Benefit ROCKATEUR! || Benefit'in En Güzel Allığı!



Günaydın! Raflara ulaştığı ilk gün koştura koştura gidip aldığım Benefit allığımı sizlere tanıtmak istiyorum. Karşınızda Rockateur! Detaylara inmeden ambalajından başlayalım isterseniz. Çok şık ve karton bir kutusu var. Allık daha kapağı açılmadan albenisini gösteriyor. Hani bazı ürünler iştahınızı açar ya, işte Rockateur bana bunu yapıyor!

Good morning! I rushed into Sephora, the minute I heard this blush was in the market! Let me introduce you to my new baby; Benefit Rockateur. The packaging is so beautiful! The blusher shows its attractivity before you open it up! This blush makes me makeup-hungry!




Kutuyu açtığınızda ürünün o mis gibi kokusu burnunuza gelmeye başlıyor. Yanında gelen beyaz yumuşak fırçası da, klasik allık yanında gelen fırçalar gibi değil, gerçekten iş görüyor.

When you open the little box, you get the beautiful rosy scent. It also comes with a tiny white brush, which really works!






Üzerindeki kabartmalı ROCK yazısı, allığın ipeksi dokusu ve tam ayarındaki ışıltısı beni benden aldı. İçindekiler sim gibi görünse de sim değil. Fırçayla yüze yayıldığında direkt güneş ışığında bile disko topu gibi parlamayan, sağlıklı ve aydınlık bir görünüm veren ışıltılar. Ben buna kaliteli ışıltı diyorum...

Its silky texture, the right amount of shimmer makes it so perfect. It looks very shimmery in the pan but it's actually 'sheen' that brings health to your complexion. Rockateur rocks!




İçinden çıkan fırçayı deneyip yıkadıktan sonra başka hangi fırçamla uygulasam güzel bir bitiş alabilirim dedim ve tüm allık fırçalarımla aynı sağlıklı duruşu elde ettiğimi gördüm. Açık renkli allıklarla kullandığım MAC 168 fırçamı da bu ürüne çok yakıştırdım. 

After I tried the brush that comes with it, I washed it and went through my brush collection to see which one works well as well and whatever brush I used, it always looked fantastic, but still I prefer my MAC 168 brush over the others.






Şu ana kadar kullandığım ve sahip olduğum hiçbir allığıma benzetemediğim Rockateur'u; içinde şeftali de olan ışıltılı gül rengi diye tanımlayabilirim. En azından benim tenimde böyle bir duruşu oldu. Pigmentasyonu 10 üzerinden 6 ve zaten allığın amacı doğal bir kızartı ve belli belirsiz bir pembelik vermek. Ürün tozutmuyor ve beni görsellik başta olmak üzere her açıdan tatmin ediyor. Benefit'in diğer allıklarına sahip olmak zorunda değilsiniz, ancak beyaz ya da buğday tenli bir kadınsanız Rockateur'u koleksiyonunuza hiç düşünmeden katmalısınız! Gözüm kapalı tavsiye ettiğim az ürün vardır bilirsiniz ve bu allık çoktan o listeye girdi bile. Günlük kullanımdaki doğal duruşu ve koyu renk rujları bile dengeleyişi mükemmel. Bu yazıdan sonra deneyip memnun kalanların maillerini bekliyorum, okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Herkese kucak dolusu sevgiler! :)

* Ürünü Sephora'lardan 99 TL'ye satın alabilirsiniz!

This is the most unique blush I ever own. It doesn't look like any other in my collection but still, I can describe the color as a peachy rose with a hint of shimmer. You don't have to own any other Benefit blushers, but this one is a MUST! I highly recommend it! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

23 yorum:

  1. sabah sabah aşka geldim iyimiii :(

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel durmuş sende :) iyi hoşta insan bunu kullanmaya kıyamazki , tasarımı harika :)

    smyrnarybeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre ben de oturup izledim ama sonra fırçamla kavuşturdum :)

      Sil
  3. Benim tenim daha koyu olduğu için, yani maalesef açık/buğday tenli değilim, bende aydınlatıcı gibi durur muhtemelen. Ama insan özenmiyor değil doğrusu :)

    Sendeki duruşu çok çok hoş Görkem, bayıldım :) "Rockateur rocks!"

    YanıtlaSil
  4. Dün biraz elime alıp mıncıkladım. Ama kozmetik yasağım var:( güle güle kullan canım:) bu arada gimme brow ü denedim harika<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi, ben de kendi kendime yasak koydum nihayet!

      Sil
  5. Benefit'in en sevdigim alligi halen coralista, ama bunu da cok istiyorum, İstanbul'a gelir gelmez bakacagim.eline saglik gorkem :)

    YanıtlaSil
  6. Beklediğim yazı :) O zaman ben bunu kolksiyona katarım ki ^_^ Ellerine sağlık Görkem :)

    YanıtlaSil
  7. gidip alacağım hazır %20 inidirim de geldi ama gidemedim bir türlü :-((

    YanıtlaSil
  8. Rengine bayıldım ama çok pahalı ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama her kuruşuna değiyor. :)

      Sil
    2. Değeceği burdan bile belli alsammı diye düşünüyorum akşamdan beri :)

      Sil
  9. Ürünün ambalajını ve konseptini gormek bile yetti hemen almalı;)

    Bu arada blogumdaki satışa bir göz gezdirirsen sevinirim;) oldukça avantajlı setler var.

    YanıtlaSil
  10. Dun aldım bugün hemen kullandım ve aynen bende hayran oldum iyiki almışımmm diyorum sende güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Ah ama çok güzel durmuş bu allık sende :) Çok beğendim kısa sürede gidip deneyeceğim bunu da yazdım not defterime :)

    YanıtlaSil
  12. Öööööf Görkem! Yazıyı açtığımda "aaa hiç de düşündüğüm gibi durmuyormuş" deyip bir masraf kapısını çaaaat diye kapatmak istiyordum ama tersi oldu, damn it :) Tam istediğim ve düşündüğüm gibiyimiş... n'olcak şimdi?

    Güle güle kullan bu arada, çook yakışmış!

    YanıtlaSil
  13. ben sephorada denedim yapısı ve rengi cook hosuma gitti ama ben hala benefit in paketlerini sevmiyorum.Kozmetik konusunda paraya acımasam da Karton kutulu bir allığa 99 tl cok geliyor bana. Benefit ürünleriyle bir turlu barısamadım

    YanıtlaSil
  14. ama coooookkk guzeeeell buuuuu :) gule gule kullan canım benim.

    YanıtlaSil
  15. Gefcekten cok guzele benziyor :)) Kullandııgn urunler sana cok yakısıyor zaten :)) Musmutlu Kullanman dileğiyle :D:D ( baya geç yazdım ama )

    YanıtlaSil
  16. ya biz buna dupe bulduk umarım fiyatından şikayetçi olan arkadaşlara yardımcı olur :) http://perishcope.blogspot.com.tr/2015/08/dupe-alert-benefit-rockateur-vs-flormar.html

    YanıtlaSil