Makyaj Koleksiyonum || 2013 // My Makeup Storage



















Günaydın! Nihayet yeni makyaj düzenim ve güncelenmiş koleksiyonumla karşınızdayım. Çok içime sinen ve başına her gün keyifle oturduğum masam ve çekmecelerimi severek kullanıyorum. Detaylı tüm bilgileri videoda bulabilirsiniz. Makyaj çekmecelerimi karıştırmaya hazır mısınız? BURAYA TIKLAYIN!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

28 yorum:

  1. Görkem videonu dün ne kadar uykum olsa da yatmadan izlemedim, dayanamadım çünkü :) Çok güzel,çok şeker olmuş düzenin, güle güle kullan öncelikle ve herşey günlünce olsun :) Öperim çok :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim, benden de öpücükler :)

      Sil
  2. videoda çok güzel olmuş başlangıcında kendini ifade etmek zorunda olmana çok üzüldüm ne yazık ki bu tarz insanlar her yerde var kafana çok takarsan daha çok yıpranıyorsun .. Yeni düzenini çok sevdim benimde makyaj masam açık renk senden gördüm ki masanın üzerinde cam var bende hemen ölçü alıp üzerine bir cam kestireceğim :)
    Allıklara bayıldım hepsi çok güzeller :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın ama alışveriş videomun altındaki yorumlardan sonra açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Çok teşekkür ederim bu arada ve evet cam kestirince daha güzel oluyor :)

      Sil
  3. çok çok düzenlisin Görkem beni böyle olmam mümkün değil ne güzel olmuş ama her şey elinin altında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadarı da iyi mi kötü mü bilmiyorum, her gün toz almaktan helak oldum :)

      Sil
  4. Harika bir masa
    inşallah bana da kısmet olur
    düzenine de kocaman bir maşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Makyaj masanı kıskandım resmen ya çok düzenli. Bende düzenliyimdirde sen bendende düzenliymişsin. :)

    YanıtlaSil
  6. Hayret daha "Anladık zenginsiniz" diyen olmamış :))

    Ne kadar düzenlisin Görkem maşallah :) Ben dağınıklıktan ölcem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Videonun altında olmadı ama Instagram'dan taşlayan taşlayana :) Canları sağolsun :)

      Sil
  7. Tabiki yine harika, tane tane hem bilgilendirici hem de fikir verici *sparkles in my head* bir video olmuş, ellerine sağlık Görkem! ^_^ Yurt odasına böyle bir masa getirmek zorunda kalıcam senin yüzünden, sonra odadan atacaklar beni :P Bobbi Brown Corrector alma isteğim gitgide alevleniyor, yakında umarım denilen yerde bulurum Ankara'da ve alırım, rüyalarıma filan giriyor çünkü ^_^

    Güzel videolarının da devamını bekliyorum tabii :) Ankara'nın havası çok kuru olduğu için cildim sürekli geriliyor ve hoop çatlıyor. Aslında o kadar kuru ciltli biri değilim ama nemli iklimden karasal iklime geçiş yaptığımdan beri alışamadım.. :( O yüzden bir "nem bombardımanı" videosu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. çok keyifle seyredilen bir video olmuş..benim makyaj masam ve çekmecelerim savaş alanı gibi..senin düzenini görünce utandım hafta sonumu bu konuya ayırıcam :))

    YanıtlaSil
  9. Ben videodaki her ayrıntıya bayıldım! Hem çekim güzel, hem masa güzel, içindekiler güzel, anlatımın çok tatlı. Baykuşları saydım mı? :)

    YanıtlaSil
  10. Canım makyaj malzemelerin ve düzenin harikaaa :)

    YanıtlaSil
  11. canım ben de evime bu masayı alıcam.Çok datlusun :)

    YanıtlaSil
  12. Bu beyaz masalara bayılıyorum ben...ben de istiyorum inşallah..
    düzenden hoşlanırım.. bebek yüzünden bu ara zorlansam da:)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  13. Aynı masayı kullanıyor oluşumuza çok sevindim,makyaj konusunda da zevklerimiz çok uyuşuyor(ama benim cildim çok yağlı),üst bölümdeki çekmeceleri ne kadar verimsiz kullandığımı fark ettim.Artık ben de en çok kullandığım malzemelerime ayıracağım :).Koleksiyonuna bayıldım,kesinlikle aşırı olduğunu düşünmüyorum :))

    YanıtlaSil
  14. Her genc kizin hayali artik gorkemin makyaj koleksiyonu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihi, herkesin gönlüne göre bir koleksiyonu olur inşallah:)

      Sil
  15. Masa gerçekten kullanışlıymış. Zaten İkea mobilyalarına bayılıyorum,güle güle kullan Görkem :) Ayrıca koleksiyonunu sevdim :) Özellikle rujları çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  16. Görkemcim yeni düzenin süper olmuş, ben de düzeni çok severim, dagınık olunca cok rahatsız oluyorum, ses tonun acıklamaların hepsi mukemmel ..iyi ki varsın..

    YanıtlaSil
  17. Ay nefis yaa!!! Minik duvar süsünü de gördüüüüm :)) Bu arada, ben de haftasonu banyoya yeni bir makyaj dolabı alacağım, bir IKEA turu yapacağız. Senden gördükçe özendim valla, hihi :) Güle güle kullan şeker! Öperim!!!

    YanıtlaSil
  18. o masayı aldığından beri bekliyordum bu videoyu, sonunda izleyebildim :) tahmin ettiğim gibi koleksiyonun çok muntazam ve bir blogger için hiç abartı değil, gayet yerinde. yeni düzenini çok çok beğendim, yurttan çıktığım an gidip kendime bu masadan edinmek istiyorum artık!
    bundan sonraki videonda da mac farlarının swatchlarını istiyoruz :)
    öptüm <3

    YanıtlaSil
  19. süper gerçekten ben yurt dışı make up collection müdaviyim ve gerçekten çok zevkli ve öğretici oluyor.Senden de çok şey öğrendim fırçaları koyduğun saksılara bayıldım.

    YanıtlaSil
  20. Videoya bayıldım :) yeni masan çok güzel olmuş iyi günlerde kullan. Bu arada düzenine hayran kaldığımı da söylemeden geçemeyeceğim :)

    smyrnarybeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil
  21. Yine çok düzenli,özenli ve sıcacık bir video olmuş Görkem :)
    Garnier göz altı bb kremini ve Mac kaş rimelini merak ediyorum.Umarım kısa sürede blogda görebiliriz :)
    Bu arada çekilişde kazandığım Kardashian paleti elime çoktan geçti,teşekkür ederim !!Kısa sürede twitterdan paylaşmayı umuyorum:)
    Sevgiler;)

    YanıtlaSil