Ben Bu 3'lüyü Çok Sevdim!



Günaydın! Bugün sizlerle, şu sıralar pek bir sevdiğim 3 yanak ürününü paylaşacağım. Bu ürünler sırasıyla; Bourjois Delice De Poudre Çikolata Bronzer, NARS Dolce Vita allık ve The Balm Mary Loumanizer aydınlatıcı.




Bourjois markasının fondotenlerini çok seven biri olarak, markanın ülkemizden çekilmesine çok üzülmüştüm. Ağustos sonu Kıbrıs dönüşü, havaalanında Bourjois standını gördüğümde ise mutluluktan havalara uçmuştum. Ercan Havaalanı'ndan bu çikolata şeklindeki bronzerı kapmıştım. Son birkaç gündür kullanıyorum ve asla çamur gibi durmayan, kullandığım diğer bronzerlara göre pigmentasyonu epey düşük olan bu pudrayı, MAC 168 numaralı fırçamla uygulamayı çok seviyorum. Hem yüzüme biraz renk, hem de şekil katıyorum. Bronzer mis gibi kokuyor. (Ne yazık ki çikolata kokusu değil ama hoş bir koku.)

Sıra geliyor allığa. Son zamanların favorisi NARS Dolce Vita'yı, geçen yılbaşında İngiltere'den çok zarif bir paket gönderen takipçim Cansu'nun hediyesi Elite Cosmetics allık fırçamla uyguluyorum. Bu fırçaya bayılıyorum, yumuşacık. Dolce Vita'nın detaylı yazısı ise burada.

Son olarak da The Balm Mary Loumanizer aydınlatıcıyı MAC 224 numaralı fırçamla elmacık kemiklerimin üzerine uygulayarak ten makyajımı tamamlıyorum. Bu aydınlatıcıyı daha önce satın almış, fazla sarı bulup satmıştım. Geçenlerde bir şans daha vermek istedim ama ben satın almadan, arkadaşım İnci kendisininkini kullanmadığını söyleyip bana hediye etti. Şimdilerde gözüme daha bir hoş geliyor. Diğer aydınlatıcılarıma göre biraz daha simli ama özel günler için çok hoş bir seçenek olduğunu düşünüyorum.




 Sizin son zamanlarda sevdiğiniz favori yanak kombinlerinizi merak ediyorum. Sevgiler!






Görkem Karman

5 yorum:

  1. Görkemcim eylülden beri Bourjois'ın bir tarafı bronzer bi tarafı aydınlatıcı ürününü kullanıyorum. İlk zamanlar bronzer bana göre değil galiba derken (çünkü öncesinde bu kadar mat, koyu pudralardan kaçıp kendi tonumdan 2 ton koyu pudra kullanıyordum başka bir markadan) şimdi elimden düşmüyor. Sen de güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  2. Görkem bizde seni seviyoruz her sabah yeni bir yazı yayınlanmış mı diye bloğunu açıyorum yazılarını okumak mutluluk veriyor :) Başarılarının devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. Bir kaç gün önce morhipo'da bourjois kampanyasında bu bronzer'ı ve fondotenleri de dahil bir sürü ürünü gördüğümde gördüğümde gözlerime inanamadım! Tabii ki kapabildiklerim oldu, bu bronzer da dahil :) Hala bazı şeyleri var, şu linkten bakn isterseniz ;)

    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/31435/guzellige-dair-her-sey#stt=1059_54727&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1059

    YanıtlaSil
  4. Valla benAllahın her günü (abartıyorum) mary'yi kullanıyorum resmen aşk yaşıyorum evdeyken de gidip gelip elliyorum hahsjsksnzk deliyim azıcık ^^

    YanıtlaSil
  5. Aydınlatıcıyı allık üzerine mi uyguluyorsunuz?

    YanıtlaSil