Chanel Les Beiges Pudra / Bronzer



Günaydın! Günün yazısı, yaz başından beri kullandığım bronzerım üzerine olacak. NARS Laguna'mın dibini gördükten sonra daha mat bir bronzer istediğime karar verdim ve bu kez bronzer değil de, ten rengimden minimum 3 ton koyu bir pudra almak için yola çıktım. MAC'in MSF'leri gözüme fazla turuncu gelince Sephora'ya girip, Chanel Les Beiges pudraların 40 numaralı renginden bir tane kaptım. Yaklaşık 6-7 aydır kullandığım bu ürün, 12 gramlık, şık, beyaz bir paketin içerisinde geliyor.




Toz tutmaya meyilli siyah bir kesenin içinden çıkan paketi açtığınızda karşınıza bir ayna, bir de küçük fırça çıkıyor.




Yüzü ve burnu kontürlemek için oldukça kullanışlı olduğunu düşündüğüm bu fırça bir kenarda dursun, biz kokudan bahsedelim. Chanel'in ten ürünlerine has şu mis koku…




Gelelim yapısına. Çok pigmentli değil ve dibi kesinlikle çok çabuk görünüyor. Yukarıdaki fotoğrafları, ürünü satın aldığım gün çekmiştim. Şu anda ortasında koca bir delik var.

Kendisi nihayetinde bir yüz pudrası olduğu için, büyük bir fırçayla uygulanmadığı taktirde pudramsı duruyor. Ben yüzümü ısıtmak için MAC 187 Duo Fibre fırçayla uyguluyorum. Diğer mat seçeneklere göre çok turuncu ya da çamurumsu durmuyor.

Fondoten üzerindeki kalıcılığı maalesef 2-3 saat. En azından bende öyle oldu. Bir de sürdükten birkaç saat sonra parça parça durmaya başlaması da can sıkıcı. Uzun lafın kısası, çok daha başarılı ve çok daha uygun fiyatlı bir sürü bronzer varken kendisini bir daha satın almayacağım. İşte böyle. Haftanız güzel geçsin. Sevgiler. <3





Görkem Karman

4 yorum:

  1. MAC-Harmony denedin mi? Ben de açık tenliyim ve bende oldukça güzel duruyor. Mat, çamur gibi olmayan, turunculuğu az yazınca aklıma direkt o geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Görkem abla çekiliş ne zaman açıklanacak tam bir tarih var mı sabırsızlıkla bekliyorumda :)

    YanıtlaSil
  3. Bende mac harmony kullaniyorum, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  4. bende msflerden dark rengını aldım bılseydım harmony alırdım.bende bazen begenıyorum durusunu bazen begenmıyorum:(

    YanıtlaSil