NARS Via Appia Eyeliner || Bakır Kahve Göz Kalemi





Günaydın! Şile'de bol bulutlu bir Pazar sabahına uyandım. Orada hava nasıl? Günün konusu NARS'ın uzun süre kalıcı göz kalemi serisi Larger Than Life'ın Via Appia rengi. 1-2 aydır aklımda olan bu kalemi, moral bozukluğum geçsin diye kendime hediye olarak aldım. Şimdiyse kısa ve öz şekilde kalem hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım.

Good morning! I woke up to a very cloudy Sunday! Today's review will be on NARS Larger Than Life Via Appia eye pencil, which I treated myself with, last week. 




Kalemle ilgili en sevdiğim şey; bakır yansımalı kahverengi olması. MAC Teddy'e çok benziyor ama daha bakır ışıltısı ağırlıklı. Sevdiğim, hatta bayıldığım bir diğer özelliğiyse; kalemin altında kendi açacağını barındırması. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz aparatla kalemin ucunu istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz.

One of the best things about this liner is its coppery brown color. It's very similar to MAC Teddy but this one's a little bit richer in coppery shimmer. Another lovely thing is the pencil sharpener that it has at the bottom of the pencil. You can shape and sharpen the tip of the pencil easily with this!




Pigmentasyonuna benden 10 üzerinden 9! Ah bir de daha kremsi olsaydı... AVON Supershock'lar kadar kaygan ve kolay bir sürümü yok, ancak rengi ve kalıcılığı için almaya değer. Yağlı göz kapaklarım ve göz içlerimde bazsız 8 saat durdu. Bir de eksisi var. Kalem sabit dursa da ışıltılarının göz çevreme ve yüzüme dökülmesi. Bir daha alır mıyım? Sanmıyorum, ancak elimde olduğu sürece rengi ve duruşu yüzünden severek kullanacağım. Sevgiler!

Pigmentation is 10/9! I just wish it was a little bit creamier and easy to glide. It's still worth the buy for its beautiful color and staying power. It lasted on my oily eyelids and along my waterline for 8 hours, without any primer! The liner stays put, but its shimmer has a massive fall down. I don't think I'll ever repurchase, but I'll keep using it with pleasure because of its color. What do you think? x




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

7 yorum:

  1. çok muhteşem bu! neyse ki bir eksisi varmış, bulamadığım için üzüntümü birazcık olsun hafifletti :P

    YanıtlaSil
  2. ya ben o acacaklarla acamıyorum hep kırıyorum , kolay bi yolu vardır muhakkak demi:(?

    YanıtlaSil
  3. clinique chocolate lustre'ın tonu buna çok benziyor. üstelik kremsi bir yapısı olduğunu ve kolay sürüldüğünü söyleyebilirm.

    YanıtlaSil
  4. Duruşu çoook güzelmiş ama NARS gibi bir markaya o olumsuz özellikleri hiç yakıştıramadım! Avon Blackberry candır :) Öperim!

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel görünüyor ve sana çok yakıştırdım Görkem :)

    YanıtlaSil
  6. Sende sevdigim bir ozellik te,kendini iyi taniman. Kendine deger vermen. Kendine hediye alman. Ben de bunu yaparim. Benim cogu harcamam cizim malzemesine gidiyor. Ama bazen o gun kendimi mutlu hissetmek icin magazaya girip kucuk te olsa bisi alip cikiyorum. Cogu kez cizim yaparken aldiklarima bakarken sunu o gun almistim ve kendimi mutlu hissetmistim diye gulumsuyorum :) Kahverengi kaleme gelirsek,sayende m.a.c hastasi olma yolunda ilerliyorum. Gelecek ay bi baslangic yaparim belki ama once the balm serisini koydum kafama. Ama bu kalemin durusu cok hosuma gitti. Emin olamiyorum,yesil ya da ela goze kahverengi kalem uyar mi sence Gorkemcim? :)

    YanıtlaSil