The Balm Instain - HOUNDSTOOTH || Allık İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı, aylar önce moralim bozuk diye canım babam tarafından hediye edilen The Balm Houndstooth allık üzerine olacak. Babam iş çıkışı Buyaka Gratis'e girip eline ilk gelen allığı almış, iyi ki de almış. Aylardır severek kullanıyorum!

Good morning! Today's post will be on the new instain blush by TheBalm; Houndstooth.




The Balm allıklar zaten pigmentliydi, yeni allıkları çok daha pigmentli. Tavsiyem büyük fırçalarla hafifçe uygulamanız. Houndstooth'un rengine gelince; içinde mor yansıması da olan, mat bir gül kurusu rengi.

The Balm blushers were already pigmented and with their new formula, they're even better! Use a big, fluffy brush to apply it or you'll end up looking like a clown. Back to Houndstooth; the color is a beautiful matte rose color, with a hint of plum.








Sizin favori The Balm allıklarınız hangileri?

What are your favorite The Balm blushers? x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

15 yorum:

  1. Yine çok güzel bir yazı yazmışsın Görkem Abla !
    Sana sormak istediğim birkaç soru var umarım yanıtlarsın :) Annem bir allık arayışı içinde bende onun için allık araştırıyorum bende sana sormak istedim :) Rengi daha böyle turuncu- bronzere yakın gibi bir allık veya daha nude tonda bir pembe-kırmızı ( down boy ' a biraz benzeyen ) bir allık olabilir . Fiyatı farketmez biz şuanlık Down Boy (pembe tolarındaki tercihi olarak onu seçtik ) Turuncu tonlarındakine de The Balm Instain Swiss Dot olarak seçtik .
    Ama diğer markalarada bakmak istiyorum içinde ışıltılar olabilir , mat da olabilir birkaç önerin varsa yazar mısın ??
    Şimdiden Teşekkür Ederim :)
    Bu arada benim favori THE BALM ALLIĞIM FRAT BOY :)
    Cevap verirsen çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Turuncu - bronzer gibi: The Balm Hot Mama, MAC Peachykeen. Pembemsi bir şey dersen de yukarıda yazısını gördüğün allık ve MAC Well Dressed, NARS Super Orgasm.

      Sil
  2. Cok hos gorunuyor. Isin ilginci ABD de bu alliklar fiyat olarak Burberry ye cok yakin burada neredeyse yari fiyat! Gule gule kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duymuştum ama inanamamıştım. Bizde Gratis'te bu kadar uyguna satılıp da orda bu kategoriye girmesi çok enteresanmış cidden. :)

      Sil
  3. tam senlik bir renk görkirella. ben the balm ın bu yeni allıklarına bulasmadım daha artık bu bayram

    YanıtlaSil
  4. Benim annemle babam da geçen gün Ankara'ya gittiler. Bizde eve eli boş asla dönülmez. Babam ufukta Gratis görünce annemi dürtükleye dürtükleye "Kıza bir şeyler alalım!" diye sokmuş mekâna:)
    Şanslı kızlarız vesselam! *tahtaya vurdu*

    YanıtlaSil
  5. İçlerinde en sevdiğim renk buydu,umarım indirim olurda ozaman alabilirim:**Güle güle kullanmalar sevgiler ...

    YanıtlaSil
  6. Bu rengi dikkatimi çekmemiş hiç Pinstripe'ı aldım çok severek kullanıyorum onu ama benim asıl istediğim Lace gözüm onda umarım Voyage ve diğer iki allık da kısa sürede gelir :)

    YanıtlaSil
  7. benim favorilerim hot mama ve pinstripe:)

    YanıtlaSil
  8. Ben en çok Toile'yi seviyorum :) Ama bu da çok çok güzel.

    YanıtlaSil
  9. bu allık bana pek yakışmamıştı ama sende çok hoş olmuş benim favorim toile :) ayrıca türkiye de yurtdışına göre uygun fiyatı olan tek marka the balm sanırım aman nazar değmesin tıkk tıkkk (tahtaya vurdum efekti :D )

    YanıtlaSil
  10. Benim cildim daha koyu tonda olduğu için bende biraz soluk duruyor maalesef, o yüzden biraz daha açık/canlı tonlarını tercih ediyorum. Ama Instain'ler çok çok güzel. Şu anda da Gratis'te The Balm ten ürünlerinde %25 indirim var, 20.75'e bugün yeni bir tanesini daha edindim. Güle güle kullan Görkem! :)

    YanıtlaSil
  11. çok yakışmış canım. ve gözüne ne sürdün bayıldım çünki :) hatta videosunu istiyorummmmmm :)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba ... Bu ürünü gördüğümde bende rengini çok beğendim ama ben esmer olduğum için yakışmaz diye abartı durur diye almadım ve alıpta ziyan olmasını da istemedim ...the balm allıklarından hangisi bna daha uygun olur ??? Cvp verirseniz svnirim şimdiden tşkkürler 😊

    YanıtlaSil