SIGMA Eyeshadow - Resist || Far İncelemesi



Tekrar merhaba! Bugün sizlere, yine Cloud 10 Beauty'den aldığım ilk Sigma farımı tanıtacağım. Rengini görür görmez vuruldum, çünkü bildiğiniz gibi tam bir mürdüm ve kızıl kahve kızıyım... 

Hello again! Today I'll be reviewing my one and only Sigma eyeshadow, which is another Cloud 10 Beauty purchase; Resist. I fell in love with the color, since I have a crush with all the plumy and coppery colors...






Paketi oldukça hafif ve şık. Kapağının açılıp kapanması da epey kolay ve zahmetsiz.

The packaging is very sleek and it's very easy to open up the cap.




Rengi, sıcak mürdüm diye tanımlayabilirim. Gerçekten de günlük bile kullanılabilecek yumuşacık bir renk. Alta koyu bir bazla da tam bir sonbahar farı.

The color is exactly warm plum. It's a very soft shade, wearable during the day time or with a dark base, the perfect smokey eye.




Direk güneş ışığında bir fotoğraf daha çektim. İçindeki minik ışıltılar yukarıdaki fotoğrafta belli oluyor. 

The photo above is captured directly in sun light just to show you the tiny shiny particles in it.




Rengi gerçekten de çok güzel değil mi? Bana sararıp dökülen yaprakları ve Güneş batarkenki o kırmızı gökyüzünü hatırlatıyor. Ah tam bir sonbahar kızıyım ben! Tüm bu güzel özelliklerin yanı sıra bir de sevmediğim bir tarafı oldu. Parmaklarımdan da görüldüğü gibi hafif bir topaklanma, tozlaşma sorunu var, ama inanın yapısı öyle güzel ki bunu önemsemiyorum. Kısa bir süre sonra bu rengi Youtube kanalımda göreceksiniz. Sizin sonbahara sakladığınız makyaj malzemeleri hangileri?

The color is just so fantastic, isn't it? It reminds me of the falling leaves and the sky turning red. Oh, I'm such an autumn girl! Anyways, on the other hand, it has a little bit of dusty texture but the color and the feel of the shadow is so beautiful that I don't really care about the cons. What are your favorite autumn makeup stuff?

http://cloud10beauty.com
Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: youtube.com/yourfaceismycanvas88



Görkem Karman

14 yorum:

  1. Çok sevdim bu rengi bende bu renkler gözüme yumruk yemiş görüntüsü uyandırıyor ne kadar az sürersem süreyim bir türlü yakıştıramadım ama sana gerçekten bu renkler gidiyor :) Sigmanın bir çok ürününü almak istiyorum hepsi çok güzeller :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Harika bir rengi varmış, ama Sleek Sunset paletinden sonra almayı gereksiz buldum biraz. NARS Sheer Matte'i ve MAC Diva'yı sonbahara saklıyorum ben de!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sleek Sunset de gerçekten tam sonbahat/kışlık! :)

      Sil
  3. İnşallah en kısa surede bu farla ilgili bir video cekersin Görkemcim.Çünkü yakınlarda bende bu renge benzer bir far aldım ve nasıl uygulayacağını çok merak ediyorum.Dört gözle beklıyorum...:).

    YanıtlaSil
  4. Tek olarak da satılan,Shady Lady Vol.3 paletinde de bulunan Racy Kacy adlı kızıl-kahve gibi ışıltılı bir renk var sanırım sonbahar için en favori rengim o; tam bir dökülmüş yaprak rengi. Bayılıyorum resmen ♡

    Güle güle kullan Görkem! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ben de bir tek vol 3 yok, merak ettim şimdi :)

      Sil
  5. çok beğendim rengini güle güle kullan.. ben de MUFE dan bu renge benzer bir krem far aldım bugün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O krem fardan bende de var, sonbahar kış için daha güzel bir şey olamaz :)

      Sil
  6. merhaba, bana concealer sabitlemek için bir fırça önerebilir misin? sigmadan olursa çok memnun olurumm. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. renk tam benlikmiş. ama o kadar çok bu renk farım var ki! :)

    YanıtlaSil
  8. gördüğüm gibi tam Görkemlik bir renk dedim <3

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullanın.
    Nars Douceur allık

    YanıtlaSil