MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder || Pudra İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı MAC Prep + Prime sabitleyici toz pudra hakkında olacak. Cildi çok kuru olan biri olarak çok fazla pudra ihtiyacı duymuyorum. Duyduğumda da Rimmel London Stay Matte pudram işimi görüyor, ancak göz altı kapatıcımı sabitlemek ve daha uzun süre kullanabilmek için hep böyle bir pudraya ihtiyaç duyuyorum. 

Good morning! Today's review will be on MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder. I personally don't need to powder my skin ever, since it's super dry. However, I believe setting my under eye concealer with a transparent powder makes such a difference.






Pudra tamamen transparan, yani her cilt tonuna uyacak şekilde. Kuru göz çevremi kabuk kabuk göstermeden hafif matlaştırıp göz altı kapatıcımı sabitliyor. Kendisini zaten bu amaç için almıştım. 

The powder is transparent, so it's suitable for every skin color. It doesn't look cakey on my already dry under eye area and sets my concealer perfectly.




Göz altımı sabitlemek için en çok kullandığım fırçam Real Techniques Setting Brush. Sizin favori sabitleyici pudranız hangisi?

My favourite brush to set my concealer is Real Techniques Setting Brush. What's your favourite setting powder?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8@gmail.com
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

6 yorum:

  1. Ben the balm'ın transparan pudrasını kullanıyorum. Almadan önce mac le ikisi arasında kalmıştım ama ben de sadece göz altlarım için kullandığım için the balm yeterli geliyo..

    YanıtlaSil
  2. Bende de aynısının preslenmiş olanı var ve bende aynen sadece göz altlarımda kullanıyorum aynı fırçayla;))))

    YanıtlaSil
  3. bende denemek istiyordum ama bi türlü cesaret edip alamıodum şimdi deneyeceğim galiba sayenizde :)

    YanıtlaSil
  4. bende essence'in All About Matt isimli pudrası fiyatı da 12 tl gibi bişi şimdilik işimi görüyor :))
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Görkem eskiden ne kadar kısa yazıyormuşsun googledan aratıyorum 'hah görkem yazmış, iyi' diyorum. Üçüncü cümlede yazı bitiyor :)

    YanıtlaSil
  6. şu ürünü görkem yorumlamıs mıdır acaba diyip girdim ve evet yorumlamışsın Görkem yihhu ama 2016 güncellenmiş halinide istiyoruzz :)

    YanıtlaSil