AVON Supershock Mascara || Günlük, Doğal Maskara.



Günaydın! Haftanın ilk günü benim için çok güzel başladı. Bugünkü yazıyı dünden programlamadım. Bu sabah 7:30'da uyanıp koşuya çıktım. Eve dönüp duşumu alıp mis gibi bir kahvaltı yaptım ve bu satırları yazdım. AVON Supershock, yaklaşık 2 ay önce denediğim ve beğendiğim bir maskaraydı. İlk tüpümü bitirdim ve yenisini aldım. Peki bu maskara hangi beklentileri karşılar ve kimlere göredir?

Good morning! The first day of the week has started out so wonderful for me. I haven't scheduled today's post, I woke up very early, at around 07:30 in the morning and went for a run. Then I took my shower and had a beautiful breakfast. Anyways, on to today's topic; this mascara has been in my drawer for 2 months and I've already run out of one tube and repurchased.




Sık ama ince tüylü, plastik bir fırçası var. Kirpikleri orta düzeyde ayırıyor, yapıştırmıyor. Hacim verdiğini söyleyemem ancak epey uzatıyor. Ben bu maskarayı günlük kullanımda çok çok seviyorum, çünkü alt kirpiklerimde bile asla akmıyor, dökülmüyor. Çok fazla hacim ve takma kirpik etkisi beklemeyen herkesin günlük ihtiyacını karşılayacak siyah ve güzel bir maskara. 2. tüpüm bittiğinde tekrar almayı düşünüyorum. Sizin favori günlük maskaranız hangisi?

The wand is plastic and has thin but dense hairs. It doesn't add much volume to the lashes but definitely gives length. I love using this daily because it never smudges and looks so so natural! If you don't look for a false lash effect, this might be the one for you. Will keep repurchasing. What's your favorite every day mascara?


Instagram: gorkemkarnan
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: youtube.com/yourfaceismycanvas88



Görkem Karman

9 yorum:

  1. Kirpiklerimdeki etkisini bende çok seviyordum ama malesef kullanamıyorum bu rimeli. Belirgin bir şekilde kirpiklerimi döküyor.

    YanıtlaSil

  2. Max Factor Masterpiece Eye Brightening for Hazel'i kullanıyorum..Uzun yıllardır Max Factor favorimdir.

    YanıtlaSil
  3. bende aldım yeni ambalajı pembe çiçekli :) tek tek ayırma konusunda hem fikiriz kirpiklerimi kıvırıp bunu uyguladım daha uzun süre kıvrık kaldılar önceki maskaram loreal 4d lash architect aldıgım günden beri topak topak aynı şekilde onu uyguladıgımda daha evden çıkmadan kıvırdıgım kirpikler hop eski haline dönüyo sanırım yapısının daha yogun olmasında kaynaklanıyo kısacası kirpiklerimle başım belada seninde yardımınla sorunu çözmeyi umudediyorum :D

    YanıtlaSil
  4. Benim maskarada genel olarak favork markam loreal. Gunluk kullanim icim de loreal volume million lashes su gunlerde favorim. Ama onlarin disinda maybelline rocket ve max factor lash effect de memnun kaldigim maskaralardan :)

    YanıtlaSil
  5. Benim favorim MAC Haute & Naughty Lash. Ne zaman sürsem takma mı onlar? diye soran birileri mutlaka oluyor. Peki senin "bundan daha iyi takma kirpik etkisi gösteren bir maskara yoktur" dediğin marka hangisi Görkem?

    YanıtlaSil
  6. Doğal maskara benimde aradığım bir şeydi aslında.Bir çoğu topaklanma ve kalıplaşma yapıyor.Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  7. alakasız olacak ama zaten çok fitsiniz kilonuz hiç yok birde bizi kıskandırıp koşuya çıkıyosunuz olurmu böyle şey :)

    YanıtlaSil
  8. ben rimele maybelline the falsies mascara ile başladım ama sonrasında oriflame volume build mascarasını kullandım ve esas yine oriflame in overblack 2FX mascarasının gelmesini beklerken kullandım ve gayet de memnun kaldım. ama bahsetmek istediğim 2FX iki uşlu bir mascara. bir ucu dolgunluk kazandırıyor ve adeta takma kirpik etkisi yaratıyor diğer uvu ise daha ince ve kirpikleri kıvırmak ve uzatmak için birebir. günlük kullanımda kesinlikle ince uçlu çok yeterli ve gayet güzell :)

    YanıtlaSil
  9. Simdiye kadar bir cok markanin rimelini denedim ettim, hatta bundan 4 tup bitirdim. Ama kesinlikle rimelde lorealden asla şaşmam. Benefiti bu kategori disinda tutuyorum o efsane otesi bisey zaten:) İyi gunlerrr

    YanıtlaSil