AVON Mega Effects Mascara! || Maskarada Farklı Boyut



Günaydın! AVON Türkiye'nin yeni sıradışı maskarası #AvonMegaEffects biz bloggerlara tanıtım amaçlı gönderildiğinde çok heyecanlanmıştım. Açıkçası AVON'dan gelen bir kargo beni ilk kez bu kadar coşkulandırdı. Mega Effects'i 3 gün üstüste denedim ve sıra geldi yorumlamaya.

Good morning! Today I'll be reviewing the brand new mascara by AVON, #AvonMegaEffects , which will bring a new definition to mascaras with its unique form. I've been trying it out for the last 3 days and now it's time to tell you what I think of it...




Hem görüntü, hem de kullanım açısından alıştığımız maskaralardan çok farklı. Nedendir bilinmez ama bana 50'li yılların maskaralarını hatırlattı. Bir örnek isteyenler aşağıdaki fotoğrafa bakabilirler. :)

It's visually and actually completely different than those usual mascaras that we know. I don't know why but it reminds me of 50's. You want a quick example? Check the picture down below.








Gördüğünüz gibi siyah kompakt kabın içinden çıkan bükülebilir bir fırçası var. Maskaranın yapısı biraz ıslak. Sürerken çok dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor. Yoksa benim gibi göz kapaklarınıza bulaştırabiliyorsunuz. Bunun dışında, kuruduktan sonra akmıyor, dökülmüyor. Gözlerimi rahatsız etmiyor. Aceleniz varsa kullanılabileceğiniz bir maskara değil, kendinize güzel bir yarım saat verip, uzun uzun makyaj yaptığınız bir günde çok seveceğinizi düşünüyorum. Bir diğer artısı kirpiklerin kıvrıklığını gün boyu tutması. Olumsuz yanları da var. Mesela; çok zor çıkması. Tıpkı Benefit They're Real gibi uğraştıran bir maskara. Sanırım dolgunluk veren tüm maskaralarda karşılaşılan bir durum bu. Son olarak da diğer maskaralar gibi tüp formda olmadığı için çok daha çabuk kuruyacağını düşünüyorum.

It's very unique and the effect is lovely. You can click HERE to see how I apply it and the result.

Toparlarsak;

- Ambalaj: 8/10 
- Ürün kalitesi: 9/10 
- Pratiklik: 4/10 


İlk deneyenlerden biri olduğum için kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum! Siz de deneyimlemek isterseniz ŞURADAKİ formu doldurabilirsiniz. Nasıl kullandığımı ve verdiği sonucu görmek içinse BURAYA tıklayarak mini videomu izleyebilirsiniz. Sizin sahip olduğunuz en sıra dışı makyaj malzemesi hangisi?

*Ürün AVON Türkiye tarafından gönderilmiştir ve görüşlerim objektiftir.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

10 yorum:

  1. Ben tam bir maskara düşkünüyüm Görkem ^_^ Senin uygulama tarzını merak ediyordum bunu almak için : )) Avon maskara konusunda başarılı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Supershock göz kalemleri ve Supershock maskaradan sonra yine güzel ve farklı bir buluşla kendilerini aştılar bence de :)

      Sil
    2. Shock serileri göz grubunda ok beğenmiştim bende yeşil renkli maskaranın fırçası azcık acıtıyor kirpik diplerimi ama seviyorum o grubu :)

      Sil
  2. Bende bir denemek istiyorum en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de ilk gördüğümde o çok eski maskarayı hatırlamıştım :) Formu ben de doldurdum bakalım merakla bekliyorum. Yakınlarımda Avon satan hiç yok çünkü :)

    YanıtlaSil
  4. pixiwoo hanımlarda gördüğümden beri ben de inanılmaz merak ediyorum bunu! güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. ben neden avona karşı önyargılıyım bilmiyorum.Her gittiğim ortamda illa bi avoncu olur.genelde komşu yada teyze kızı yada işyerinde hemşireler falan.zorla sana katalogu uzatır.'bak bundan al geçen falancaya verdim çok memnun kaldım yada ben kullanıyorum harika gibi yorumları olur.Son 15 gündür tüm bloglarda avon ürünlerini görünce de heves yaptım şimdi de kıran girdi sanki bi tane bile avoncu bulamadım :))

    YanıtlaSil
  6. ben en çokda 50lili yılların maskarasını görünce şaşırdım ne kadarda değişik :)

    YanıtlaSil
  7. sanki aslan max'a benziyo gibi :)) dondurma gibi duruyo:) Avon ürünleri alerji yapmasa belki alırdım ama bilemiyorum..Son zamanlarda ben de bir çok blogda Avon ürünleri görüyorum.Avon sanırım kendini yenilemeye başladı.Siz gerçekten memnun musunuz?Yani alerji falan yapmadı mı?Gözlerinizde yanma ya da ne bileyim farklı bir ürünü hiç alerjik bir duruma sebep olmadı mı?

    YanıtlaSil
  8. çok tatlı duruo şeker gibi :)

    YanıtlaSil