Aranan Aydınlatıcıyı Bir Far Paletinde Bulmak...




Günaydın! Aydınlatıcılara yeniden sempati beslemeye başladığımı şuradaki yazımda belirtmiştim ancak elimdekileri severek kullansam da, hayalimdeki elmacık kemiği aydınlatıcısı; ne çok altın, ne çok pembe, ne de çok beyazdı. Elimdekiler bitince bakar, piyasadakiler arasından mutlaka aradığım tarzda bir şey bulurum diyordum ki, aradığım şeye çoktan sahip olduğumu farkettim. Hem de bir far paletinin içinde.




Uzun zamandır severek kullandığım Lorac Pro far paletimdeki (inceleme yazısı burada) Nude isimli renkten bahsediyorum. Günlük hayatta ışıltılı şampanya renklerini göz kapaklarımda pek sevmediğimden bu renge hiç dokunmamıştım. Ta ki 1-2 gün önce 'bunun ışıltısı yüzde de güzel durmaz mı ya?' diyerek, Nude'u elmacık kemiklerimin üstünde gezdirene kadar.





İşte tam istediğim aydınlatıcı; simli değil, ışıltılı. Islak görünümü veren, gün ışığında bile abartılı görünmeyen, beyaz/pembe bir şampanya rengi. Bu paleti zaten çok seviyordum, Nude rengine de ısındığıma göre, bitirince yeniden satın almamak için bir sebep göremiyorum. Bu arada yukarıdaki fotoğrafta, aydınlatıcının rengini tam görebilmeniz için abartılı bir şekilde uyguladım. Normalde tabi ki böyle şerit gibi sürmüyorum. :)

Ne yazık ki Lorac markası ülkemizde bulunmuyor ancak şuradaki hesaptan sipariş verebiliyoruz. Herkese mutlu haftasonları diliyorum. Sevgiler. <3



Görkem Karman

10 yorum:

  1. Ben de hala bulamayanlardanım. Hatta lightscapade'e bile ısınamadım. Evet güzeldi ama hayalimdeki ürün değildi. Sanırım benim en çok beğendiğim aydınlatıcılar likit olanlar. Örneğin Becca Shimmering Skin perfector Pearl benim en çok beğendiğim aydınlatıcı. Maalesef sevgili Başak'tan yanlış rengini istetmişim:) Bunun dışında Chanel'in Camelia'sını çok beğendim ama Şebnem Shirley sarı tonlu demişti. Ben de bunu bir deneyeyim bakalım

    YanıtlaSil
  2. Görkem hiç Benefit Watt's UP denedin mi? İnanılmaz güzel bir renk kalıcı ve uzun ömürlü. Ben asla başka aydınlatıcıya bakmıyorum. Sende seversin diye düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. Görkemcim flormarin tekli farlarindan m108 rengini dene, matte Terracotta diye geçiyor ve inanilmaz doğal duruyor. Göz altına hafifçe bi aydınlık veriy, kaş altında müthiş,göz pınarlarında aynı şekilde. Çok seveceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben de senin yazından sonra MAC Lightscapade almayı düşünüyordum ama bu da hoş duruyormuş baya

    YanıtlaSil
  5. Görkemcim ludoshemakeup sipariş almıyor diye biliyorum ya da yakında almamaya başlayacak ama orjinaliburda adlı hesap da fazlasıyla güvenilirmiş, ben yakında bir şey alacak olursam orayı da deneyeceğim :) ludoshemakeup tan lorac pro 2 yi almıştım ben de, iyi günlerde kullanalım :) aydınlatıcı meselesine hiç değinmedim ama olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orjinalı burda kullanıcısından alışveriş yaptım. güvenilir bir satıcı olduğunu söyleyebilirim.

      Sil
  6. Mac nylon gibi :) bende bazen kullanıyorum

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir fikir, bende deniyecegim :) Benim en sevdigim highlighter Becca Shimmering Skin Perfector Pearl :)

    YanıtlaSil
  8. Far olarak da çok yakışır bence, denesen seversin sankiiii :))

    YanıtlaSil
  9. Görkem balmjovi paletindeki aydinlaticiyi severek kullaniyorum the balmn, Mary louda değil Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil