Maybelline The Colossal Kajal Siyah Kalem



Günaydın! Günün yazısı, Maybelline'in en yeni siyah göz kalemi The Colossal Kajal üzerine olacak. Bu kalemin reklamı o kadar yapıldı ki, ürün o kadar abartıldı ki, '12 saat kalıcı' olduğu iddia edilen bu kalemi satın aldım. O da Merve Boluğur'un güzel kaşı gözü hatrına… (Bu kalemin reklam filmini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)





Kalem, anlaşıldığı üzere asansörlü bir formda ve bence abartıldığı kadar siyah değil. Elime çizdiğim kalpten de görebileceğiniz gibi tek katta siyahtan çok koyu gri gibi görünüyor ancak üzerinden 1-2 kez daha geçtiğimde keskin bir siyah oluyor. Yapısı kremsi, göz içine sürümü çok kolay ancak üst kirpik diplerine uygularken birazcık ufalanıyor. Çizdiğim çizgi homojen olmuyor. Yine üzerinden bir kez daha geçtiğimde düzeliyor.






Gözümün içinde akma yapmıyor fakat göz pınarlarımda ve dış köşelerde birikme yapıyor. Bu da kirli ve sanki çapaklıymış gibi bir görünüme sebep oluyor. Gözümün üstünde ise (far bazıyla birlikte) 5-6 saat kadar rengini ve şeklini koruyor. Bence 9 Lira'ya alınabilecek güzel bir kalem ama daha fazlası değil. Daha kremsi, daha siyah ve bende göz içinde bile daha kalıcı olan Avon Supershock'u hiçbir şeye değişmem. Rimmel London Exaggerate Eyes serisinin siyah kalemi de epey başarılı ve uygun fiyatlı bir üründür. İşte böyle. Siz bu kalemi denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler. <3

*Gözlerimin içinden akmayan nadir iki ürün; MAC Blacktrack eyeliner ve AVON Supershock siyah kalem. Bilmeyenler için bu da burda dursun. :)




Görkem Karman

13 yorum:

  1. Günaydın. :) Ben asansörlü kalemleri kullanmayı seviyorum. Açma derdi yok. Rengini kendime uygun buldum. Kapkara boyanmayı sevmiyorum zaten. Ben deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. essence stays no matter what kalemde gayet kalici. Rengini vermeside gayet iyi.

    YanıtlaSil
  4. Merak edip aldim ve kaliciligi 12 saat degil bunu anladim sadece 4 5 saat dayandiki sadece gozlerimin ustune surdum. Aksama dogru berbat bir goruntu olmustu :) ama 9 tl icin uygun bir kalem :))

    YanıtlaSil
  5. Siyah kalem bana pek yakışmasa da Avon ile uğraşan birini gördüğümde isteyeceğim direkt. Yanlış hatırlamıyorsam geçen seneden beri çok severek kullandığından bahsediyorsun ve gerçekten o kadar iyi mi merak ediyorum artıkk ^^

    YanıtlaSil
  6. Pastelin aynı renk ambalajı olan kalemi çok başarılı

    YanıtlaSil
  7. Avon supershock gercekten mukemmel hocbirseye degismem

    YanıtlaSil
  8. Ne yazık ki her kalemde yaşadığım akma sorununu bunda da yaşadım, bana göre değilmiş.

    YanıtlaSil
  9. 12 saat kalıcılığına güvenip panda gibi gezdiğim günden sonra yollarimızı ayırdık bu kalemle

    YanıtlaSil
  10. Elim bugün buna gitmişti, iyi ki almamışım

    YanıtlaSil
  11. belki stoklamak istersin,avon süper chock kalem satıştaymış

    YanıtlaSil
  12. bende de note markasının siyah kalemi var hemde arkasında smokey eye yapmak için kullanabileceğim bir fırçası var bence oda iyi

    YanıtlaSil