Rimmel Wake Me Up Foundation || Fondoten İncelemesi

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Fondotenin yazısına geçmeden hikayesini anlatmak istiyorum. Ne yazık ki Rimmel London'ın Wake Me Up serisi ülkemizde bulunmuyor. İngiliz blogger ve vloggerlar da her videolarında övünce haliyle insanın aklı kalıyor. Mart ayında arkadaşımın nişanı için Amsterdam'a gittiğimde Wake Me Up serisini raflarda görüp sevinmiştim. Kendim dışında 3 ayrı arkadaşıma hediye almıştım. Hepsi de hala severek kullanıyorlar. Bu olaydan 2 ay önce de sınav sebebiyle Roma'da bulunmuştum ve yine fondoteni deneyip çıkmıştım. Geçenlerde düşündüm, 'Bu kadar istediğim ve uygun fiyatlı olan bir şeyi etrafımdaki herkese alıp kendime almamakla ne tür bir saflık yapmışım.' dedim ve o gece resmen bir fondoten için dua ettim. Bilin bakalım ne oldu. Ertesi sabah fondoten çok şık bir kutunun içinde kapımdaydı. İstediğimi hiçbir sosyal platformda paylaşmamama rağmen Esin'in içine doğmuş olacak ki bana bu ürünü kargoladı. İşte böyle. Son olarak konuya girmeden, elindeki fondoten şişesine bakarak mutluluktan ağlayan bir kız düşünün... Merhaba.

Good morning! Today I'll be reviewing the Rimmel Wake Me Up foundation, which has been my burning desire since the day I started watching makeup tutorials on Youtube. Unfortunately, we don't have Wake Me Up range in Turkey. Once I had the chance to purchase. Well, twice. Amsterdam and Rome, different occasions, different locations. I got 3, each for another friend and never thought about getting myself one. Fortunately, Esin, a blogger friend of mine gave me the most beautiful present... Before we head off to the post, imagine me, holding a foundation bottle in the middle of the street, crying... Welcome...


REAL TECHNIQUES BUFFING BRUSH


Fondoten vaat etttiği herşeyi veriyor. Uykusuz, yorgun bir günde kullanıldığında cildi anında uyandırıyor. Hiç zahmet vermeden ışıl ışıl, sağlıklı bir tene kavuşuyorsunuz. Çok güzel bir kokusu var. Hassasiyet yapmasa da uygularken burnuma buram buram gelen bir çiçek kokusu. Bunun yanında SPF 15 içeriyor, fotoğraflarda güzel çıkıyor. Çok yağlı ciltliler hariç herkesin seveceğini düşündüğüm bu fondoten içinde minik ışıltılar barındırıyor. Yüze sürüldüğünde disko topu gibi parlamıyorsunuz. Bunun yerine çok sağlıklı bir aydınlık elde ediyorsunuz. (Bendeki rengi 100 IVORY.)

The foundation gives you everything that it claims to give; brightness, waking your skin up, taking away the tired and sleepless effect from your face... It gives you an effortless radiant glow. It smells so good, like daisies. It also includes SPF 15, which is lovely to use during the day time and it also looks great on photographs. It includes tiny bit of shimmer, which surprisingly doesn't come out as shimmer but only sheen and can't be seen unless you're directly under the sun light. It makes your skin look glowy and healthy. (I'm in the shade 100 IVORY.)


Kaynak | Source: fleurdeforce.blogspot.com


Yukarıdaki fotoğrafı çok sevdiğim bir blog olan fleurdeforce.blogspot.com 'dan aldım. Ben fotoğraflayamadım ama Fleur, fondoten içindeki ışıltıları yakalayabilmiş!

The picture above is taken from one of my favorite bloggers' blog; Fleur De Force. She managed to capture the shimmery particles in the foundation... Thanks Fleur!






Biter bitmez yeniden alacağım bu fondoteni çok çok sevdim! Esin'e tekrar teşekkürler! Herkese sevgiler. :)

Will definitely repurchase. Thank you Esin! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

26 yorum:

  1. Harika görünüyor! Keşke Türkiye'ye de gelse :(

    Bu arada dudağındaki ruj nedir Görkemcim çok güzelmiş, sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! MAC Chatterbox!

      Sil
    2. Görkemcim bu arada bu fondöten feelunique.com sitesinde çok uygun fiyata satılıyor. Üstelik tüm alışverişlerde kargo bedava. Ben az önce siparişini verdim. Sanırım 10 gün içerisinde ulaşıyormuş. İstersen bir bak derim. Sevgiler...

      Sil
  2. Yüzünde harika görünüyor Görkem! Bayıldım be seriye. Rimmel wake me up ve Maybelline fit me serilerini mutlaka ve acilen Türkiye'ye bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. Beklediğim yazıydı,umarım biran önce Türkiyeye gelir... :(

    YanıtlaSil
  4. rujun ne cnm?çok güzel görünüyor rengi, pembelere taktım bu ara=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. chatterbox aklımda olan bi renkti zaten, çok beğendim sendede.almalıyım=)tesekkürler..

      Sil
  5. Senin kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş tatlım. Hep böyle güzel süprizlere ağlaman dileğiyle.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Türkiye de olsa şaşardım zaten. :/ Gerçi gelse de üç katı fiyatına gelir. Çok merak ettim bu fondöteni. Yakın zamanda bir yurtdışı seyahati yapan arkadaş bulma vakti geldi anlaşılan. Çok güzel bir yazı ellerine sağlık Görkem'cim. :-*

    YanıtlaSil
  7. Ama şimdi bundan istiyorummm :(

    YanıtlaSil
  8. Bende doğal duruşlu uygun fiyatlı bir fonöten arıyorum ancak bir çoğunda SPF bulunuyor. Daha çok fotoğraf çekilcek zamanlarda kullanacağım için max SPF kaç olmalı alacağım fondötende?
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SPF 19'u geçmemekte fayda var :)YSL Le Teint Touche Eclat ve L'oreal Lumi Magique'i tavsiye ederim :)

      Sil
  9. bu fondöteni denemedim ama fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla ysl teint resist fondötene çok benzior belki biraz daha canlısı ! öpüorum çok

    YanıtlaSil
  10. Bende bunu Lancome Teint Miracle 'a benzettim valla.. :) o da ayni sekilde saglikli bir cilt goruntusu veriyor ve minik isiltilar iceriyor mutlaka dene bene bayilarak kullaniyorum 1 numarali fondotenim :)) gule gule kullan bize de kullanmak bir gun nasip olur insallah :)

    YanıtlaSil
  11. Bu fondöten Türkiye'ye gelsin diye aylardır bekliyorum.
    Geleceği yok gibi.
    :(

    YanıtlaSil
  12. Yurt duşına cıkacak arkadasıma sipariş vermeyi düşünüyorum çok güzel durmus.Nw20 yim banada bu renk uyar sanırım dimi Gorkem?

    YanıtlaSil
  13. Görkem merhaba yağlı ciltler için uygun mu acaba bu fondöten? duruşu çok güzel gerçektn de

    YanıtlaSil
  14. Bu fondöteni ben de İngilteredeyken wilkinson'dan 5 pounda bulup çevremdekilere ve kendime almıştım. Hatta bir tane yedeklemiştim bile. İyi ki almışım diyorum harika bir şey. Yazıdaki her yoruma fazlasıyla katılıyorum. Sanırım Türkiye'ye gelecekmiş ama Türkiye'de bu kadar harika bir ürünü 5 pound gibi komik bir fiyata bulmak çok zor olacaktır diye düşünüyorum. Fakat yine de her fiyata değecek bir ürün kesinlikle.

    YanıtlaSil
  15. 6 subatta satisa sunulacakmis diyr duydum türkiyede

    YanıtlaSil
  16. 6 subatta satisa sunulacakmis diyr duydum türkiyede

    YanıtlaSil
  17. Canim sana cok onemli birsey soracağım :)) makyaj urunlerimn hepsini attim diyebilirm ilk.alsversimi nerden yapsam diye düşünüyorum hem kaliteli hem gusel bana guzel onerebilcek fikrin var mi?? Mac sephore nara tekinacar Sevil inan yonlendirilmwye ihtycm var yoksa herseyimi mac den mi.alsam die düşünuo dryum fircalar tamm stokladm;))

    YanıtlaSil
  18. Merhaba Görkemcim,
    Çok eski bir yazın biliyorum ama ben ikinci kez baştan itibaren okuyorum :) napiyim sizin yazılarınızla çok şey öüğreniyorum ve zevk alıyorum okumaktan :) ben birşey sormak istiyorum acaba bu fondotenin başka muadili var mıdır biliyor musunuz? bunun gibi yapısı olan ama başka bir markada ? cevaplarsanız çok sevinirim
    sevgiyle kal görkem :)

    YanıtlaSil