Illamasqua Cream Blusher - SEDUCE || Krem Allık



Günaydın! Sevgili Esin (http://a-needle-in-a-hay-stack.blogspot.com) bana geçen hafta gönderdiği paketle beni havalara uçurdu. İlk Illamasqua allığım Brazen'ı nasıl çılgınlarca sevdiğimi şuradaki yazımda söylemiştim, ancak Seduce'un da ondan geri kalır yanı yok. Yine Illamasqua, yine krem allık. Tam da benim rengim.

Good morning! A blogger friend of mine; Esin (http://a-needle-in-a-hay-stack.blogspot.com) made me the happiest girl on earth with the package that she posted me last week. The package also included an Illamasqua blush. I've already told you about my first love; Illamasqua Brazen right here, and now I can see another addiction coming...




Renk gerçekten büyüleyici. İçinde herşeyden biraz var; vişne, mürdüm, pembe. Basit bir dille söylemek gerekirse, çok güçlü ve kırmızı alt tonlu bir pembe. Yapısı aşırı kremsi. Bobbi Brown ve MAC'in krem allıklarına göre daha kaygan, fırçaya bile ihtiyaç duymadan uygulanabiliyor. Dudaklarda da ekstra güzel duruyor. Fazlaca pigmentli. Serçe parmağımı dokundurduğumda gelen ürün 2 yanağıma da yetiyor.

The color is fantastic. It has a bit of everything in it; berry, plum, pink. If I had to describe it in a simple way; a bright pink with red under tones. The formula is so creamy. Easier in application than MAC and Bobbi Brown's pot rouges. You don't even need a brush to apply this. It goes naturally so smooth. Warning: It is SO SUPER pigmented! You only need a tiny amount for both of your cheeks.






Kalıcılık konusunda da beni büyüleyen Illamasqua'nın bu allığı tenimde rahat 5 saat hiç yok olmadan duruyor. Bu, bir krem allığa göre çok iyi bir süre. Gerçekten benim olduğu için çok mutluyum ve Esin'e tekrardan teşekkür ediyorum! <3

Lasting power is impressive. It stays a good 5 hours on my face, without a primer. I'm so happy to have this and once again, thank you Esin! <3


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

5 yorum:

  1. Çok hoş gözüküyor,sanada çok yakışmış Görkemcim. :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Efendim :)

    Duruş güzel gibi görünüyor. Allık incelemelerinizde uyguladığınız ürün miktarını bir miktar fazla yapar mısınız?(En azından bloga koyduğunuz resimlerde) Işık çok güçlü vurduğu için rengi çok belli olmuyor. Sadece naçizane rica..

    Severek takibe devam;))

    YanıtlaSil
  3. Rengi harika görünüyor. Çok yakışmış sana da ^_^

    YanıtlaSil
  4. Canım bu krem allıkları nasıl uyguluyoruz acaba ben bir türlü beceremedim :(

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel durmuş görkem :) En çok gelmesini istediğim markalardan Illamasqua Türkiye'ye :S Bu arada yurtdışına çıkıcakmışsın sanırım , sipariş alıyorsan çok sevineceğim :))

    YanıtlaSil