

    YanıtlaSil
  9. tabii ki istanbul istanbulda da ayasofya

    aysenurkaradeniz_15@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. Merhaba :) Beni en çok etkileyen yer şu sıralar Avustralya açıkcası :) Palete bayıldım! Umarım benim oluur :) twitterda visnelibadem'im, sizi zaten takip ediyorum her yerden :) Sevgiler. zelalcbgzn@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, bende sizi tanıdığım icin çok memnunum. Makyaj onerilerin, maillere içtenlikle cevap verisin cok guzel. Hatta tavsiyenle hemen gidip aldigim urunler oluyor, denemeden.

    Ben ortakoy hayranıyım. Yalniz bile gitsem keyif alıyorum cok. Onumde bogaz, elimde kitabim keyif yaptigim bile oluyor.

    kozadakitirtil@gmail.com
    Twitter: kozadaki_tirtil

    YanıtlaSil
  12. Merhaba bloğu cangz adıyla izlemedeyim
    Bloglovin:inci tanem
    Beni en çok etkileyen yerlerin başında Kapadokya ve Derinkuyu Yer altı şehri geliyor.O dönemde, orada yaşayan insanların yer altında yarattıkları yaşam alanı beni hayrete düşürüyor.
    emnklc@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Benim için çok özel olan ve beni her gittiğimde etkileyen yer İzmir'in Tarihi Asansör'ü. Zaten özel bir yerdir ama hayatımda yeni bir dönemin başlangıç noktası olduğu için artık daha özel :)
    Hediyen her zamanki gibi şahane, sevgiler :)

    mail: iremhepsomali@gmail.com
    instagram: iremhepsomali

    YanıtlaSil
  14. merhaba Görkem:)
    blogunu elifg adıyla takip ediyorum:)
    beni en etkileyen şehir doğal güzelliğiyle Trabzon olmuştur gidip görmeni çok isterim :)
    mail adresim: elif__1907@hotmail.com (iki alttire var)
    sevgiler :))

    YanıtlaSil
  15. merhaba Görkem:)
    blogunu elifg adıyla takip ediyorum:)
    beni en etkileyen şehir doğal güzelliğiyle Trabzon olmuştur gidip görmeni çok isterim :)
    mail adresim: elif__1907@hotmail.com (iki alttire var)
    sevgiler :))

    YanıtlaSil
  16. Sanırım aşkindan vazgecemeyeceğim yer Brazilia RİO yaşam tarzları,hayata bakış açıları ve özgürlüğü ile cok değişik bir yer ve nezaman bir celisi katilsam daima sansiz olurum ve boyle bir palete cok ihtiyacim


    halilbahar_95@hotmail.com
    instagram:halilbahar06
    blogu da :Bahar Halil ismiyle takip ediyorum

    YanıtlaSil
  17. benim bu hayatta en çok zevk aldığım, beni en çok etkileyen ve benim için en önemli yer deniz :) yelkenci olduğumu düşünürsek bir tekne üzerinde olmak, yarışmak, onunla spor yapmak benim hayatımın büyük kısmını özetliyor. denizin alıp götürmeyeceği dert,tasa yok bana göre. neyse çok uzattım :) jazminedubois ismiyle bloglovin'de takip ediyorum seni. basakyurttas@gmail.com email adresim.

    YanıtlaSil
  18. Bloglovinde takip ediyorum
    Beni etkileyen mekan barxcelonadaki tapas tapas.tapalar sahaneydi tatlari hala damagimda

    YanıtlaSil
  19. Mailimi yazmayi unurtum
    ozlemozdemir303@gmail.com

    YanıtlaSil
  20. Bloğunun takipçisiyim tabiki de. henüz y.dışından sipariş vermeye cesaretim olmadığından bu paleti belkide deneme şansım olur diye çekilşe katılıyorum

    28 yıldır görebildiğim yer kadarıyla kafama kazınan ve aşık olduğum bir kasabadır Prag-Karlovy Vary. Tüm dünyayı dolaşsam yine en sevdiğim ve düşününce tüylerimi diken diken yapan yer olarak kalacağına ise adım gibi eminim... Masal diyarından farksızdı ve gezerken kendimi prenses gibi hissetmeme neden olan yer :))

    Erknzlkvnc@gmail.com
    Herkese bol şans..

    YanıtlaSil
  21. Merhaba Görkem seni yeniden görmek ne güzel :)
    Beni en çok etkileyen yer güneşin doğduğu anda Nemrut Dağı :) Tepeye çıkması cesaret istesede gördüğün güzelliğe değiyor :) Zaten ülkemizin her yeri ayrı ayrı değerli ve etkileyici:)
    begumkara_@hotmail.com
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  22. 6 Eylul dogumgunum belki bu da hediyem olur :))

    İşin şakası bir yana da sorunun cevabını o kadar düşündüm ki.Ama işimi, aşkımı, eşimi bulduğum, kişiliğime katkısını asla yadsınamayacağım okulum Odtü herhalde benim için en önemli mekanlardan biri şu dünyada..

    mail adresim: tekderdimnegiysem@gmail.com

    Esra

    YanıtlaSil
  23. Beni en etkileyen yer, her zaman ailemle gittiğim ve muhteşem vakit geçirdiğim yer Florya KaşBeyaz :)

    muqesaka@gmail.com

    YanıtlaSil
  24. Burdur golunun gun batimi manzarasi etkilendigim manzaradir. Twitter, instagram ve blogger dan makeupbyburcugul izminde takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  25. Takip ediyorum...
    Beni en çok etkileyen yer İzmir. Orada çok güzel zamanlar geçirmişimdir her zaman...
    oylesinebiri66@yahoo.com
    instagram hesabım: http://instagram.com/oylesinebiri66
    sevgiler

    YanıtlaSil
  26. Floransaa...İstanbul'dan sonra en sevdiğim şehir oldu diyebilirim. Hayatımın en güzel, rüya gibi 4 ayını geçirdim. Keşke o zamanlara geri dönebilsem :)

    bellavita.bgm@gmail.com
    İnstagram ve twitter : bgmidmn

    Çekiliş için teşekkürlerr, Eylül hepimizin yenileneceği sürprizlerle dolu bir ay olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  27. Yazdıkların gerçekten çok hoş bizi çok mutlu ettin bloğuna ne kadar önem verdiğin belli her şey gönlünce olsun! :) Tam anlamıyla bir İstanbul hayranıyım ve Galaya bayılıyorum ve Galatadaki Konak Kafe vazgeçilmezim :)

    mukaddesaksarayl@gmail.com

    YanıtlaSil
  28. Merhaba,
    Bloglovin'den ve buradan takip ediyorum.
    Beni en çok etkileyen yer Büyükada.
    Metropole çok yakın ama adaya ayak basınca insan kendini herşeyden uzaklaşmış hissesiyor.
    Martı sesleriyle uyanmak en güzel kısmı. :)

    pelinaydemir41@gmail.com
    İnstagram: 41Pelin
    Twitter: 41Pelin

    YanıtlaSil
  29. beni en cok etkiliyen mekan antalya adrasan koyu. esimle ilk tatilimizi orda gerceklestirmistik. hayatimdaki gittigim en güzel deniz adrasan denizi idi.
    yonca.bolat@live.de
    instragram: yoncaaytmr

    YanıtlaSil
  30. Hayatımda özel olarak nitelendirebileceğim çok yer var aslında. Birçok anımın geçtiği güzel mekanlar.. Ancak yakın zaman içerisinde güzel bir tatil yaptığım Ağva beni en çok etkileyen yerler arasında. Küçük kapasitesi sebebiyle tercih ettiğimiz Alesta Motel'de güzel ve sakin bir hafta geçirmiştik :)

    Blog - Bloglovin : mmerwe
    Twitter - Instagram : mmerwe_
    Mail : mmerwe.blogspot@hotmail.com

    YanıtlaSil
  31. Merhaba, zaten her yerde izleyicinim. :)
    Daha yeni gelmiş olmama rağmen en çok etkilendiğim yerlerden biri Olimpos diyebilirim. Yemyeşil ortamıyla berrak ve Manavgat'ınki kadar tuzlu olmayan deniziyle etkilenmemek imkansız bence! :)

    Instagram:gzmgdr

    Gzm_gdr@hotmail.com

    YanıtlaSil
  32. Merhaba , son zamanlarda en çok etkilendiğim mekan kuruçeşme Aşşk Cafe oldu :)

    mehpooo@hotmail.com
    instagram : mehpo

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  33. Gittiğim yerlerin en güzeli olduğu için değil ama hayata dair farkındalığımı arttırdığı için ve orada önemli karalar aldığım için beni en çok etkileyen yer manchester olmuştu
    Bloğunu ikinci postundan beri çok severek takip ediyorum bloglovin adım : roxiehartt

    Roxiehartt@gmail.com

    Çok sevgiler

    YanıtlaSil
  34. Alanya Harbour Restaurant benim ve ailem için özel bir yer, güneşin batışı ve denizin üzerinde olmak çok güzel, Alanya'ya gidersen tavsiye ederim :)

    Çekiliş çok güzel :) Sen de çok güzelsin, sevgiler...

    problemcadi@gmail.com
    http://problemwitch.blogspot.com

    YanıtlaSil
  35. GFC: limonlu kek
    Bloglovin:limonlukek

    Beni en çok etkileyen şehir demeyelimde benim için özel olan 4 yer var çanakkale,avşa,kumbağ,tekirdağ...
    Bunun sebebi de erkek arkadaşımla gittiğimiz yerler olması :)

    0limonlukek0@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. çekiliş kazanma konusunda oldukça bahtsızım ama hayatımdaki en kötü şey varsın bu olsun.Seni takip ediyorum ya bu işin en sevimli tarafı zaten:) beni en çok etkileyen yer bozcaada ve her metrekaresi... sevgiler
    email: lutfiyekcbyk@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Benim için anlam taşıyan yer izmir agora avm eşimle burda arkadaşlığımız başlamıştı. 6.yılımızda evlenme teklifimi de burda aldım :) oraya her gittiğimde inanılmaz bir his oluyo içimde :) bu özel ve güzel yeri sizinde görmenizi diliyorum :) benim için çok özel bir yer..
    Yahyaynur@mail.com
    İntagram: yahyaynur
    Twitter: mrgl1200

    YanıtlaSil
  38. en çok etkilendigim yer yurticinde maşukiye. tam bir kafa dinleme cenneti bence. o kadar yeşil ve o kadar dinlenidirici ki gittigimde cok huzurlu hissettigimi hatırlıyorum. yurtdısında ise ozellikle de yeniyıla yakın zamanlarda cok daha güzel bir havaya bürünen viyana museumsplatz. ozgeacik@gmail.com mail adresim. inst ise arch8686 . ozellikle de farları icin umarım benim olur bu makyaj paleti :)

    YanıtlaSil
  39. Görkemcim senin basarın bir tesadüf değil, içten ve samimi olman, kültürün, alçakgönüllü olman hepsi birleşerek blogunu bu kadar büyüttü, blogunu kime tavsiye etsem bana teşekkür etti, öncelikle bunları söylemek istedim.
    çekiliş ile ilgili, beni en çok etkileyen yer romadır, iki kez gittim ve her seferinde büyülü bir masaldaymış gibi rüya gibi çekti tatilim..sevgiler ve öpücükler..

    YanıtlaSil
  40. Beni en çok etkileyen şehir venedikti. Kasım ayında gittiğimiz için Venedik'in sakinliği, binaları ve yere düşmüş rengarenk sonbahar yaprakları çok etkileyiciydi.

    YanıtlaSil
  41. Beni en çok etkileyen şehir Venedik'ti. KAsım ayında gittiğim için, Venedik'teki sakinlik, binaların mimarisi, eskiliği ve yere düşen rengarenk sonbahar yapraklarıyla çok etkileyici bir atmosferi vardı.

    Instagram: dync

    YanıtlaSil
  42. Merhabalar benim icin de bursadaki botanik parktir. birlikte bisiklet sürdügumuz piknik yaptığımz süper bi yer :) instagramda capuling_dilek olarak takip ediyorum.. mail adresim dlekkse@gmail.com

    YanıtlaSil
  43. Beni en çok etkileyen mekan aslında mekan denilemez,denizin 2-3 metre derinliklerine gidip orda dalıp daha sonra denizin üstüne bakmaktır güneşin parıltıları adeta denizin içindedir ve kimse yoktur.Burası beni çok etkiler basit gelebilir fakat benim için öyle değil :)
    Hotmail: fenerbahce.selva@hotmail.com
    Twitter: slvoktay

    YanıtlaSil
  44. merhaba canım bütün sosyal ağlardan takipteyım GÜLŞAH KAYA (SÜRDÜM SÜRÜŞTÜRDÜM ) adıyla :)beni en çok etkileyen yer muğlanın datça ilçesi doğayla denizle bu kadar iç içe bu kadar güzel bir yer daha görmedim orada uzun yıllar geçirilebilir hatda yaşlanılabilir :) bu şart değildi lakin ben yapmak istedim çekilişini twitter da duyurdum / https://twitter.com/GlshHrn/status/374443915228635136

    bana bu mailden ulaşabilirsin canım : glshhrnsnck@hotmail.com

    YanıtlaSil
  45. Beni en çok etkileyen mekan muğla/fethiye-kelebekler vadisi oldu :) inşallah benim olur bu şahane şey :) gmail: 9eylullu@gmail.com
    iki yerdende takipcindim zaten

    YanıtlaSil
  46. Selaamm:) çok güzel bir palet. Çok güzel hediyeler veriyorsunuz:)Rapunzeliçe adıyla izleyicinizim..Hayatımda çok önemli diyebileceğim bir yer İzmir Bozyaka Hastanesi yanındaki yokuş:) Çünkü ben sevgilimle farklı şehirlerdeyken tanıştım aşık oldum. 2 yıl hiç yüzyüze görüşemedik sonra buluştuğumuz,onu gördüğüm ilk yer orası oldu:)

    rapunzelicee@gmail.com

    YanıtlaSil
  47. Sanırım özel mekanlarımızdan biri eşimle Happymoon's seninde bu mekanı bildiğini düşünüyorum :) Özel günlerimizde genelde burada yeriz yemeklerimizi, çok lezzetli ve sıcak bir ortama sahip mekan. Hediyeler için ayrıca teşekkürler, sevgiler...

    darkgreenleyl@gmail.com

    YanıtlaSil
  48. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  49. şuan 4yıllık ilişkim var ve erkek arkdaşımla ilk kahvaltı mekanımız olan urla-denizaltıcafe :) oradan o kadar etkilenmiştim ki anlatamam :) güzel bir çekiliş şans bana güler umarım hemen gmailimi veriyorum : arzugcr9@gmail.com

    YanıtlaSil
  50. Çeşme Alaçatı benim en sevdiğim yeşile denize doyduğum yerdir. seni delinin akli olarak bloglobin ve youtubedan takip ediyorum.
    Mailim: delininakli@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. Merhabalar. Çok güzel hediye seçmişsiniz, inşallah kazanırım)

    Bu arada benim için en özel yer Antalyalda ailemle kaldığım, tatil yapdığımız otel olmuşdu. Çünki hayatımın aşkıyla orda tanıştık <3

    emailim kumru666@gmail.com
    instagram: vampguzel

    YanıtlaSil
  52. Benim için önemli diyebileceğim çok etkilendiğim yer Abant. Çünkü bir doğa harikası :)
    Twitter:betlsnlk
    İnstagram:betlsnlk
    E-mail:isinlikbetul@outlook.com

    YanıtlaSil
  53. Merhaba
    Gfc ve bloglovinden takipteyim.
    Hayatımda çok çok önemli bir yere sahiptir İzmir. Benim yaşadığım en güzel ve kötü anları barındırır içinde. Bu şehirden gidemeyişim çok değerli sebepleri olmuştur hep ;)

    gezginportakal@hotmail.com
    instagram: gezginportakal
    Twitter: @goncagp
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  54. selam canım izleyicinim.
    benim için en önemli yer izmir en zor günlerim orda geçti çünkü.şimdi daha güçlüyüm
    kendininruhdoktoru@hotmail.com

    YanıtlaSil
  55. merhaba :)
    benim icin en önemli şehir denizli ve en önemli mekanim meseret caddesi cunku hayatimin erkeginden koca bir buket cicegi orda aldigimi asla unutmam!
    twitter : dokuzgen
    instagram :dokuzgenn
    dokuzgen@gmail.com

    YanıtlaSil
  56. Merhabalar,

    Hoşgeldin özledik seni :)
    Beni etkileyen şehir KÖLN KÖLN KÖLN :) 3 kere gittim imkan bulsam daha da giderim :)
    Doyamıyorum ...

    GFC:tugba Yanar adıyla takipteyim.
    Twitter :tugbayanar
    email:tugba_yanar07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  57. Merhaba görkem:)
    benim hayatımdaki yer,şehir ve gönülden de oralıyım sanki ankara:))

    tuba.uc@gmail.com

    YanıtlaSil
  58. Beni en cok etkileyen ve oraya ilgi duymaktan vazgecemedigim tek yer Paris. Elime gecen her firsatta gitmeyi tercih ederim. Sadece sokaklarinda yurudugum icin bile mutlu oluyorum, anlayamadigim bir sekilde huzur ve mutluluk veriyo. Sokaklari, binalari herseyi buyuleyici sankii..

    Sevgiler.. =)

    begum.cebeci@hotmail.com
    ve tum sitelerden de begum cebeci adiyla takipteyim.

    YanıtlaSil
  59. Merhaba
    Görkemcim gerçekten çok tatlı birisin ve çekilişlerin muhteşem.Çok tok gözlüsün bir de.İnşallah Allah karşına hep güzel fırsatlar ve güzel insanlar çıkartır canım.

    Benim en çok etkilendiğim hala unutamadığım tek yer Hopa/Kemalpaşa'dır. Her sene çok güzel bir halk festivali olur Kemalpaşa'da. Küçücük ama inanılmaz sıcak bir yerdir. Evimden farksızdı ve çok özlüyorum sana da tavsiye ederim bir gün yolun düşerse mutlaka gez Hopa'yı ve Karadeniz'i :)

    Seni GFC'den dnz hesabıyla takip ediyorum
    Bloglovin'de de takipteyim şu hesapla : http://www.bloglovin.com/nenisnonis

    Sevgilerimle
    ;)

    YanıtlaSil
  60. merhaba=) benim için önemli olan şehir ankara :)
    seymabasak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  61. Takip ettiğimi kurallar gereği beyan edeyim en başta ^_^

    Benim için en özel mekan.. Durup bi düşündüm, zor oldu. Ama şu an kalbimden geçen ODTÜ Devrim Stadyumu. Çünkü erkek arkadaşımla yaz tatili için memleketlere döndükten sonra ilişkimizi başlatmaya karar verdik ve 3 ay birbirimizi hiç görmeden (evet bu kadar teknolojiye bunu yapmadık, bir totem diyelim :) ) bekledik ve ilk buluştuğumuz yer orası, benim için de çok özel :)Ben ikinci bir yer daha eklemek istiyorum ama, çünkü doğduğum ve büyüdüğüm, şimdi ise sadece tatillerde gelebildiğim aşık olduğum şehrim İzmir'den bahsetmezsem çarpılırım ^_^ Doğma büyüme Göztepeliyim bu yüzden de oranın her karışı benim için dünyanın en değerli şeyi.

    Son olarak da mailim: muge.lubic@gmail.com

    YanıtlaSil
  62. Selamlar :)
    Şimdiye kadar gezdiğim/gördüğüm yerler içinde beni en çok etkileyen yer Atina'dır. Oraya ilk gittiğimdeki heyecanımı unutamam. 3 kez gittim, hala da gitmek istiyorum. Tam benlik bir sıcaklık var bu şehirde, vazgeçilmezim :)

    Kesin bana çıkmaz ama deniyorum şansımı.
    akmayangozkalemi@gmail.com
    (izleyicinim tabii ki)

    YanıtlaSil
  63. Merhaba :) burdan bloglovinden youtubedan heryerden takipteyim :)
    Benim için en önemli yer doğduğum büyüdüğüm yer olan Adana! Özellikle de her köşesini çok sevdiğim okulum Çukurova Üniversitesi! Sanırım Allah kısmet ederse 1 haftaya ilk defa temelli ayrılacağım için hüzün çöktü. Tuhaf hisler içindeyim :)

    glsh.cu@gmail.com

    YanıtlaSil
  64. hayatımdaki beni etkileyen mekan kesinlikle ıldır/çeşme..3 senelik ilişkimin ilk tatiliydi ve hayatımda bu kadar güldügümü eğlendiğimi hatırlamıyorum :)

    merve.eray94@hotmail.com
    twitterdan eraymerve olarak takpiteyim :)

    YanıtlaSil
  65. Merhaba Görkem :)Beni en çok etkiliyen yer İstanbul/Cihangir/Kafika'dır. Orada kendimi çok özel hissediyorum.

    Tabii ki takipçinim ve;

    ezgikurtulus_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  66. En çok etkilendiğim, kendimi evimde hissettiğim yer Eski Foça. Bunda 5 yıl orada yaşamamın da katkısı var tabii ki :) instagram adım Aphraelll, twitterim Aphraell. mail adresim ise egeklasikgitar@hotmail.com (biraz garip bi mail biliyorum ama uzun zamandır kullandığım bi mail olduğundan kaldı öylece :) Hiç şanslı değilim bu tip çekilişlerde ama belki bu sefer olur dedim :)

    YanıtlaSil
  67. Beni de en çok etkileyen, en vazgeçilmezim İstanbul'um.. :)) her semti her sahili bir şekilde beni etkiliyo.. :)
    ist.fb.07@gmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  68. merhabalar, blogunun ve ig hesabının takipçisiyim. beni en çok etkileyen mekanlardan biri 4 yıl önce Bodrum merkezde gittiğim ama ismini tam hatırlayamadığım halen var mı yok mu bilemediğim bir ispanyol restorantı. Bahçe içinde mütevazi dekorasyonu, harika müzikleri ve leziz yemekleriyle gönlümü fethetmişti.

    pskasli@gmail.com

    ig: ebygale

    YanıtlaSil
  69. merhaba, her iki yerden de takip ediyorum :)

    En etkilendiğim şehir ANKARA. Ailemi aile olarak hissettiğim bir dönemdi Ankara. Çok çok özel bir şehir benim için.

    tutiaynada.blogspot.com

    tutitopak@gmail.com

    YanıtlaSil
  70. Merhaba, seregon olarak Gfc'den takip ediyorum. Bana huzur veren bir yer olarak Bozcaada demek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  71. Mail adresimi unutmuşum. seregonsworld@gmail.com

    YanıtlaSil
  72. Eskişehir
    rengikahvee@hotmail.com
    instagram.com/rengikahve

    YanıtlaSil
  73. en etkilendiğim şehir Paris'ti şimdiki eşimle gittiğim ilk tatil olmasının etkisi büyüktü sanırım:)
    sevgiler

    ebru.ercin@gmail.com

    instagram : ebus78

    YanıtlaSil
  74. merhaba,
    heryerden takipçinim ve seni yeni keşfettim, vaktim oldukça youtubedan videolarını izliyororum sırasıyla :)

    beni en etkileyen yer aşkım kocamla ilk tatilimizi geçirdiğimiz rixos sungate / kemer, sonrasındada sapancadaki güral otelde geçirdiğimiz günlerimiz.

    pinargevrek@gmail.com
    pinarkizilbag olarak instagramdanda takipteyim :)

    YanıtlaSil
  75. Gorkemcim makyaj videolarini birkac kez seyreden birisi olarak bu cekilise belki ayni oaletle yaptigin bir videoyu seyrederken eslik ederim diye katiliyorum:)
    Gfc yildiz
    Bloglovin yildizlimakyaj yada yildiz111@hitmail.com ile uye oldugum bir user ne oldugunu ankamadimda ben:)
    Nil7035 instagram
    Youtube yildiz yildiz:)))

    Srvgiler

    Yildiz111@hotmail.com

    YanıtlaSil
  76. Merhaba Görkem Abla ,
    Hayatımda beni etkileyen kesinlikle İzmir/Dikili o kadar huzurlu ve sakin doğal güzelliklerin olduğu bir yer <3
    aleynaece@gmail.com
    inşallah ben kazanırım

    YanıtlaSil
  77. merhaba:)
    Gfc ve Bloglovinde genç bayan adı ile takipteyim:)
    http://www.bloglovin.com/gencbayann

    beni en çok etkileyen yer safranbolu oldu.Sevgilim ile tarihi geze geze göre göre yaşamak harika bişe:)

    e-mailim:gencbayann@gmail.com

    YanıtlaSil
  78. Selam tatlı burçdaşım! :) (Bilgisayara bir haller oldu,önceki yorumum anonim olarak gelmiş olabilir diye ikinci kez gönderiyorum mecburen :/ )

    Sabah sabah duygulandırdın yine. Sen de iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin! :)

    Beni en çok etkileyen yer şüphesiz,Kudüs'teki Ağlama Duvarı.Oradaki atmosferi anlatacak kelime bulamıyorum.Sadece orasyla ilgili duyduğum bir söz var: "Eğer Tanrı burada değilse,hiçbir yerde değil demektir."

    Sadede geleyim:) : aknargoksu@gmail.com
    Göksu Aknar olarak izleyicinim.

    Sevgiler,öpücükler! :)

    YanıtlaSil
  79. Bolgvinden takipteyiim :))

    Istiklal caddesi derim ben tek basima da olsam hafif yagmurlu bi hava elimde kahvem galataya kadar yururum cok iyi gelir bana
    zehra.ak95@gmail.com
    @zehraak twitter hesabim

    YanıtlaSil
  80. Merhaba gorkem benim icin en ozel yer izmir eski foca :-) umarim sen de bir gun bu guzel yeri gezme firsatini yakalarsin.

    Herkese bol sans
    aygonca@hotmail.com
    Instagram: gnc11

    YanıtlaSil
  81. Yine içtenliğini, güzel yüreğini yansıtmışsın satırlarına:) Asıl sen iyi ki varsın güzellik:) Bulut adıyla GFC'den izleyicinim. Yıllardır kurduğum hayalin gerçek olmaya başlaması Ayvalık Şeytan Sofrasında olmuştu, önceden gittiğimde de beğenmiştim ama son gidişim bambaşkaydı. Görmediysen gitmeni isterim mutlaka:) Çekilişlerde böyle bir şart koyman da çok güzel ayrıca:) Umarım bu çekilişte şanslı ben olurum hadi bakalım:)
    parcalibulutlukiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  82. Merhaba,

    Google Friend Connect 'te takibindeyim. Şu sıralar en çok Karaköy'deki Karabatak (Julius Meinl)'i seviyorum, sık sık gidiyorum.

    ceydaakoglu@gmail.com

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  83. Merhaba Görkem. Seni bloglovin, twitter ve instagramda takip ediyorum.

    Benim için en özel ve önemli mekan, huzurlu olduğum yerdir. Ki orası da iki hafta sonra kavuşacağım ODTÜ kampüsü oluyor benim için son iki yıldır. Özellikle kış akşamları kampüste yalnız dolaşmayı ve buz tutmuş su birikintilerini çıtırdata çıtırdata kırmayı çok seviyorum :D Ah bir kış gelse...

    mail adresim: isik.melek@yahoo.com . Twitter'da mlk_isik, Instagram'da mlkisik ben oluyorum :)

    YanıtlaSil
  84. Selam görkem zaten bi çok yerden takipcinim :) Benim en çok etkileyen yer doğduğum büyüdüğüm memleketim İzmir her zaman ayrı bir yeri olacak bende :) bu güzel hediyen belki bana çıkar diyerek mail adresimi de bırakayım.
    zebru.07@hotmail.com
    Instagramda da akcicekebru olarak takipteyim

    YanıtlaSil
  85. Merhaba :)
    GFC ve Bloglovin'de takipteyim zaten.En sevdiğim yer kesinlikle İzmir-Ildır tarafları sessiz sakin bir yer ve yaz tatili için ideal :)
    gmail:cyagmur45@gmail.com
    instagram ve twitter'da @saziylehergece kullanıcı adıyla takipteyim.

    YanıtlaSil
  86. merhabalar.. :)

    beni gerçekten etkileyen ve asla unutamayacağım tek yer var oda istanbul - panorama1453 müzesi...
    İstanbul'un fethini panoramik olarak anlatılıyor.. içine girdiğim an gerek ortamı, gerek geleneksel marşlarıyla beni içine çekip tarifsiz duygular içine sokmuştu.. özümüzün gerçekten bu kadar güzel anlatılmasını asla unutamam ve hatırladıkca hala gözlerim dolar..

    email : fatmasozcu_@hotmail.com.tr
    twetter: fatmasozcu

    YanıtlaSil
  87. Merhaba,hayatımda beni en çok etkileyen yer istanbul..Çünkü hergün yeni bir etki var burda..Ve birde ona eşdeğer aslında Bostancı gösteri merkezi:) Tabiki içi boş değil içinde birileri vrken,benim için özel olan birileri varken güzel ama en özel en en en etkilendiğim yerdir orası tüm değişik duyguları bir arada yaşadığım yer..Hatta yazarken bile anılarım canlandı ehehe.Eylül ayını bende çok severim:) seyda.yilmazzz@hotmail.com Sevgiler

    YanıtlaSil
  88. merhaba görkem abla,
    hayatımda aklımda kalan aslında 2 yer vardı buralara gidince kendimden geçiyorum ve içime bir hüzün ve ağlamak geliyor nedenini bilmiyorum ama trabzon yaylaları çok güzel biryer bambaşka birşey birde ordu fatsa bayıldım hele akşamları offfffff

    YanıtlaSil
  89. merhabalar.. =)

    beni gerçekten etkileyen tek yer; istanbul - panorama 1453 müzesi....
    İstanbul'un fethi panoramik olarak anlatılıyor ve içine girdiğin an ki geleneksel marşlar, görüntülerle insanı tarifsiz duygular içine sokuyor.. yaşadığım şehrin nasıl kazanıldığını bukadar güzel anlatan yeri asla unutamam ve her bu topraklarda gezdiğimde hala gözlerim dolar ve değişik hislere kapılırım...

    email : fatmasozcu_@hotmail.com.tr
    twitter : fatmasozcu

    YanıtlaSil
  90. zaten takipçinim =) gfc adım myst query.

    beni en çok etkileyen yer Büyükada. nedenini bilmiyorum ama çok seviyorum, sanki oraya aitmişim gibi hissediyorum =)

    mystiquery@gmail.com

    YanıtlaSil
  91. bende dahil olmak istedim bu harika hediye cekilişine..
    takipteyim esraeba eba design olarak :) twitter ve instagram esraeba yine :)

    Beni en çok etkileyen şehir neden bilmiyorum ama Newyork...nerde bir resmini görsem ya da bir filmde içim pır pır eder gözlerim dolar..hiç gitmediğim halde sanki orda uzun yıllar yaşamıscasına tuhasf bir baglılığım var Newyork'a...

    herkese bol şans...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  92. Merhaba:)

    En sevdiğim yer İzmir..Ama en etkilendiğim şehir Çanakkale-Şehitlik :(

    http://instagram.com/hilalokn95 ve Bloggerde takipçinim:)))

    YanıtlaSil
  93. Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı (2 hafta önce düğünümün olduğu yer) :)
    aysegulakman@hotmail.com
    instagram : i_am_darla
    Teşekkürler
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  94. Merhaba Görkemcim gfc ve bloglovinde takipteyim zaten :)
    büyüdüğüm yaşadığım Bakü benim vazgeçilmezim.
    pretty39@box.az

    YanıtlaSil
  95. Selam :)

    GFC ve bloglovinde alisverisvehayat kullanıcı adi ile takipteyim:)

    mail: alisverisvehayat@gmail.com

    Beni en çok etkileyen yerlerden biri Şanlıurfadaki Balıklıgöldür. Görmeni tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  96. Selam :)

    GFC ve bloglovinde alisverisvehayat kullanıcı adi ile takipteyim:)

    mail: alisverisvehayat@gmail.com

    Beni en çok etkileyen yerlerden biri Şanlıurfadaki Balıklıgöldür. Görmeni tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  97. Merhaba Görkem abla gfc'den takipcinim En beğendiğim mekanlardan biride Ankara/Kızılay/Kurtuba Cafe'dir. Kafa dinlemek icin gayet ideal bir makan :)

    e-mail: nisanur_bektas_1997@hotmail.com
    twitter: @nisabektas_

    YanıtlaSil
  98. GFC ve Bloglovinde takipteyim.
    En sevdiğim, etkilediğim ve fırsat yarattığım anda taşınmayı düşündüğüm yer Alaçatı...
    mail adresim: nilgunm@gmail.com
    Instagram : nily21

    YanıtlaSil
  99. Merhaba Görkem ben de bir çok yerden takipteyim.Beni en çok etkileyen şehir Londra oldu,havasını kimse sevmesede yağmura bayılan bir insan olarak tam bana göre bir yer olduğunu düşünmüştüm :)Bu arada eylül ayı benim de favori ayım,tabi bunda 5 eylül de doğmuş olmamın payı büyük :)
    esragurcan@gmail.com

    YanıtlaSil
  100. merhaba beni en çok etkileyen yer Büyükada olmuştu.Bir İstanbul gezisinde ilk kez görüp adete aşık olmuştum.mehtap.fici@hotmail.com Sevgiler...

    YanıtlaSil
  101. beni oldukça sakinleştiren bir şehir rize :) er_a_kon@hotmail.com :) SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  102. Selamm, benim en sevdiğim şehir adana cunku orada büyüdüm ve yeri her zaman ayrıdır benim için:)
    Blogunun ecosmus ismiyle izleyicisiyim.bloglovinde Ebru Cosmus ismiyle takipteyim:)
    ecosmus@hotmail.com
    Herkese bol şans:)

    YanıtlaSil
  103. Merhaba Görkem :) GFC de ve Blogvinde takipçinim.Beni büyüleyen bir yer Hatay-Antakya- Harbiye :)instagramdan gursoyemine ve twitterdan Emine Grsy adı ile takipçinim. :)
    eminegursoy14@gmail.com

    YanıtlaSil
  104. Merhaba.Benim en sevdiğim yer Büyükada.İlk kez gördüğümde adeta aşık olmuştum ve sokaklarında dolaşırken 'keşke burada yaşayabilseydim'diye içimden geçirmiştim mehtap.fici@hotmail.com

    YanıtlaSil
  105. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  106. merhaba gorkem :)youtube,bloglovin,gfc,instagram,twitterdan takip ediyorum seni.beni en cok etkileyen mekan suphesiz besiktas semti.benim icin huzurun oldugu yer kesinlikle besiktas. tugbagozz@gmail.com

    YanıtlaSil
  107. Mrb, white pearl ismiyle takipteydim zaten. En sevdiğim yer bodrum bodrum ve yine bodrum.
    whitepearl685@gmail.com

    YanıtlaSil
  108. Bloglovinden takipteyim:) kucuklugumden beri her yaz gittigim daglar arasinda kimsenin bilmedigi ve goremedigi bi yerde olan kucuk köyüm benim icin en kiymetli mekan.

    YanıtlaSil
  109. Merhaba Görkem :)
    Facebook, twitter ve bloglovinde takipçinim.
    En sevdiğim ve benim için çok büyük anlamı olan yer Taksim - Nevizade de 'Kameriye' nin balkonudur. Sevdiğim ve 2 yıldır birlikte olduğum harika insanla orada tanıştım. İlk kavgamız ve barışmamızda orda oldu... Şu an çook mutluyuz çok şükür :)
    e mail: ars_sinemm@hotmail.com
    Twitterda ve facebookta 'snm arsln' adıyla takipçinim.
    Bu arada söylemeden geçemicem sayende bir çok şey öğrendim ve yüzüm eskisinden çook ama çook süper :) Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  110. O kadar içten yazmışsın ki elimde olmadan duygulandım.Senin blogunu keşfettikten sonra her gün yeni bir yazı var mı diye kontrol eder oldum.Herşeyden önce teşekkür ederim bu kadar güzel bir blog hazırladığın için.
    Londra benim için çok özel ve değerli bir şehirdir.Benim için huzur dendiğinde aklıma gelen ilk yerdir.2-3 ay gitme fırsatı bulamadığımda annemin başının etini yemeye başlar gitmenin yollarını ararım.Kimi zaman okulum sayesinde kimi zaman gezmek amaçlı bir çok kez gittim Londra'ya.Yağmurlu havaları çok seven biri olarak bundan bahsetmek bile bana mutluluk veriyor ve heycanlandırıyor.

    ceren-cengiz-96@hotmail.com

    YanıtlaSil
  111. 5 yılımın geçtiği Gökova/Akyaka benim için çok özeldir. Bir taraf deniz, bir taraf yeşillik sessiz, sakin, huzurlu ortam. Akyaka denilince hâlâ içim bir tuhaf olur, o zamanlar gelir aklıma :)

    Cansu Bıçak
    casnuuu@gmail.com

    YanıtlaSil
  112. Merhaba Görkem :)
    Ayy demin bir sürü şey yazmıştım ama hesabımı açmadığım için gitti :(
    Twitter, facebook ve bloglovin üzerinden takipçinim.
    En sevdiğim ve benim için özel anlam taşıyan yer. İstanbulda Taksim- Nevizade / Kameriye Cafedir. Çünkü sevdiğim adamla orada tanıştım :) ilk gittiğimiz yerdir orası ve özel günlerimizi hep orda kutlarız :)
    Twitter ve facebookta ismim 'snm arslan'
    e mail: ars_sinemm@hotmail.com
    Bu arada sana teşekkürde etmem lazım. Tavsiyelerin sayesinde yüzüm eskisinden çook ama çook harika oldu.

    YanıtlaSil
  113. Selam, Blogunu bu hesaptan, yani Özlem Kuru ismi ile takip ediyorum. En sevdiğim yer Üsküdar'da ki Kız Kulesi. Nişanlımla ilk buluştugumuz yerdır kendısı.. :) twitter'da servetozlemsnmz olarak seninleyim. Mail adresimde ozlemkuru156@hotmail.com :)

    YanıtlaSil
  114. GELINCIKA olarak takipteyim
    Bloglovinde http://www.bloglovin.com/loveandsmile
    Gelincika@gmail.com

    Trabzon uzungöl..çok büyülü bi yer masal yeri gibi :) ama gece kalmalı bi otelde kesin..
    twitterda pembelego yum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  115. Merhaba Görkem! Zaten takipçinim ve senin blogunu görünce blog açma konusunda kendime güvenmeye başladım aslında. Yazılarının kalitesi, fotoğrafların bana en çok ilham veren şeyler.
    En beğendiğim şehir ise Fransa'da St.Malo. Lisemin hazırlık yılında bir ay kaldığım bir şehir ve bir daha gitmedim aslında ama tam anlamıyla kendimi evimde hissettiğim bir yer oldu. Gitmek bayağı zahmetli aslında ama kesinle değiyor o yola. Tavsiye ederim.

    purenthetimelady@hotmail.com mail adresim ayrıca purenaktas adıyla da Instagram'dan takip ediyorum zaten. Benim bloguma da bekliyorum: purenthetimelady.blogspot.com

    Kendine iyi bak. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  116. selam sedef coşkun adıyla blog youtube ve facebook takip ediyorum wother17@hotmail.com
    çanakkale huzur dolu o yüzden her zaman ayrı bir yere sahip

    YanıtlaSil
  117. Sevgili Görkem yine guzel bir cekilis ve armaganla karsimizdasin Kardashian kardeslerin urunlerini merak etmiyorum desem yalan olur ancak ama genelde cekilislere katilmamak ama yorum yazmadanda duramamak gibi bir durumum var soyleki urunleri alma imkani olmayan ve cok daha fazla isteyen insanlarin olsun onlarin hakkinii yemeyeyim istiyorum. Eylul ayi benim icinde cok ozel bir aydir dogum gunu numden mutevellit huysuz bir basagim ben bu arada yinede mekan soyleyim istedim hic suphesiz Anadolukavaği derim hayatinin son 8 yilini orada gecirmis biri olarak cok zor ve mucadeleli yillarim gecti orada simdi orada yasamiyor olsamda guzel syler ogretti bana istanbulu da olmak ama bazen medeniyetten bu kadar uzak olmak. Olaki yolun oralara duserse sadece asagiyi gezmekle kalma yukari yoros kalesine cik, manzarayi benim icinde seyret bogazin kokusunu icine cek, asagidak kucuk ve tarihi okulu da gezebilirisin kizimin okuluydu sevgilet berna

    YanıtlaSil
  118. Merhaba Gorkem:) blogunun takipcisiymm
    Benim icin en ozel sehir Bodrum
    duyguozaslan@hotmail.com
    Twitter: @itsmeduygu

    YanıtlaSil
  119. Merhaba Gorkem:) blogunun takipcisiyimm
    Benim icin Bodrum cok ozel:)
    Twitter: @itsmeduygu
    duyguozaslan@hotmail.com
    Herkese bol sans

    YanıtlaSil
  120. Canım yine cok comert bir hediye, kesene bereket tatlım :) beni en cok etkileyen yer Paris, hayallerimde hep orayı ziyaret var. her yerde takipteyim seni zaten :)

    yavasburcu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  121. merhaba
    ya çok seviyorum senin samimiyetini :)
    benim mekanım Susurluk :) orada büyüdüm en derin arkadaşlıklarım oradaydı. Üniversite için ayrıldım sonra iş güç derken gitmedim hiç ama kalbim orada kaldı :)
    gfc ve bloglovinde izleyicinim zaten.
    meral unal
    meralumeral@gmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  122. Merhaba:)
    Yine süper bir hediye bu bayıldım.Ben Cunda'yı çok seviyorum.Sessiz sakin ve insanın kendini dinleyebileceği taş evlerle dolu bir sığınak bence.
    requiem_bus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  123. Merhaba.Ortaköye bayılıyorum.
    Seni tabii ki de takip ediyorum.
    duydukduymadikdemeyin@hotmail.com
    @kozmod

    YanıtlaSil
  124. Hayatımda beni en etkileyen mekan bu yıl ki Çıralı tatilimizde gittiğimiz Odile otel olmuştur.Aradığım huzuru eğlenceyi her şeyi orda bulmuştum kesinlikle gidilmesi gereken bi yer.Eve dönüşte ayaklarım geri geri gitmişti :/ Yine çok güzel bi çekiliş olmuş Görkem teşekkürler şimdiden sezgi_katiel@hotmail.com instagram:sezgikatiel

    YanıtlaSil
  125. Merhaba benim için adı geçince mutlu olduğum yüzümde gülümseme beliren yer Eskişehir. Öğrencilik için muhteşem bir şehir.
    elif_yldrm35 adıyla izleyicinim

    elif_yldrm35@hotmail.com

    YanıtlaSil
  126. merhaba

    benim için en özel mekan eşimle tanıştığımız üniversitemin bahçesi :)

    bloglovin de : neslihan bıçak
    instagram da : neslihan25

    ile takipteyim.

    YanıtlaSil
  127. Merhaba!
    blogunu Merve Elif YILDIZ ismiyle takip ediyorum.
    beni en çok etkileyen mekan sanırım Floransa'daki Uffizzi müzesiydi. Rönesans eserlerinin büyük bir kısmını görmüştüm.
    Türkiye'de ise Kaş'a bayılıyorum.
    ojeloji@gmail.com

    Umarım güzel bir çekiliş olur!

    YanıtlaSil
  128. merhaba

    benim için en özel yer eşimle tanıştığımız üniversitemin bahçesi :)

    blogger da : neslihan bıçak
    instagram da : neslihan25 olarak takipteyim.
    mail adresim de : tezel_neslihan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  129. Merhaba Görkem, birden fazla hediye vereceğim demişsin, ne kadar düşüncelisin! Biliyorsun 1 milyondan fazla takipçisi olan youtuberlar bile tek bir kişiye hediye veriyorlar. Yani bu çekilişlerin doğası böyle, hem kazanmayınca ben çok üzülmüyorum. Şansımızı deniyoruz, herkese hediye veremezsin :) Üstelik blogunu da tüm takipçilerine verdiğin bir hediye olarak düşünebilirsin ;)

    Bizim sana bir şeyler gönderebileceğimiz bir posta adresi var mı? Paylaşırsan çok sevinirim.

    Gelelim çekilişe: Ben seni bloglovin'den takip ediyorum. En sevdiğim mekana gelince, Boğaziçi Üniversitesi ve etrafındaki gecekondu mahallesi hisarüstü diyeceğim. Suadiye'den gelip gitmek zor oluyor diye Hisarüstü'ne taşındığımda alışmakta çok zorluk çekmiştim ama hayatımın 8 yılını burada geçirdiğim ve kendi ayaklarımın üzerine ilk kez burada bastığım için manevi değeri benim için tartışılmaz. Okulun her gizli köşesini biliyorum, neredeyse tüm binaların üzerine tırmandım ve bu kampüste büyüdüm. Gelirsen bir gün seni de gezdirmek isterim.

    gmailim: nehirbanaz@gmail.com
    twitter: @iphigenia

    YanıtlaSil
  130. Alsancak Gül Sokak, lise zamanında yeni yeni bireysel alışverişe gitmeye başladığımızda bize lüks gözüken mekanlar, mağazalar vardı, bayılırdık okul çıkışı o sokaklarda dolanmaya. Şimdi de sessiz sakin, kendi halinde havasını çok severim.

    modamasallari@hotmail.com

    instagram ve twitterda da @modamasallari

    YanıtlaSil
  131. Biz teşekkür ederiz asıl sana Görkem. Her sabah burada yeni bir yazının olacağını bilmek güzel bir his, umarım uzun yıllar da bu şekilde devam eder.

    Benim hayatımdaki en özel şehir Erasmus maceramdan dolayı Porto. Mekan olarak da orada geçirdiğim 1 sene boyunca mutlaka her gün gittiğim Barcarola Cafe'yi söyleyebilirim.

    -GFC: m_frantic
    -Mail: gokcelik89@gmail.com
    -Twitter: https://twitter.com/mfrantic

    YanıtlaSil
  132. Selam Görkem.. :)
    İnstagram hesabım yok ama seni her yerden takip ediyorum ;)
    Beni en çok etkileyen yer Anıtkabir ziyaret ettiğimde gözlerim dolar hep
    merweerturk@gmailcom

    YanıtlaSil
  133. Merhabalar görkem,seni severek herbiryerden takip ediyorum kim ne derse desin yazılarını ve mütevazi kişiliğini beğeniyorum.
    Benim en en en sevdiğim yer kendimi o şehirde bambaşka bir enerji içerisinde hissettiğim yer ''İSTANBUL'' <3<3 aşık olduğum şehir desem yeridir.

    kzmtkkokos@gmail.com

    Twitter
    https://twitter.com/KokosMadame

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  134. Merhaba
    Benim en cok etkilendigim yer Venedik.
    brcmtl@gmail.com

    YanıtlaSil
  135. selam

    gülçin taşkın olarak takip ediyorum

    instagramdan ise gulcintsknn olarak takip ediyorum

    beni en çok etkileyen yer didim oldu sanırım nişanlımla başbaşa geçirdiğimiz güzel günlerden dolayı :)

    gulcintaskin1@gmail.com

    YanıtlaSil
  136. merhaba

    gülçin taşkın olarak takip ediyorum

    instagramdan ise gulcintsknn olarak takip ediyorum

    beni en çok etkileyen yer didim olmuştur sanırım nişanlımla geçirdiğim güzel günlerden dolayı :)

    gulcintaskin1@gmail.com

    az önce yazdığım başvuru gitmedi sanırım o yüzden tekrar yazdım

    YanıtlaSil
  137. Merhaba:)
    ezgi ezgi adıyla takipteyim. Nemrut Dağı Milli Parkı, gidip de etkilendiğim en son güzellik. Eğer gidip görmediyseniz, önce geçmiş tarihini okuyup öyle gitmekte yarar var. O zaman her şey daha esrarengiz ve anlamlı geliyor:)

    Sevgiler..:)
    ezzo_ezgi_90@hotmail.com
    Twitter: @Bahcembenim

    YanıtlaSil
  138. Merhaba benim için en en özel şehir gaziantep. Buram butam baharat kokuları, yemekleri, evleri.. herşeyi benim için cok özeldir. Çocukluğumun şehri

    YanıtlaSil
  139. slmmmm (bu palete bayıldımm :))
    sen öyle sorunca da aklıma ilk order kafe geldi, gecen yıl cok buyuk heyecanla gitmiştim...
    bloglovin:saziye özcelik
    mail:saziye.7@hotmail.com
    ıntagram:saziye7
    takipteym
    tesekkürler...

    YanıtlaSil
  140. Merhaba Görkem, her gün takipteyim artık ismim tanıdık geliyordur diye düşünüyorum :)

    Benim en özel yerim Ankara'da Papazın Bağı adlı cafe, eğer gelirsen mutlaka uğra, büyük bir bahçe içinde huzurlu ve çok lezzetli kahvaltılara sahip. Son 3 senedir her yılbaşı kahvaltımızı orda yaparız.

    serranizamoglu@gmail.com
    https://twitter.com/SerraNizamoglu

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  141. Merhaba!

    Seni bloglovin gfc instagram ve twitter yoluyla surekli takipteyim :)

    Henuz gitmesem de ingiltere ve iskocya olmeden once gitmek istedigim iki yer onun disinda tabii ki bogaz vazgecilmezim

    Madmadamerocks@gmail.com

    Buket yilmaz

    YanıtlaSil
  142. merhaba, bloglovinden http://www.bloglovin.com/rhona (Ayşe Zeycan Kaleli) ile, gfcden zeycan ile takipteyim. beni en çok etkileyen yer samsun atakum. icesky14@hotmail.com. herkese bol şans..

    YanıtlaSil
  143. Selam, yine oldukça güzel bir çekiliş :)
    Beni en çok etkileyen yer Belçika'nın Brugge kenti olmuştu.Mimarisine, konseptine ve atmosferine bayılmıştım!

    bloglovin'den seni takip ediyorum
    instagram : danasininkuzusu
    mail adresim : tugbasarihan1988@gmail.com

    Herkese bol şans!

    YanıtlaSil
  144. Selam :)
    Beni en çok etkileyen mekan Belçika'nın Brugge kendi olmuştur, mimarisine ve atmosferine bayılmıştım!

    mail: tugbasarihan1988@gmail.com
    instagram: danasininkuzusu
    Blogunu bloglovin ve google üzerinden takip ediyorum

    Herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  145. ben kış ayını çok seviyorum dooğum günümün eylül de olması ve sonbahardan sonra o çok sevdiiğim kışın gelmesi beni eylüle bağlayan nedenler arasında en sevdiğim yer ise önceki evimizde sobanın yanındaki minder demek istiyorum
    hanblt129@gmail.com

    YanıtlaSil
  146. Benim için en özel yer rize memleketim benim için yeri ayrıdır :))

    e-mail: neslihanakyildiz92@gmail.com
    twitter: nesli53

    YanıtlaSil
  147. Merhaba,

    Benim için en özel yer; 6 senemi geçirdiğim, bitanecik üniversitem ODTÜ.

    gizem.arici@yahoo.com

    May the luck be with me! :)

    YanıtlaSil
  148. Merhaba
    Benim için özel bir yer nevşehir peri bacalarıydı orda fotograf çekmek bir ayrıydı benim için :)
    blogger da :a.tugce
    instagram da :tugcealgoz
    mail adresim ise: ugly_betty_@hotmail.com
    Herkese bol şanslar...

    YanıtlaSil
  149. Çok içten şeyler yazmışsın, severek okudum yine! Benim için en özel yer 8 yıllık erkek arkadaşımla tanıştığım lisem, en beğendiğim yerlerden biri Mersin-Antalya arası yollar,özellikle baharda,deniz manzarasına doyum olmuyor.

    gfc: bilge büyük
    bloglovin: drama queen (dramakeupqueen)
    mail: blogdramaqueen@gmail.com
    twitter-instagram: dramakeupqueen

    Hediye çok güzel,belki şansım döner!:)

    YanıtlaSil
  150. Merhaba

    benim için özel bir yer nevşehir peri bacalarıydı orda fotograf çekmek benim için bir ayrıydı:)

    blogger da:a.tugce
    intagram da :tugcealgoz
    mail adresim ise :ugly_betty_@hotmail.com
    Herkese bol şanslar:)

    YanıtlaSil
  151. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  152. Kuşadası-Kendimi bulduğum nadir yerlerden :)
    Yazını okurken daldım gittim, bi bakmışım sonuna gelmişim.. Buralarda yeni olmama rağmen keşfettiğim ilk bloggerlardansın ki iyi ki keşfetmişim! İşinin hakkını vererek yapıyorsun, severek takip ediliyorsun :)
    Çok güzel bir çekiliş olmuş yine, kazananı şimdiden tebrik ederim herkese bol şans :)
    sinirbayan@gmail.com

    YanıtlaSil
  153. Merhaba benim için özel yer nevşehir peribacalarıydı orda fotograf çekmek çok ayrıydı :)
    blogger da:a.tugce
    instagramda :tugcealgz
    mail adresim ise: ugly_betty_@hotmail.com
    Herkese bol şanslar:)

    YanıtlaSil
  154. benim için hayatımı değiştiren şehir Manisa olsa gerek,hastalığımı orda öğrenip,her şeyi bırakıp evime döndüm maalesef :( neyse canım herkese bol şans,yaptığın her şey için takdir ediyorum gerçekten seni :) tubaaesen@gmail.com

    YanıtlaSil
  155. Merhaba, benim için Trabzon'un yeri ayrı. Uzun süredir burada yaşamam ve tabii ki sakin ve kolay bir şehir olması bunda etkili.
    gamzeisl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  156. merhaba
    blogunu gfcde Mürüvvet Tuncal, bloglovinde ve twitterda Murush olarak takip ediyorum. (http://www.bloglovin.com/murush) (https://twitter.com/MuruvvetTuncal)
    beni en çok etkileyen yer izmir. balayımız orada geçti ama o sebeple değil. bilemiyorum beni sürekli çeken birşey var izmirde. memleketim de değil halbuki ama keşke olsaymış :))
    mail adresim: serhatmuruvvet@gmail.com
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  157. Merhabalar..
    Beni en çok etkileyen yer Bodrum'un güvercinlik koyu sanırım.. İStanbulda bulamadığım doğayı, sakinliği ve tabi denizi orada bulabiliyorum..

    mail adresim: celebi_ceren@hotmail.com
    twitter: @cerenclebi


    YanıtlaSil
  158. Merhaba
    Beni henüz çoook etkileyen bir yer olmadı ama yeşilin ve doğanın en güzel olduğu yerler beni mutlu eder. (Eskişehir gibi bozkırın bağrında biri olarak.) 4 yılımı geçirdiğim İzmir den Gölcük-Bozdağ diyelim :) Gölcük tam bir kafa dinleme yeri,organik yeme-içme için çok uygun.Bozdağ ise kışın İzmir'in güneşli bir gününden 1 saatlik uzakta kayak yapmak ve karın keyfini çıkarmak için eşsiz fırsat.

    Fb:Merve Üzüm
    bloglovin: chiccamomile
    gfc:merve üzüm
    instagram: chiccamomile
    twitter: chiccamomile
    Email: merveuzum.26@gmail.com

    YanıtlaSil
  159. Merhaba, aklıma ilk gelen yer Eskişehir Rosa Luna Cafe oldu. Burası çok güzel, çok romantik bir yer olmasına rağmen her zaman hayatımdaki ayrılıkların mekanı olmuştur. Sonbahardan mıdır nedir? Hüzünlendim şimdi :(

    idagul1710@hotmail.com
    GULALTNZ - instagram
    @AltnzGl -twitter

    YanıtlaSil
  160. Merhaba; benim için en özel mekan eşimle ve dostlarımızla çok huzurlu ve güzel tatiller geçirdiğimiz Çınar Yayla Evleri Marmaris. Müthiş havası ve atmosferi, kuş sesleri beni benden alır herzaman:)
    Blogunu sueda.aksaroglu olarak 2 yerden de takipteyim zaten. sueda.aksaroglu@gmail.com mail adresim. umarım eylül bana da şans getirmiştir:)

    YanıtlaSil
  161. Sanırım beni en çok etkiyelen yer Safranbolu'nun çıkışında bulunan cam teras.Türkiye'de bir ilk ve böyle bir yerin ülkemde bulunması bence bir gurur kaynağı ve cafesinin manzarası bir harika :) (bloglovinde takipçinim :egesena)

    Mail:egesena@yahoo.com
    Twitter:Senjuann
    Instagram:Senjuan

    YanıtlaSil
  162. Merhaba!
    Geçen yıl hayatımı geçirmek istediğim şehirde,İstanbul'da,üniversiteye başladım ve benim için en güzel,en özel mekanı bu bir yılda keşfettim.Şimdi geriye dönüp baktığımda arkadaşlarımla en keyifli zamanları Kuruçeşme Aşşk Kahve'de geçirmişim diyebilyorum.Atmosferiyle ve deniz havasıyla içimi huzurla kaplayan ender yerlerden biri oldu benim için.Gitmemiş olanlara da şiddetle öneririm :)

    Mail: ezgiyaman8@gmail.com
    Instagram: ezgiiyamann

    Haydi bakalım şansımız bol olsun :)

    YanıtlaSil
  163. emirgan'daki sakıp sabancı müzesi, aklıma ilk gelen yer oldu beni etkileyen.bahçesi ve manzarası için bile ziyaret etmeye değer bir yer.
    ondanbundan ismiyle takipteyim:)
    gmzdyg@gmail.com

    YanıtlaSil
  164. merhaba

    benim için en önemli yer evim .çünkü en mutlu anlarımı hep burda sevdiklerimle yaşadım .bu ürünü uzun zamandır merak ediyordum ama alamadım .tam bir makyaj tutkunuyumm desem yalan olmaz. bu paleti çok istiyorum inş çekilişi ben kazanırım .

    e mail: zll_arkn_93@hotmail.com
    bloglovin de adım Zülal arıkan
    twitter da Zulal arikan

    YanıtlaSil
  165. selamlar görkem :)
    beni en çok etkileyen mekan "deniz kenarı"
    denizin yakınında olayım, cafede arabada sahilde farketmez
    sakinlik huzur mutluluk bunları hissederim, tüm negatif enerjim gider :)

    bloglovinde "bak yeşil yeşil"
    instagramda "makyaj kutusu"
    meryem.uzun@gmail.com

    YanıtlaSil
  166. Beni en çok etkileyen yer mezarlıklardır çünkü orda yatanlar bana bu dünyanın kimseye kalmayacağını hatırlatır...

    Merhaba hediyen çok güzel gerçekten :)
    brcuaslan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  167. merhaba
    benim en özel yerim evim . çünkü en güzel anlarımı evimde sevdiklerimle yaşadım.bu ürünü uzun zamandır merak ediyordum.tam bir makyaj tutkunuyum diyebilirim .bu paleti çok istiyorum inş çekilişi ben kazanırım .
    e mail adresim :zll_arkn_93@hotmail.com
    gmail :zulalarikan85@gmail.com
    twitter da :Zulal arikan

    YanıtlaSil
  168. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  169. Benim için en özel yer kesinlikle Karşıyaka'nın çarşısıdır :))

    https://twitter.com/selinnnkaragoz
    http://instagram.com/selinnkaragoz
    blackeyecan@gmail.com

    YanıtlaSil
  170. Merhaba :)))) benim en sevdiğim yer Bostancı lunaparkı. İstanbul'a ilk kez gittiğimde en yakın arkadaşımla doyasıya eğlenmiştik :))

    aiti9502@hotmail.com
    instagram & twitter : a2ytul

    YanıtlaSil
  171. Merhaba
    Bloglovin ve gfcde takipteyim.

    Benim icin en özel yer Kemer. Çünkü sevgilimle ilk beraber tatil yaptigimiz yer. :)

    Bengubircan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  172. merhaba görkem öncelikle hediyene bayıldım beni en çok etkileyen yer gazianteptir kuşkusuz her yeri tarih kokuyor resmen.
    Twitter:ayselesin
    İnstagram:ayselkaradag
    mail adresim:ayselesin96@hotmail.com

    YanıtlaSil
  173. Merhabaa :) Blogun takipçisiyim instagramdan ve twitterdan da takip ediyorum seve seve...
    Benim için en özel yeri 3 yıl öncesine kadar sorsan asla evim demezdim sanırım.Ya da Ankara ancak okul sebebiyle ailemden, alışık olduğum bildiğim kentten, evimden uzak olmak benim için burayı en özel yer yaptı.

    instagram: burcuarslanargun
    twitter: missArslanargun
    mail: burcuarslanargun@gmail.com

    YanıtlaSil
  174. heryerden izleyicinim canım diğer çekilişlerin gibi bununda benim olmasını istiyorum :)

    beni en etkileyen yer şimdiye kadar ölüdeniz.. bölye bir güzellik yok yani hiç bi yerde :)

    herkese bol şanss

    gizemlikiz12@gmail.com

    YanıtlaSil
  175. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  176. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  177. merhaba blogunuzun izleyicisiyim
    benim için en özel yer maşıkiyedir şelaleri restaonları herşeyi ile beni büyüledi sanki o mis gibi havayı içime tekrardan çekmek için sabırsızlanıyorum

    https://www.facebook.com/ebrucengiz.kocogul/posts/427077700746343
    https://twitter.com/ebrukocogul1/status/374540676119007233

    cengizkocogul@mynet.com

    sevgiler

    YanıtlaSil
  178. Merhaba Görkem,

    Beni en çok etkileyen ve bende iz bırakan şehirler, Batum, Rzeszow, İstanbul ve Trabzon (hepsi birbiriyle alakasız ama 4'ünün de yaşattığı çok güzel anılar var).

    GFC ve Bloglovin'den Kübra Mert adıyla takipteyim, Instagram'da ise krmrtt ile takip ediyorum.

    kubramert87@gmail.com, sevgiler!

    Not: Yazmayı asla bırakma.

    YanıtlaSil
  179. Tatlım ne duygusal şeyler yazmışsın öyle gülen yüzün hiç solmasın inşallah :))
    Severek takipcinim :)
    Benim için en özel yer Ortaköy Beltaş kafedir. Hayatımın aşkı eşimle orada tanıştık :))
    Umarım bu sefer kazanan ben olurum
    Ozlemyuksektepe83@ gmail.com

    YanıtlaSil
  180. Merhaba Görkemcim..
    Benim için özel olan bir mekan söylemem gerekirse; İstanbul-Sultanahmet..
    Takipçinim buarada mailim: bridget.bjk@gmail.com

    YanıtlaSil
  181. Merhaba, beni etkileyen ve kendine bağlayan yer, Didim'deki yazlığımızdır :)

    iulkuakkuzu@gmail.com

    YanıtlaSil
  182. Merhaba, beni etkileyen ve kendine bağlayan yer Didim'deki yazlığımızdır :)

    iulkuakkuzu@gmail.com

    YanıtlaSil
  183. BEni en çok etkileyen yer samsun, atakum sahil. küçükken her pazar babamla giderdik sebebide bu :)

    burdan, parduz
    bloglovinden tuğçe aytek ismiyle takipcinim.
    mail : parduz-@hotmail.com

    YanıtlaSil
  184. Merhaba Kadıköy kitap pasajları her zaman benim için özel olmuştur bloglovinden bestesen olarak twitter ve instagram da bestesnofficial olarak takipteyim sizi. Mail beste.senn@gmail.com

    YanıtlaSil
  185. selam
    benim için özel yer balayı günlerimi yaşadiğim Kıbrıs harika
    aslı dündar
    ksk1976.35@hotmail.com
    asliksk34@gmail.com
    twitterda alaimsema789

    YanıtlaSil
  186. görkem hanım ben mail adresimi yanlış yazmışım :( sorun olmaz umarım mail adresim yahyaynur@gmail.com

    YanıtlaSil
  187. Merhaba :)
    Bana göre en özel yer göcek 12 Adalar
    mail adresim :left.key_sevval.ada@hotmail.com

    YanıtlaSil
  188. merhaba :)
    bana göre en özel yer Göcek 12 Adalar
    mail adresim : left.key_sevval.ada@hotlmail.com

    YanıtlaSil
  189. merhaba :)
    bana göre en özel yer Göcek 12 Adalar :)
    mail adresim :left.key_sevval.ada@hotmail.com

    YanıtlaSil
  190. Merhaba, GFC den Gülay Berber ismiyle takipteyim beni en çok etkileyen yer Peri bacalarıdır, herkese bol şans.
    demetx@gmail.com @GlayBerber Twitter kullanıcı adım.

    YanıtlaSil
  191. her yerde takibim altındasın senden öğrenecek çok şeyim var makyaj konusunda :)

    beni en en en çok etkileyen yer Çanakkale Şehitliğidir tüylerim diken diken olup gözlerim yaşarmıştı gerçek kahramanların hayatta kalan torunları olarak gurur ve minnet duydum vatanı için şehit düşen dedelerime bence herkes gitmeli ...

    twitter: @sharapowam
    mail : yildiz.serap@hotmail.com

    YanıtlaSil
  192. benim için en özel yer Bostancı tren istasyonu yanındaki Şelale Cafe.8 yıl önce erkek arkadasımla ilk orada bulusmustuk :)

    misspurpledream@mynet.com
    instagram : begummtl

    YanıtlaSil
  193. Merhaba, blogunu yeni kesfettim ve zevkle okuyorum. Güzel düsüncelerin icin tesekkürler :)
    Benim en cok etkilendigim sehirlerden biri Londra. Canliligiyla, müzeleriyle cok güzel bir sehir.
    Mail adresim: tugceg8@gmail.com

    YanıtlaSil
  194. Merhaba, blogunu yeni kesfettim ve zevkle okuyorum. Güzel düsüncelerin icin tesekkürler :)
    Benim en cok etkilendigim sehirlerden biri Londra. Canliligiyla, müzeleriyle cok güzel bir sehir.
    Mail adresim: tugceg8@gmail.com

    YanıtlaSil
  195. merhaba canım :)
    benim için en özel yer avcılar sahil çünkü annemle en son oraya gitmiştim :)
    mail adresim:gfbliayse12@hotmail.com
    tekaskkaramell@hotmail.com

    YanıtlaSil
  196. benim için en önemli yer bostancı tren istasyonu yanındaki şelale cafe.8 yıl önce erkek arkadasımla ilk orada bulusmustuk :)

    misspurpledream@mynet.com
    instagram: begummtl

    YanıtlaSil
  197. Selamm :)

    Benim için en özel yer okulum sanırım ya :);


    feyza-ketenci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  198. Selaam :)

    Benim için en özel yer okulum sanırım :)

    feyza-ketenci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  199. Dubai, kesinlikle dünyanın en güzel ülkelerinden biri ve ordaki cottoncandy :)
    senasoycan8@hotmail.com
    Twitter: Guernicass
    Bloglovinde de takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  200. beni en çok etkileyen şehir istanbul, bir gün orada yaşayacağım! :)

    email:handelobut@gmail.com

    twitter:hande_lbt

    teşekkürler!

    YanıtlaSil