Yılbaşı Çekilişi! Burberry, Dior, Rimmel, AVON.



Aralık ayının ilk sabahından herkese günaydın! Yeni yıl yaklaşırken, sizlere çok severek kullandığım ürünlerden birkaçını hediye etmek istedim. Bu, aynı zamanda bir teşekkür hediyesi.

Hayatımdaki köklü değişimler (okul, iş, özel hayat) sebebiyle blogumdan uzaklaştığım zamanlar oldu. İçimden yazmak gelmedi. Sonra aynı şey Youtube kanalımda da oldu. Video çekmeyi bırak, Youtube şifremi bile unuttuğum bir dönem oldu. Son birkaç gündür farketmişsinizdir ki, gerçekten bu blogu ilk açtığım günlerdeki gibi zevkle, şevkle yazıyorum. Çünkü o isteğim, deneme, paylaşma, yazma arzum geri geldi. 

Tüm bu süreç boyunca beni sabırla takip ettiğiniz, geri döndüğümde de eski sıcaklığınız ve tatlı yorumlarınızla karşıladığınız için çok mutluyum. Sayaçlara baktığımda eskisinden daha çok okunduğumu görebiliyorum. Bu beni daha da heveslendiriyor. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Umarım sizin için seçtiğim hediyeleri beğenirsiniz ve yine umarım ki, aranızdan en çok isteyen kişiye ulaşırlar. :)




Dönüyorum hediyelere ve tabi ki şartlara. İlk hediyem, hayatımın kahverengi farı dediğim Burberry Chestnut. Bana biri bu ürünü hediye etse sevinçten çıldırırdım herhalde. Hayatımda kullandığım en kremsi far. Onun hemen yanında Dior'un Trianon ojesi. Dior ojelerin sürüm kolaylığı ve kuruma hızı inanılmaz. En en en sevdiğim siyah göz kalemi (biliyorum, defalarca belirttim) AVON Supershock ve son zamanlarda kullandığım günlük maskaram Rimmel Lash Accelerator.




Sizinkilerin başına bir şey gelmesin diye paketlerini hiç açmadım. Yukarıdaki görselde renkleri görebilmeniz açısından kendi ürünlerimi paylaştım. Zaten iki satır aşağıda ürünlerin detaylı yazılarını ve bendeki duruşlarını görebileceğiniz linkleri bulabilirsiniz. 




Peki ya şartlar? Elbette her zamanki gibi çok basit. Blogumu takip ediyor olmanız ve bu yazının altına, size ulaşabileceğim herhangi bir link/e-mail adresiyle birlikte (Örnek: Instagram:gorkemkarman, Twitter:urfacemycanvas8 Mail adresim: assdfg@gmail.com) blogumu nasıl keşfettiğinizi yazmanız. Bir arkadaş tavsiyesiyle mi, Google'da ürün araştırması yaparken mi? Ya da farklı bir şekilde mi? İlk hangi yazımı okudunuz? Gerçekten merak ediyorum. :)

Yorumunuzun yanına iliştireceğiniz Instagram/Twitter hesabınız ya da mail adresinizin, aktif kullandığınız ve size çabucak ulaşmamı sağlayacak adresler/linkler olmasına özen göstermenizi rica edeceğim. Bir de yalnızca tek bir yorum bırakmanızı isteyeceğim. Bloguma abone değilseniz de sağ üstteki kırmızı 'Bu siteyi takip edin' butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Sosyal medyada paylaşma ya da ek hak vs. tarzı şeyler yok ancak çekilişimi online platformlarda duyurmanız elbette hoşuma gider. Bu benim ve blogumun daha fazla insana ulaşmasını sağlar. İşte böyle. Umuyorum ki yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, başarı, aşk, sevgi, huzur ve eğlence getirir. Kazanan kişi, hediyelerini yılbaşı makyajında kullanabilsin diye çekilişin bitiş tarihi 26 Aralık Cuma'dır. En geç Pazar günü kazanan yine blogdan duyurulacaktır. Sevgiler. <3


Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

1.238 yorum:

  1. Mail: ozdemiiresra@gmail.com / instagram: esra.ozdemirr Makyaj yapma hevesimden dolayı kendi çabamla youtube da gezerken buldum ve de iyiki bulmuşum! İlk okuduğum yazınız ise MAC Face&Body Fondoten İncelemeniz. Herşey için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Görkem,
    Seninle Youtube videoların aracılığı ile tanıştım.Sonrasında bloğundaki geçmişte yazdıkların dahil tüm yorumlarını okudum diyebilirim. Sanırım ilk okuduğum ( araştırdığım ) makyaja yeni başlayanlar için ürün önerileri yazındı. Şimdi her sabah güne seninle başlıyorum diyebilirim.
    Yeni yıl hepimiz için tüm güzellikleri beraberinde getirir umarım...
    Sevgiler....
    berna.acar1904@gmail.com / Berna_kurtulus1904@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. İlk kez youtube da karsilastik real techniques firca anlatiminda - blogda da yanlis hatirlamiyosam rt started set yazindi ilk onu okumustum 😊
    Ecembetulyigit@gmail.com ❤️

    YanıtlaSil
  4. Sevinay47@gmail.com.. Gorkem abla makyaj videolari izlerken buldum seni ve heryerden takıp etmeye başladım. İçtenliğin ve samimiyetin hiç eksilmesın:)

    YanıtlaSil
  5. pinartayci@hotmail.com...ilk mezuniyet makyaji videosunu you tube uzerinden izlemistim..sicakligin ve samimiyetinden etkilendim ve izlemeye okumaya devam ettim..teşekkür ederim badarilarininda devamini dilerim...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    Seni instagramda takip ediyorum uzun zamandır. Oradan yeni yazı eklediğini bildirdiğinde hemen linkten girip okuyorum. Çok da keyif alıyorum blogundan. Emeğine sağlık.
    Mail : gulbinozcan972@yahoo.com
    İnstagram : gulbinozcn

    YanıtlaSil
  7. Merhaba görkem,okul bitip boşlukta olduğum bir süreçte youtubeda gezinirken makyaj videoları izlemeye başladım izledğim youtuberlar kimi zaman "görkem karman" diye birinden bahsediyordu öncüsü oldu tarzında.benim de dikkatimi çekti zaten çoğu makeup videosunu izliyodum seni de videolarınla tanıdım sonradan instagramdan takibe aldım.bloguna ig'de paylaştığında ilgimi çeken bir konu olursa bakıyorum ama sanırım ilk okuduğum favori rimellerinle ilgiliydi.
    Umarım çoook iyi bir yıl olur bol kahkahalı,bol mutlu 💋
    gokce_iskeceli@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. f.cansutamer@gmail.com
    Youtube de gezinirken kesfettim aslinda. Ilk makyaja merak saldığım zamanlar araştırıyordum öyle denk geldi :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Görkem'cim GFC:lifeofyasmina
    mail adresim: lifeofyasmina,
    Ben seni ilk instagramda görmüştüm sanırım yine takip ettiğim bir blogger arkadaşımın önerisi ile ve hemen instagram ve blog sayfanı takibe almıştım...
    Hediyelere bayıldım, sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maili yarım yazmışım:) lifeofyasmina@hotmail.com

      Sil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mail: sedasencn@gmail.com ilk youtube da gördüm videolarınızı ve takip etmeye başladım. ürün incelemeleriniz çok işime yarıyor açıkçası. ilk yazınız memnun kalmadığım ürünler :):):)::)

      Sil
  11. (İnstagram:: rozaodabss ) Merhaba! Blogunu ve youtube hesabını severek takib ediyorum! Hele bu son zamanlarda hiçbir instagram paylaşımlarını bile kaçırmıyorum. Seni ilk keşfettiğim yer YouTube' da Buket ile olan alışverişindi o günden bugüne hayatım gerçektende değişti diyebilirim. Makyaja bakış açım değişti resmen. Bütun bunlar ve takipçilerine değer verdiğin için n!ne kadar teşekkür etsem az. Seni tanımadan tanıyorum, En büyük idolumsün Görkem !

    YanıtlaSil
  12. Ilk once ben makyaj urunlerini, yapmayi cok severim ve bunu izlemesinide cok severim. Ben Hollanda'dan katildigim icin youtube'dan hep hollanda youtube kanallardan takip ediyordum makyaj olsun vlog olsun. Sonra dedim ki kendi kendime acaba turkiyedede bunu yapanlar varmi? Benim anadilimden vatanimdan guzel Turkiyemden vloglar yapiyolarmi? Yada makyaj yapiyolar mi? Cok merak ettim. Sonra youtube turkce yazdim ve arastirdim sonra sizi gordum Gorkem, ben hic bilmiyordum Turkiyede boyle seyler yapildigini, gordugumde cok sevinmistim. Vloglarini izledigimde Turkiyeye ozlemim birazda olsun hafifliyor. Bize bunu yansittiginiz icin cok tessekur ederim sizi zevkle izliyorum ve cokta seyler ogreniyorum. Umarim bunu okursunuz. Ve basarinin devamini dilerim. Sevgilerimle.
    Mail: rabia-95@live.nl
    instragram: rabiageckalmis

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,urunler harika,ozellikle Burberry fari ve Avon supershock'u denemek cok cok istiyorum,senin ilk Youtube abonelerindenim,o zaman ilk olarak bir oda turu yapmistin,sonra da abone sayin inanilmaz artti ve bu gunlere geldin,
    Aslinda seni ortak hobimiz olan seyahat sayesinde buldum,ilk izledigim videon bir seyahat vlog'uydu...
    Instagram: Sebnem Shirley Arslan
    Mail: Sebnemshirleyarslan@gmail.com
    1 Ocak dogumgunum,umarim ben kazanirim ve guzel bir dogumgunu hediyesi olmus olur,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  14. Görkemcim, sana böyle hitap ediyorum çünkü seni çok samimi ve sıcak buluyorum :) Seni youtube'da yeni bir vlog keşfetmek isterken buldum. İlk izlediğim videon çantamın içinde ne var videosuydu :) Ondan sonra diğerlerini izledim. Düzenli aile yaşamın, kardeşinle olan ilişkin çok hoşuma gitti. Sonra instagramda takip ederken üzüm dahil oldu buna :) Şimdi erkek arkadaşınla çektiğiniz videolara da bayılıyorum. Sen sakın vlog çekmeyi bırakma olur mu güzel kız? :) Benim blogum: www.kadinsanat.net , instagram: instagram.com/sahika Sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. Merhaba:)
    Instagram:ilginsarican
    Mail adresim:ilginsarican@hotmail.com
    Blogunu ilk kez google dan ürün arastirmasi yaparken gordum
    Ilk neyi okudugumu hatırlamıyorum maalesef:(

    YanıtlaSil
  16. mailim: happywishtree@gmail.com
    instagram:wishingbeautyblog
    twitter: happywishtree
    Google'da ürün araştırırken keşfetmiştim bloğunu ve o gün bugündür severek takip ediyorum.İlk okuduğum yazın Nars Sheer Glow incelemesiydi.Süper bir çekiliş hazırlamışsın:)

    YanıtlaSil
  17. youtube da ilk kanalını buket le çektiğiniz bir video ile keşfetmiştim sonra diğerlerinide hızlıca izledim hemen:) mail adresim ummuhan.celikel@hotmail.com
    instagram ummuhan_celikel :)

    YanıtlaSil
  18. Merhaba görkem,
    Ben ilk olarak seni youtubedaki videolarından tanıdım. Arkadaşımla akşamlara kadar bir baktık takılı kalmısız.
    zeynep_kardes@hotmail.com.tr
    Instagram : zeynepkrds

    YanıtlaSil
  19. seymanurselena@gmail.com Îlk tanismam yılbaşı makyajı youtubdan oldu ve senin anlatımin sayende burdaki yazilarinida okumaya başladım. Başarilarının devamını dilerim

    YanıtlaSil
  20. Merhaba çok yakın bir arkadaşım sayesinde tanımıştım seni ilk izlediğim videon naked 1 2 3 tanıtım ve çekiliş videondu. Umarım çekiliş diye tanlış anlamazsın sonraki her videonu takip ettim. Instagram: cileklimayhos

    YanıtlaSil
  21. Uzun yıllardır blog takip ederim sonra youtube izlemeye başladım ve cok yakın bir arkadasım sizi tavsiye etti ozamandan beri severek takip ediyorum instagram ; deryayko

    YanıtlaSil
  22. Blogu google da benefit rockateur u ararken bulup en basina kadar tek seferde okumustum 😊 ilk okudugum yazi da rockateur du tabi ki

    Yazim seklinizi sevdigim icin de takip ediyorum

    Melikeoya@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Mail:elif_bozca@hotmail.com.bi urun yorumu ararken googleda buldum seni hangisiydi hatirlamiyorum ama bir yoruma bakarken kendimi gecmis tum urun yorumlarini okurken buldum.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba Görken,
    Ben burun ameliyatından sonra gözaltındaki morluklarımla başedebilmek için kapatıcı arayışındayken senin benefir erase paste anlattığın bir videonu izledim. Daha sonra makyaja merak salarak bütün videolarını izledim:)
    gayeakboga87@gmail.com
    instagram: gayeozennn

    YanıtlaSil
  25. Seni ekşisözlük'ten buldum :) Sonra da blogunu açıp en başından okumaya başladım.
    Instagram: haliseatabay
    e-mail: halise.atabay@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. Merhabalar, kendi kendime ürün araştırması yaparken buldum sizi, o kadar uzun zaman oldu ki hatırlamakta zorlanıyorum ama sanırım Mac e ait bir üründü :)) mail: shewgy@gmail.com instagram: shewgy
    herkese bol şans :D

    YanıtlaSil
  27. merhaba görkem mail: bornova74@gmail.com
    instagram: bornova74_blog
    ben seni ilk izlediğimde henüz benim blogum yoktu ve mac markasının face&body fondöteninı çok merak eden ben senin yazını gördüğümde okumuştum izledim de daha sonralar da öylece o gün bugündür seni severek takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  28. Merhaba Görkem seni ilk kesfim youtubedan makyaj videolari izlerken oldu ancak blogunu daha cok yeni kesfettim ve seni instagramdan da cok yakin zamandan beri takip ediyorum bu da bir arkadas tavsiyesiyle oldu ilk okudugum yazin ise hediye edecegin burberry far oldu
    asli@nadir.biz.tr instagram : aslinadir

    YanıtlaSil
  29. seymaaltintuglu@gmail.com
    Seni ilk olarak youtubedan keşfettim sonrasında ise ne zaman bir ürünü googlelasam ilk başlardaki blog senin blogun oluyordu. google a yazdığım ürünlerin neredeyse hepsini sen zaten yorumlamışsın o yüzden sık sık bloga giriyordum ama blogları takip etme alışkanlığım pek yok sanırım. Artık oldu:) Bir de, ilk okuduğum yazı sanırım Mac kinda sexy almaya karar vermeden önce okuduğum boldly bare ve kinda sexy yazın.

    YanıtlaSil
  30. Arkadasimin bahsettigi bir makyaj videosu vardi onu ararken tesadufen karsilastim seninle sicakligin hosuma gitti tum hesaplarını takip etmeye basladim oykuogunc@gmail.com

    YanıtlaSil
  31. Gorkem'cim google da arastirma yaparken buldum blogunu. Bir oturusta neredeyse tum yazilarini okudum �� yazmaya devam et lutfen �� bu arada hediyler herzamanki gibi harika �� sevgiler Deniz (keyfiyasam@gmail.com)

    YanıtlaSil
  32. Merhaba :)
    İnstagramda takip ettiğim bloggerların sizden bahsetmesiyle keşfettim sizi. Çok da iyi yapmışım 😊 ilk okuduğum yazınız yanlış hatırlamıyosam Loreal True Match Fondöten incelemesiydi.

    tebessumoz@gmail.com
    instagram: tebessumozekici

    YanıtlaSil
  33. Merhaba 😊 sanirim seninle tanismam instagram sayesinde olmustu ve merakim sayesinde daha da derine inip bloguna yoneldim benim icin mukemmel tavsiyeler iceren makyaja yeni baslayanlar icin oneriler yazini merakla okudum ve uyguladim daha guzel paylasimlardaa gorusmek uzere sevgiler 😊😊e mail adresim bsrslck13@gmail.com instagram :busrslck

    YanıtlaSil
  34. selam Görkem
    youtubeda makyaj yapma teknikleri için geziniyordum tesadüfen buldum seni. cumartesi 1 e kadar çalışıyordum o gün bütün videolarını izledim. blogunu incelemeye aldım daha sonrada ınstagram hesabını. düzenli bir şekilde takip ettiğim bloggersın.
    hg_karadag@hotmail.com - ınstagram : htckrdg

    YanıtlaSil
  35. Sizi ilk youtube uzerinden izlemeye basladim. Hatta ilk izledigimde sizi yabanci sanmistim 😂 (sessiz bi makyaj videosuydu ve baslik ingilizceydi) sonra instagram ve blogdan takip etmeye basladim. Video paylasmadiginizda eksikliginiz hissediliyor. Blog yazilarinizda da anlatiminiz akici. Ara vermeden devam edin lutfen 💕 mail: duygucikit@gmail.com / instagram: duygucc

    YanıtlaSil
  36. İnstagram sağolsun :)) Çok bilinçli bir blogger olduğunu düşünüyorum.Severek takip ediyorum hakettiğin yerlere gelmen dileğiyle :)) İnstagram:piabakimakyaj Gmail:piabakimakyaj@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Merhaba,sizi cok uzun zamandır youtube da takip ediyorum. Sayfanizi google da makyajla ilgili aramalar yaparken kesfetmistim.umarım kazanirimmmm. İrtibat Icin instagram @tavsiyekozmetik den ulaşabilirsiniz.mailimde bgmsrt34@gmail.com

    YanıtlaSil
  38. Seni ilk önce videolardan takip etmeye başladım bir sonraki adım instagram son adım ise blog oldu:) Bende blog yazmak için çabalayanlardanım ama bir türlü oturtamadım düzeni. Bayılıyorum sana kaliteli amacından şaşmayan videolarına , ciddiyetle yazılan blog yazılarına ... Youtube dünyasından en çok tanışmak ve sohbet etmek istediğim isimsin:) Bu arada ellerine bayılıyorum Ben bir oje hastasıyım Tam 132 tane ojeye ( minik yavrularım :) ) sahibim :):) senin oje sürüşüne , ellerinin tertemiz ve bakımlı görünmesine bayılıyorum

    instagram: NHNOZYURT
    twitter: perfect_ninoo@windowslive.com
    mail: nihanozyurt@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  39. selamm :) Görkem seni ik kez youtubedan farkettim sonra blog hesabına ışınlandım .devamıda geldi zaten sürekli izler okur oldum arkadaşlarıma tavsiye ettim şimdi hepimiz birer kozmetik canavarıyız :D başarılarının devamını diliyorumm mutlu yıllara herkese :)

    YanıtlaSil
  40. sanırım ılk fondoten aradıgımda bulmustum senı :) vıdeolarınında oldugunu gorunce bır baktım her gun senı takıp eder olmusum..tavsıye ıstedıgım maıllerımede cevap verdıgını gorunce kımse tutamadı benı :)

    ınstagram: eraymervee
    maıl : merve.eray94@hotmail.con

    YanıtlaSil
  41. Cilt Bakım Rutini videonuza denk gelmiştim o gün bugündür takip ediyorum. Youtube üzerinden blogunuza ulaştım. :))
    Mail: ssuedadbb@gmail.com
    twitter: Sue_leyman
    instagram: suedadb
    sevgiler :))

    YanıtlaSil
  42. makyaja olan ilgimin arttığı dönemlerde sürekli makyaj videosu izliyordum senin mezuniyet makyajı videonu izledim ve gerisi çorap söküğü gibi geldi :)

    kalbim_sorma@hotmail.com sevgiler....

    YanıtlaSil
  43. Seni çok seviyorum görkem ablaaa
    youtubedan tanıdım seni :) İtalya vloglarını dönüp dönüp izliyorum her seferinde İtalya ta tekrar aşık oluyorum . Bir kaç kere twetweetleştik :)
    İnstagram - berillireb

    YanıtlaSil
  44. Seni çok seviyorum görkem ablaaa
    youtubedan tanıdım seni :) İtalya vloglarını dönüp dönüp izliyorum her seferinde İtalya ta tekrar aşık oluyorum . Bir kaç kere twetweetleştik :)
    İnstagram - berillireb

    YanıtlaSil
  45. Merhaba Görkem,

    Harika ürünler zaten senden de bu beklenir :) Ben sanırım seni ilk twitterda gördüm, sonra instagramına geçtim. Beni youtubeda makyaj ve vlog izlemeye çeken ilk insanlardansın diyebilirim. Bayılıyorum yorumlarına.

    Bloguna (tabiiki) üyeyim. Mail adresim gizemkose@yahoo.com instagram: gizeemkose

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  46. Merhaba Görkem,
    İyi ki döndün, blog okunmaları, yorumalrı vs azaldığı şu dönemde çok iyi geldi yazıların:)

    Çekiliş hediyelerin ne hoş ne kadar zarif düşünmüşsün,
    Blogunu nasıl keşfettiğimi hatırlamıyorum:/ Ama ilk okuduğum yazıların sanırım tatlı tariflerindi. Daha sonra bütün youtube videolarını izlemiştim:)

    Şimdiden mutluluk sevgi huzur dolu bir yıl diliyorum sana,
    Sevgiler

    Sümeyra

    sumduman@gmail.com
    instagram: sumduman

    YanıtlaSil
  47. Merhaba,
    EOS adıyla takip ediyorum
    uzuun zamandır yazılarını ve videolarını takipe diyorum.
    sanırım ilk real techniques fırçalarını araştırırken seni okumuştum (tavsiyelerine göre de fırça satın almıştım).
    şimdi yazılarını ve videolarını da sabırsızlıkla bekliyorum
    Ebru Ortakaya
    esarigol@gmail.com

    YanıtlaSil
  48. google'da ürün ararken senin videoların karşıma cıktı :) email: haticeekilic@hotmail.com instagram:haticeekilic

    YanıtlaSil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  50. Blogu okumaya başlayalı o kadar uzun zaman oldu ki ilk hangi yazıydı hatırlamıyorum. Muhtemelen MAC delirmelerimin sonucudur keşfetmem :) İlk zamanlar pek sevmiyordum ( itiraf.com) sanırım zamanla daha fazla güvenle biraz daha rahat bir dille yazıyor olmanız samimiyet dozunu arttırdı, hastasıyım şimdi.
    Hediyeler şahane, eğer şanslıysam ojeyi kendisini delice arzulayan arkadaşıma paslayacağım. Herkese bol şans:)
    osoycan@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. asli.otar@gmail.com bende çoğu kişi gibi youtube sayesinde keşfettim :) ve bastan sona bütün videolarını izlemeye basladm

    YanıtlaSil
  52. Merhaba Görkem :)
    The Balm'ın Downboy allığını online alabileceğim bir site bulabilir miyim acaba diye gezinirken keşfettim bloğunu ve daha sonra youtube kanalını. Yakın bir zamanda da instagram profilini. Bir buçuk yıldır keyifle takip ediyorum. İlk okuduğum yazın ise Downboy ve diğer Balm allıklarıyla ilgiliydi. Sanırım aynı gün onlarca yazını okudum. Sevgiler...
    Mail: sevil-karakurt@hotmail.com
    İnstagram: http://instagram.com/svlmro

    YanıtlaSil
  53. Holla! Sen benim ilk takip ettiğim bloggersın! Naked palet incelemeni Google'dan buldum, iyi ki de bulmuşum, çok seviyorum çünkü seni :)
    Bu çekilişe de sadece Dior oje için katılıyor oluşum çok değişik olabilir tabii :)
    Instagram: makyaja_ybk
    makyajayenibaslayan@gmail.com

    Sevgiler!!

    YanıtlaSil
  54. Merhaba Görkem seni ilk kez ürün araştırması yaparken buldum bloga ait bütün yazıları okudum ve kanalındaki videoların çoğunu izledim en beğendiğim video benimde en sevdiğim yer olan Roma! :) seni gerçekten çok başarılı buluyorum tek isteğim daha çok videooo :) esra.sal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  55. Viyana'da ogrencilik yaparken arkadasim bi gun mesaj atti, su vidyoyu izlesene diye. Tabi ki o vidyo senin vidyondu ve makyaj koleksiyonunu tanitiyordun. Ondan sonrada butun gece oturup vidyolarini izlemistim(:
    Mail: gamzekaya13@hotmail.com

    YanıtlaSil
  56. Merhaba Görkem.
    Mail adresim ruu.7735@gmail.com
    Seni ilk youtube da alışveriş videolarına bakarken bulmuştum. Gratisden alınacak ürünler neler diye araştırıyordum senin videon da çıktı böylece takip başlamış oldu :)

    YanıtlaSil
  57. Merhaba blogunuzla ilk kez google ürün araştırması yaparken tanıştım concelear araştırması yapıyordum sonra instagram ve youtube hesabinizi takibe aldim severek takip ediyorum:) esinsipahi&&@gmail.com

    YanıtlaSil
  58. Mail: nazlioztprk@gmail
    com
    instagram:nazlioztoprak
    blogunu ve youtube kanalini cok uzun suredir takip ediyorum bu yuzden ne yazik ki okudugum/izledigim ilk postun/videonun ne oldugunu hatirlayamadim.
    Seni takip eden bi youtuber vasitasiyla takipcin oldum:)

    YanıtlaSil
  59. Makyaj ile ilgili son trendleri araştırırken youtube üzerinden videolarınıza ulaştım. V esonra müdavim oldum.
    ayltzn@gmail.com
    instagram:aylinlion

    YanıtlaSil
  60. instagram: ozgeyentur mail adresim: yenturozge@gmail.com

    İlk olarak arkadasimin instagraminda gezinirken gordum ve ilk defa boyle bi hesap gormustum biraz gec tanistim yani blogger kavramiyla:)

    YanıtlaSil
  61. assyn.05@gmail.com
    twitter.com/aysenurrtanis
    Bloguna youtube kanalından ulaştım (: İlk okuduğum yazıyı hiç hatırlayamıyorum uzun zaman oldu (:

    YanıtlaSil
  62. nasıl bulduğumu hiç hatırlamıyorum ama sınav senemdi ve biraz uzaklaşmak kafa dağıtmak için böyle videolar izlemeye başlamıştım ardından da bloğunu okumaya başladım:D
    instagram:glcinkutlu

    YanıtlaSil
  63. handeceb@gmail.com
    instagram: handecicom
    gorkemcim harika bir blogger, ablasin. Cok yakindan takip ediyorum. Basarilarin devaminj dilerim

    YanıtlaSil
  64. Merhaba Görkem,

    Blogunla çoook uzun zaman önce Google'da bir şekilde karşılaştım ve o gün bugündür takipdeyim.

    begumkara_@hotmail.com

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  65. Merhaba Görkem Karman Sizi zevke takip ediyorum. Mail zubeyde.gunay@hotmail.com sizi ilk makyaj fırça sı ararken tanıdım. sonra sı geldi tabiki makyaj yapmayı bilmediği anladım sayenizde çok şey öğrendim emeğinize ve elinize sağlık. (sizi rüyamda gördüm başarılı ve mutlu bir hayat dilerim size)

    YanıtlaSil
  66. Seni ilk sanırım youtubeda yeşil bi makyajın üzerinden keşfetmiştim :D bu kadar detaylı hatırlamam şaşırtıcı oldu :D neyse ki seni izlediğim, okuduğum için fazlasıyla memnun ve mutluyum. Makyaja seninle başlamak çok güzel bir deneyim oldu. İletişim adresimse: gokbahaar@gmail.com :) herkese bol şans!

    YanıtlaSil
  67. Instagram : GULSS mail : gulsenyucel101@hotmail.com
    Makyaj videolari izlersen denk geldim videolarina daha sonra da blogunu kesfettim ama nerdeyse tüm yazilar in okudugum için ilk hangisi oldugunu hatirlamiyorum :))

    YanıtlaSil
  68. Merhaba Görkemcim

    Senin yorumlarına her kozmetik alışverişimde mutlaka dikkat ediyorum. Bunun için ayrıca teşekkürler.

    İlk izlediğim Buketle yaptığınız alışveriş videonuzdu.
    Blogda Tanya Burr - Picnic In The Park yazını ilk okumuştum.
    Sen hep yaz biz okuyoruz. :)

    Yeni yıl herkese iyi gelir umarım

    http://instagram.com/rosatmy
    tb_coskun@hotmail.com
    Rosa Tümay

    YanıtlaSil
  69. Merhaba Görkem! Yazma aşkının geri geldiği o kadar aşikar ki bunu geri getiren güzel olaylar daima seninle olsun:) ufak bir kaza gecirmistin saniyorum benefit sana gecmis olsun diye bir seyler gondermisti ve instagtam hesaplarinda paylasmislardi ben seni o zaman kesfetmistim ve cok sasirmistim nasil bu kadar gec olabilir diye. İyiki de daha gec olmamis ama:) bu arada bana ulasabilecegin adresler;
    İnstagram:sule.karaduz
    İnstagram:wonderlandinsule
    Twitter:napabiliriimmm
    E-mail: sulekaraduz91@gmail.com
    Son olarak calisma disiplinin,insanlara karsi samimi sicakligin icin kendi adima sana tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  70. merhaba seninle ilk tanışmam youtube da bakınırken oldu sonrası ise blogta ilk real techniques fırçalarının izlenimlerini paylaştığın yazıyı okumamla olmuştu...sevgiler

    instagram:ebrtskn

    YanıtlaSil
  71. merhaba görkem..seni ilk club adlı far ile yaptığın makyaj sayesinde tanıdım..o günden beri her gün düzenli olarak bloğuna bakıyorum..ilk makyaj fırçalarımı senin tavsiyelerin ile aldım:)..iletişim adresim: sirinozvatan@hotmail.com
    herkese mutlu seneler:)

    YanıtlaSil
  72. İnstagram: mervetimurcoskun
    Mail:mervetimur1@ gmail.com
    Blogunu ilk ürün araştırması yaparken buldum.
    İlk neyi okudumu hatirlamiyorum malesef :(

    YanıtlaSil
  73. Görkem yeniden seni böyle görmek harika, umarım hep böyle devam edecek gücü ve enerjiyi bulursun. Seni en baştan beri takip ediyorum. İlk yazın ilk okuduğumdur o nedenle:) Mail adresim duygutekdas@gmail.com.


    YanıtlaSil
  74. Lemanyurtcu@hotmail.com ilk youtube kanalini kesfettim daha orda duyunca blogun oldugunu buraya isinlandim :)

    YanıtlaSil
  75. cerendukkanci@gmail.com / günaydın ilk olarak real tecniques fırçalarla alakalı bir şeyler okumak için nette gezinirken bloguna rastladım sanırım. Daha sonra bütün yazılarını geriye doğru okuduğumu hatırlıyorum.

    YanıtlaSil
  76. Ooo baya baya once google da bi urun ararkrn kesfettim blogunu ve samimi dilin ictenligin aldi beni nerdeyse yazdigin tum yazilari okudum ondan sonra da sıkı takipcin oldum iyi ki de oldum iyi ki de varsin hic gitme bi yerlere gitsen de geri gel :)
    Instagram : dokuzgenn
    twitter : dokuzgen
    mail : dokuzgen@gmail.com
    not: fara öldüm bittim :))

    YanıtlaSil
  77. Günaydıın ben seni youtube kanalında tanıdım, bloğun olduğunu öğrenince de bütüün yazılarını tek tek okumuştum :D sabahatnagmebasaran@hotmail.com
    Instagram: nagmebasaran
    Twitter:nagme basaran

    YanıtlaSil
  78. Busraerdogmus@gmail.com mail adresim
    Aslında ilk olarak hacer sayıneri takip etmem başladı sonrasında sizi sebibebiyi ve diğerlerini buldum 😄

    YanıtlaSil
  79. Günaydınlaarr :) kuzenim makyaj delisi bi insandır onun sayesinde youtube kanalını keşfettim ve hala bayılarak izliyorum :)) e-mail: slnbkgrbzz@hislnbkgrbzz@hotmail.com instagram: masalambaso

    YanıtlaSil
  80. merhaba;)) makyaj malzemelerine olan ilgimden googlede gezinirken kesfettim;)) ama o kadar cok yazini okudum ki hangisi ilkti hatirlamiyorum.. sanirim 2 yildir her yeni urun almadan once blog yazilarina bakiyom var mi o urun diye;)) miraycotuk@gmail.com

    YanıtlaSil
  81. Merhabalaar :)
    Mail: pdogulu@gmail.com
    Twitter: @pnrdgl
    instagram: pnrdgl
    makyaja olan ilgim nedeniyle youtubeda gezerken ilk takip ettiğim youtuberlardan biri oldunuz. Videolarinizi severek izlerken blogunuza da denk geldim ve ilk okudugum yaziniz MAC Peaches Blush || Allık İncelemesi olmuştu. Inşallah ben kazanirim :) herkese iyi seneleeer :)

    YanıtlaSil
  82. Merhabalaaaar Gorkem :)

    Sanirim ilk okudugum yazin Real Techniques fircalarla ilgili olandi zaten seni de onlar hakkinda arastirma yaparken googleda bulmustum :) Iyiki de bulmusum :)
    Email: aysegulakceli@gmail.com

    YanıtlaSil
  83. Ilk blog yazin: beautyblender. Urun ararken blogunla tanistim.. ve butun eski yazilari okudum. Bastan sona kadar. Bence cok iyi bi blog yazarisin.
    Mailadresim: caglabugur@gmail.com
    instagramim yok.

    YanıtlaSil
  84. cerendurukan.cd@gmail.com
    instagram: dramakralicesii
    Görkem ablacım blogunu severek takip ediyorum yaklaşık 1 yıldır. Bir ürün araştırırken bulmuştum blogunu ama ilk yazını hiç hatırlamıyorum :(

    YanıtlaSil
  85. görkem merhaba :) seni ilk olarak Google da gelin makyajı örnekleri araştırırken keşfettim.Blogunda gelin makyajı örneğini inceledikten sonra tüm makyaj örneklerini incelemeye başladım.Emeğine sağlık,hediyeler için şimdiden çok teşekkür ederim. Öpüyorum... mail: nurhayatkeceli@gmail.com

    YanıtlaSil
  86. Merhaba Görkem ben de katılayım hediyeler çok güzel :) seni blogger araştırması yaparken instagramdan buldum ve o zamandan beri keyifle takip ediyorum yorumlarına çok güveniyorum. Email: gizemuzel7@gmail.com

    YanıtlaSil
  87. Ya ne guzel hediyeler bunlar gorki:) o kadar uzun zaman oldu ki ilk hangi yazini okudum hatirlamiyorum ama ben once youtube kanalını keşfetmistim:)
    busra.ataca@hotmail.com
    instagram:busrataca
    twitter:busrataca

    YanıtlaSil
  88. lerzan.avsar@gmail.com
    ilk defa senin de tekrardan incelemesini yaptığın mac pro longwear concealer'ı ararken bulmuştum taaa geçen sene. donması sebebiyle sinir krizi geçirmek üzereyken.. :)

    hediyelerin sadece burberryde gözüm var aslında. o kahverengi için böbreğimi ortaya koyarım..

    YanıtlaSil
  89. Merhabalar Görkem Hanim,
    Ben sizi ilk defa fondoten arayışında olduğum zamanlarda youtube da karsilasmistim.. bana inanilmaz yardimci oldunuz.. ve sıkılmadan uzun zamandır takip etmekte ve ettirmekteyim ( kardesim ve annem) ;).. gece instagramda dolasiyordum sizin fircalarinizi koyduğunuz fotoğrafi gördüm, bende fircalarimi temizlesem iyi olucak derken dalmışim.. ruyamda cok enteresan hala etkisindeyim ki sizi uzun zamandir izlememe ragmen ruyamda ilk defa goruyorum ( cok cok fazla ruya gorurum) evleneceginizi youtubedan acikladiginizi gördüm, biraz karmasik bir ruyaydi tam hatirlamiyorum.. sabah uyandigim da bu ruyayi düşünürken sizi arayis icerisinde instagrama hemen baktim ve. Çekiliş duyurunuzu gorunce hemen katilmak ve ruyami paylasmak istedim. Tabiki bu sadece bir rüya, ama insallah hayirli haberlerinizide aliriz ve bu surecteki secimlerinizin (gelinlik-yersecimi-org. Firmasi-makyaj-tum detaylar;))videolarinida izleriz...cok uzun yazdim sanirim.. yeni yilda, herzaman mutlu secimler, mutlu yasamlar diliyorum saglik ile birlikte sizlere.. sevgiler..
    instagram; mugeoren
    mugeoren86@gmail.com mail adresim

    YanıtlaSil
  90. Internette blog yazilari okurken tesadufen denk geldim bloguna zamaninda iyiki de denk gelmisim :) rebirth1994@hotmail.com

    YanıtlaSil
  91. instagram:shoutdelilah

    Merhaba Görkem!
    Kendimi bildim bileli yabancı youtuberları izler dururum, michelle phan'ın 240p'lik videolarını bile bilirim, yine bir gün öyle dolanırken Türk'lerden bu işi yapan var mı diye merak ettim ve sana rastladım. Senden sonra takip ettiğim tüm Türk youtuber ve bloggerları da senin aracılığınla buldum.
    İlk okuduğum blog yazını gerçekten hatırlamıyorum fakat ilk izlediğim youtube videon bir sene önceki favori topuklu ayakkabılarım'dı ve hepsine dibim düşmüştü ^^
    Lütfen vlog çekmeye devam et, seni çok seviyorum, eğer üzücü yorumlara denk gelirsen sakın üzülme çünkü biliyosun meyve veren ağaç her daim taşlanır. Üzüm'ü de benim yerime öp, o dünyanın en şapşal ve en tatlı kedisi :)

    YanıtlaSil
  92. hazalyucel6-93@hotmail.com
    Instagram:hzlyucel
    Senim blogunu youtube videolarni kesfettikten sonra okumaya basladim.ilk okudugum yazini da hatirlayamiyorum.maalesef hepsini taradigim icin ayni gun icnde..

    YanıtlaSil
  93. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  94. En yakın arkadaşım sayesinde buldum ikimizdede çok büyük değişimler oldu tabi senin kadar pahalı ütünler almasakda kendi çapımızda öğrenmeye çalıştık biraz birazda zaten çekiliş bana çıkarsa arkadaşıma hediye edicem :D ( instagram:gamzeatesss mail: atessgamze96@gmail.com)

    YanıtlaSil
  95. beautifulandsweets'in blogunda gormustum seni. Yorum yazmistin sanirim. O zamanlarda 700t takipcin falan vardi hatirliyorum da ne kadar hizli buyuttun blogunu! Ilk okudugum yazin, make up starter kit. Mail: mektepli.seyma@gmail.com twitter: smektepli

    YanıtlaSil
  96. Merhaba Görkemciğim ! :) Seni ilk olarak internette bi ürün hakkında bilgi ararken bulmuştum ve o gün bugündür severek takip ediyorum :) Çekilişte herkese iyi şanslar :) gmail; ozdemirbusra2@gmail.com instagram: busraozdemir1 twitter: busralisindan blog: busralisindan.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  97. En yakın arkadaşım sayesinde buldum ikimizdede çok büyük değişimler oldu tabi senin kadar pahalı ütünler almasakda kendi çapımızda öğrenmeye çalıştık biraz birazda zaten çekiliş bana çıkarsa arkadaşıma hediye edicem :D ( instagram:gamzeatesss mail: atessgamze96@gmail.com)

    YanıtlaSil
  98. merhaba :)
    biraz odun bi kız olduğum için odunluktan kurtulup bakımlı bi kız olmaya karar verdiğimde ilk tanımam youtubede çantamda ne var videon oldu :) sonra seni çok sevdim ve diğer hesablarınıda takip etmeye başladım blog kullanmıyorum o yüzden burdan fazla takip edemiyorum üniversiteye yeni başlamışken bu çekilişi kazanırsam gerçekten benim için büyük bi şans demektir :)
    twitter: cerniimo
    instagram: cernncrn
    email: ceren_14_06@hotmail.com

    YanıtlaSil
  99. aslihandem-94@hotmail.com youtube videoların sayesinde buldum seni sonra instagram blog devam etti iyikide bulmuşum :)

    YanıtlaSil
  100. Merhaba Görkem:) Bloguna mac alliklari google'da arastirirken denk geldim ve instagramdan da takip etmeye başladım. Youtube videolarini izlemeyi seviyorum ve cogalmalarini diliyorummm:) sevgiler..
    Mail:ipekcglyn87@hotmail.com

    YanıtlaSil
  101. merhaba...bir yorum yazmıştım ama sanırım hata oluştu...tekrar yazıyorum...
    gfc: asabi cadı
    mail: tugbaigde@hotmail.com
    ben ilk keşfedişimi net olarak hatırlamamakla birlikte diğer bloglardan görüp takip etmeye başladım...hep övgüyle bahsediliyordunuz ben de yazıları okudukça bu övgüyü sevgiyi hakettiğinizi gördüm...severek takip etmeye devam ediyorum...yeni yazılarınızı merakla bekliyorum...o farı da çok merak ettiğimi söylemeden geçemiycem...kendime bol şans diliyorum :)

    YanıtlaSil
  102. Merhaba Görkemcim..
    Instagram:mervekkaraca, Mail adresim: bridget.bjk@gmail.com) Bloğunu tam ay olarak hatırlayamasamda 2012 yılında keşfettim ve o zamandan beri sıkı bir takipçinim..İncinin bloğunu keşfetmiştim önce ve orda sizin buluşma yazınız vardı sen, inci ve tannesi :) o zamandan beri keyifle bloğunu okuyorum videolarını izliyorum.. İlk hangi yazını okuduğunu hatırlayamayacağım ama tüm bloğunu baştan sona okuduğumu söyleyebilirim..Mutlu yıllar şimdiden 27 Aralık benim doğum günüm umarım bu harika hediyelerin doğum günü hediyesi olur bana..Sebi seviyorum Görkemcim

    YanıtlaSil
  103. tugbanur.efe@gmail.com
    instagram/tugbanurefe

    Mm sanirim ilk kez seni instagramda gordum ama youtube tan sonra takibe baslamis olmaliyim :)
    Hediyeler cok guzel :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  104. selamlar görkem ben ilke. diş hekimiyim. hasta aralarında oyalanmak için youtubeda dolaşıyordum. malum maske yüzünden sadece gözler gözüküyor, terliyoruz makyaj akıyor. ben de daha güzel daha kalıcı nasıl makyaj yapabilirim diye bakınırken youtube kanalını keşfettim abone oldum. sonra instagramdan da takip ettim. her allahın günü hasta aralarında blogunda youtube kanalında intagramda peşindeyim:) seviyorum seni^^ ilkekapan@gmail.com instagram: ilkeyimenpan

    YanıtlaSil
  105. Youtube de bir urun arastirirken rast geldim ve o gunden beri takip etmeye basladim hem youtube hem instagramdan baska sosyal hesabim olmadigi icin bu kadar yerden :) daha sık yeni video görmek isterim isteğimi de sıkıştırayım hazır yazmışken :) mail islekyagmur@gmail.com

    YanıtlaSil
  106. Merhaba sizi ilk olarak youtube kanalınızdaki videolar sayesinde tanıdım blogunuzda okuduğum ilk yazınız mac farlar üzerineydi. Mail adresim duyguozdemir03@gmail.com

    YanıtlaSil
  107. ben ki makyajı çatpat yapan bir insandım sayende makyaj yapmayı sever oldum. ilk fondoten alma niyetim varken internette araştırmaya başladım. sonra senin bloğuna denk geldim ve mac face and body i o kadar güzel anlatmışsın ki başka hiçbir araştırma yapmadan hemen gittim o fondöteni aldım :) bu kadar koşulsuz güven nerden geldi bilemiyorum ama o kadar güzel anlatıyorsun ki herşeyi seni okudukça durup durup makyaj yapasım geliyor :D sıkı takipçinim :) sevgileeerrrrr
    mail: kymetgokce@hotmail.com

    YanıtlaSil
  108. Tam da geçen sene bu zamanlar blogunu keşfettim. Nars renkli nemlendirici hakkında yorumları okurken blogunla karşılaştım ve sayende bobbi brown corrector sahibiyim :) Korkunç morluklarıma bir nebze de olsa derman olmuş durumda ve 2. kutum da bitmek üzere :) Tabi seninle başlayan yolculuğun beni tatlı lily pebbles ve viviannadoesmakeup ile tanıştırması da cabası... Çekiliş bahane ben senin hakkındaki düşüncelerimi paylaşayım istedim severek takip ediyoruz Görkem Karman. Çizgini hiç bozmadığın ve böyle tatlı olduğun için teşekkürler Sen hep dersin ya bir yengeç insanı olarak birazdan ağlayabilirim o yüzden burada noktalamam gerek sanırım :) mail: ozgeyigitoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  109. Merhaba,
    Mail: ahucisemavcu@gmail.com
    sizi ürün yorumu araştırırken google sayesinde tanıdım. Severek yorumlarınızı okuyanlardanim. :)

    YanıtlaSil
  110. Merhaba Görkem Hanım blogunuza ilgim, instagram hesabınızı keşfetmemle başladı. Uzun zamandr takipçiniz oldgm için Suan ilk hangi yazınızı okudugumu hatırlayamıyorum. Okurken ve izlerken en keyif aldıgım bloggerlardan oldugunuzu soylemek isterim. Bir de gercekten çok tatlı ve içtensiniz :)) Sevgiler...
    İnstagram:ERSE
    Mail: ers.atikoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  111. İnstagram: birgulkaratekin
    Mail: birgul.albayrak@hotmail.com
    Merhaba:) Seni önce youtube aracılığıyla tanıdım. Orda blogundan da bahsediyordun. O vesileyle blogunla da tanışmış oldum. İyi ki tanımışım. İyi ki varsın:)

    YanıtlaSil
  112. Youtube'da makyaj videoları izlerken kardeşinle birlikte yaptığın alışveriş videosunu gördüm ve onu izledim. O günden beri de her yerde takip ediyorum ve ne zaman video yüklesen, blog'da yazı paylaşsan hepsini büyük bi zevkle izliyorum,okuyorum. 1 Ocak'da benim doğum günüm. Umarım bu güzellikler benim olur ve bana da harika bi doğum günü hediyesi olur :))

    instagram.com/suna.reis

    s.sunareis@gmail.com

    YanıtlaSil
  113. Selam Görkem, İlk ne zaman gördüm hangi videonu izledim hatırlamıyorum çok uzun zamandır takip ediyorum seni.
    Youtube'dan sonra instagram takibi sonra blog falan derken baya baya sıkı takipçin oldum :)
    Bu arada hediyeler gerçekten harika hele farın rengine sende zaten bayılmış umarım bu şanlı ben olurum :)
    My Little Mascara olarak takip ediyorum seni.
    instagram: mylittlemascara mail: mylittlemascara@gmail.com

    YanıtlaSil
  114. mail: tugcetemucin94@gmail.com / twitter: kissofprada
    merhaba :) bir gün bir baktım kız kardeşim YouTube'da bir video izliyor hiç sevmezdim aslında önceleri bu tarz videoları ama baktım ekranda kızın biri kendine mc donalds palyaçosu dedi :D samimi geldi oturdum onunla izledim sonra sordum kim bu kız diye görkem dedi kardeşim de anlattı. Ecem'le kahvaltı vlogundu ilk videom. Ardından bir iki videona daha bakayım derken baktım hepsini izlemişim o sırada blogunu da keşfettim ilk olarak kinda sexy'i okudum sonra the balm dikkatimi çekti derken kendimi mac te kinda sexy alırken buldum :) tüm yazılarını okudum neredeyse sonra oturup. Çok samimi ve doğal oluşun mu tavrın mı tatlığın mı çekti bilmiyorum ama yazıların, degerlendirmelerin çok iyi bana makyajı sevdirdin hayatıma kinda sexy i kattın teşekkür ederim :) Mutlu yıllar :D

    YanıtlaSil
  115. Merhaba görkem seni ilk defa google da mac fondöten hakkında bilgi toplarken farkettim.O zamanlarda youtube da video çeken pek kimse olmadığı için blog okuma alışkanlığım vardı.Bu yüzden hergün bloğunu açıp yeni yazı varmı diye kontrol ederdimHatta benimde çok beginner seviyesinde bir bloğum var göz atarsan sevinirim.Çekilişe katılmak istiyorum.Mail adresim senayaslan1@gmail.com bloğumun linkide http://sistersmakeupblog.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  116. Instagram: simsekgokce mail: gokce.simsek@hotmail.com

    Bloguni google'da mac diva yorum diye aratirken kesfettim ve bir daha birakmadim :) umarim bana cikar simdiden iyi seneler 💕

    YanıtlaSil
  117. instagram : sevvaladacaydas facebook: https://www.facebook.com/adasewalcaydas
    Merhaba , Ben 3 yıldır yabancı bloggerları takip ediyordum sonra bu işi Türkiyede ciddi bir şekilde yapan var mı diye araştırırken seni buldum :)

    YanıtlaSil
  118. merhaba görkemmm :) ben seni ilk defa youtube da izledim. sonra instagram ve ardından blogdaki yazılarını takıp eder oldum :) ilk okudugum blog yazını hatırlamıyorum çok uzun süre oldu çünkü:) ama en sevdiğim videon gri mavi-kızıl göz makyajı videon du :) instagram adım : SİLAKİLİCUNAL mail adresim :) silakilicunal@gmail.com

    YanıtlaSil
  119. Youtube ta dolasirken buketle alisveris videonuza denk geldim ve sirayla butun videolarini izlemeye basladim. Blogunda hemen takibe alindi tabi. Sanirum bir bucuk yil onceydi :) mutlu huzurlu saglikli yillar diliyorum....
    mail: narin.melda@gmail.com
    instagram: kermitimben

    YanıtlaSil
  120. merhaba
    uzun zamandır takip ediyorum seni. ürün araştırırken sanırım keşfettim. başarılar
    funda_arayan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  121. Instagram: cananozcan666
    Email adresim: cananozcan98@windowslive.com
    Youtube'da makyaj videoları bakarken senin bir videonla karşılaştım ve o günden sonra seni hep takip ettim. :)

    YanıtlaSil
  122. Merhabalar,
    Blogunu, youtube videolarına denk geldiğim zaman keşfettim. Blogunu incelediğimde ise ard arda o dönem yazdığın tüm yazılara göz atmıştım. Blogunu çok başarılı buluyorum ve daha da büyüyerek başarılarının devamını diliyorum.

    www.guzellikeditoru.blogspot.com
    g.editoru@gmail.com

    YanıtlaSil
  123. Mail: damlacnar@hotmail.com
    Instagram: damlacnaar

    Merhaba Görkem, makyaj videolarını izlemeye Londra'da bir türk kızı ile başladım daha sonra sebi bebi ve seni keşfettim. İyiki de keşfetmişim çok tatlı ve çok sevecensin bence. Bütün videolarını izledim senden sonra bi çok youtuber keşfettim ama senin videolarını daha çok görmek istiyorum lütfen video çekmeye çok ara verme.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  124. Merhaba uzun zamandır instagramdan ve youtubedan takip ediyordum seni, videolarını izlemekten oldukça keyif aldığımı belirtmeliyim:) bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine takip etmeye başladım ve iyi ki tavsiyesini dikkate almışım diyorum. instagram: /nilaykarabulut mail: nilay.karabulutt@hotmail.com

    YanıtlaSil
  125. Merhaba!Ben ilk olarak sizi youtube'da tanıdım.Yeni ürünlere ihtiyacım vardı ve bunları deneyen birinin yorumlarıyla almak istiyordum.Karşıma sizin alışveriş:the balm,mac,gratis vidonuz çıktı.İzledim ve beğendim.The balm'ın bir kaç ürünlerini aldım ve beğendim.Daha sonra blogunuzu keşfettim ilk okuduğum yazı chanel inspiration krem allık'tı.Bu ürünü çok merak ediyor ve çok istiyordum fakat bir türlü alma fırsatım olmadı.Hayatımın her günü makyaj yapan biri değilim lise öğrencisiyim çünkü.Önceden makyaj yapmayıda pek bilmezdim hatta yüzümü zaman zaman berbat ettiğimde olmuştu fakat sayenizde birçok şey öğrendim bu yüzden teşekkürler!! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagram: feyzabvb
      Twitter: feyzabvb
      Mail: feyzabvbb@gmail.com

      Sil
  126. eryaseminn@gmail.com

    google da bir ürün araştırması yaparken bloguna rastlamıştım:) ey gidi

    YanıtlaSil
  127. Merhama Görkem:))

    Beni çoook gerilere götürdün, ''Nerden, nasıl, ne zaman buldum acaba ben bu kızı?:)'' diye biraz kafa yordum ve sonuç tabi ki hüsran. Unutkanlığımla meşhur olduğumdan hatırlasam şaşırırdım; fakat -eğer atmıyorsam- mart 2012 gibi keşfettim zira eski yazılara döndüm baktım o aykileri hatırlıyorum. Büyük ihtimal rastlantı eseri bulmuşumdur (ürün araştırırken veya birisinden görüp değil).
    Güzel bir nostalji yaşadım sabah sabah, başka anılarım da aklıma geldi:))
    İyi ki yazıyorsun Görkem! Bu işin samimiyetle, düzgün bir şekilde, sıkmadan yapılabileceğine olan inancımsın:)))) Senin yazılara ara verdiğin dönemle blog okuma isteksizliğimin başladığı dönem birbirine yakın. Ve rutinine döndüğünden beri düzenli bir şekilde bana yazılarını okutabiliyorsan bu işte bir şey var demektir. Güzel bir şey... :)

    Hmm sanırım destan yazdım. Bi an döküldü tüm kelimeler... -Sadece çekilişe katılacaktım oysa ki.- Daha da o kadar çok yazasım söyleyesim var ki anlatamam. ama susuyorum şimdilik. Sevgiler.
    Twitter: @sevgilimadam
    sevgilimadam@gmail.com

    YanıtlaSil
  128. Blogunu youtube araciligiyla kesfettim bal küpüm. Instagram: kompozitsaha. Email:esraca6@gmail.com

    YanıtlaSil
  129. Merhaba Görkem, seni ilk kez youtube kanalından keşfettim. Cildime bakmayı bilmeyen ve geçiştiren biri olarak senden çok şey öğrendiğimi bilmeni isterim. İnsanın kendine vakit ayırmasının (çocuğu olan biri için kolay olmasa da:) ne kadar önemli olduğunu sabah uyanınca ve gece yatmadan önce kendime ayırdığım kısa zamanlarda neler yapacağımı öğrendim ve bu sayede kendimi sever ve önemser hale geldim. İlk seyrettiğim video gece rutinin oldu. Kaliteli ve aydınlık videolarınla çoğu vlogger'dan ayrılman da tercih sebebim oldu. Başarılarının devamını dilerim. Sevgiler... demirelzeynep@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. Hediyeleri cok guzel secmissin hepsi cok guzel . mail:cqdm_gvn_hotmail.com. Uzun zamandir bu tarz videolar izliyorum ve sende en basindan beri takip ettiklerimdensin :) nasil buldugumu inan hatirlamiyorum ama iyiki bulmusum cok tatlisin :*

    YanıtlaSil
  131. Merhaba Görkem
    Yuotubeda karşıma çıktın :) oda turunla basladık devami da geldi :D
    Instagram: @EBRUYRDİM
    Twitter: @ebruyrdm

    YanıtlaSil
  132. Merhaba Görkem
    Youtube da ilk ece içenin kaşıkla eyeliner videosunu izlemiştim. Ordan oraya derken seni keşfettim ve neredeyse tüm videolarını izlemişimdir. Sonrasında instagramdan takibe basladım ve blogunun olduğunu öğrendim. Blogundan tüm yazılarını okudum diyeibilirim. Ürünleri sende çok görmüştüm merakda ediyorum açıkçası. Doğum günü hediyesi olur bana inşallah :)
    İnstagram : holmes_sl
    Mail : hrg.sali@gmail.com

    Emeğine sağlık. Yaptığın işin hakkını vererek yapıyorsun. Aslında makyaj videolarından çok vloglarını izlemek daha hoşuma gitmeye başladı. Başta yadırgamıştım oysaki :)

    YanıtlaSil
  133. Merhaba Görkicim, sanırım makyaj önerileri yaptığın bir videoda tanıdım seni ilk defa. Artık arkadaşlar arasında muhabbetlerimizin arasındasın hep. "X videosunda şu ürün vardı, onu alalım mı? " "Ya Görkem Abla'nın vlogladıkları mekanlara bir ara gidelim lütfeeen. " gibii :D :)) Her şey için çook teşekkürler. Yeni yılda mutlu, başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diliyorum :))
    e-mail: isleyenseyma@gmail.com instagram:seymaisleyen twitter:lamoreefemmina

    YanıtlaSil
  134. cok uzun zaman oldu ben blogunuzu kesfedeli.o zamanlar sinirli sayida blogger vardi ve siz de onlar arasinda one cikan biriydiniz.sizin tavsiyelerinizle bircok urun aldim ve memnun da kaldim.tesekkur ediyorum o yuzden ^.* sevgiler
    ig:ybozalp
    mail:yesimbozalp@windowslive.com

    YanıtlaSil
  135. Youtube da başkalarının videolarını izlerken seninkini yan tarafta görüp izlememle hemen abone oldum ve gerçekten çok başarılısın wother17@hotmail.com

    YanıtlaSil
  136. ben bloğu yeni açtığın dönemlerde kuzenimin tavsiyesi ile keşfettim ;)
    e-mail: isoonco@hotmail.com
    İnstagram: pinkyfashionbeauty

    YanıtlaSil
  137. Merhaba Görkem :)
    Youtube'ta gelin makyajı arayisimda senin gelin makyajı videona ulaştım. Ve bu yaz gelin makyajım yapılmadan makyöze senin videonu izlettirip aynı makyajı yaptırdım. Bu vesile ile ayrıca teşekkür ederim. O günden beri seni severek takip ediyorum. Bence seni diğerlerinden ayıran en temel özellik dogalligin :) benim gibi makyaj delisi biri için sevilesi bir arkadassin :)
    Sevgiler
    Instagram: nurcanhabip
    Mail: nurcanhabip@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. Mail: edakaya987@hotmail.com
    İnstagram: _culygirll_
    Merhaba Görkem ablacım. Seni youtube de boş boş gezinirken kardeşinizle çektiğiniz alıveriş videosunu izlememle keşfettim. Çok samimi ve güzel bulduğum için uzun zamandır takip ediyorum seni. Seni çok seviyorum 😊❤️

    YanıtlaSil
  139. Instagram: @rainmiley twitter: @vinininyavuklsu mail: yagmururtimur@outlook.com

    Youtube'da oda turu videolarını izlerken keşfettim ve blogdanda yazıları okudum. Benim için büyük bir idolsun Görkem abla :)

    YanıtlaSil
  140. Merhabaaaa :)
    YouTube'da gezerken buldum seni. Uykumun kaçtığı bir geceydi. Sanırım 5-6 video art arda izlemiştim :) kardesinle olan, ailenle olan videolar vardı. Çok sicak çok samimi buldum seni. Daha da merak ettim hayatını hemen Instgramdan takip isteği yolladım. Günlerce bekledim kabul et diye :D hemen twitterdan da takip ettim. Çok samimi ve dogalsin. Ürünler bir yana, seninle sohbet ediyormus gibi hissediyorum kendimi videolarını izledikce
    Her neyse sadece 'katıldığımı' soyliycektim :D

    Mail: melis.sbt@gmail.com
    Instgram: melissstpz

    YanıtlaSil
  141. Merhabaa :) seni takip etmeye başlayalı birkaç ay oldu sanırım YouTube'dan keşfettim seni ilk izlediğim videon yanlış hatırlamıyorsam ayakkabı koleksiyonundu
    Email: elif_ozturk-@hotmail.com
    instagram: elifoztrkk
    emeğin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  142. seni ilk olarak gecen sene beğenmediğim urunler videosuyla tanınmıştım gorkem abla :) ondan sonra da düzenli olarak takip etmeye başladım ayrıca çok başarılı bir blogger oldugunu düşünüyorum
    iremkuzgunkaya@hotmail.com
    twitter:iremkzgn

    YanıtlaSil
  143. Merhaba görkem... Mail adresim: aycakartav@hotmail.com. Seni ilk kez google'dan mac farlarını araştırırken keşfettim ve Mac far paletimin Son hali yazına bayıldım. Süpersin sevgiler...

    YanıtlaSil
  144. Meli ismiyle takipteyim..ilk youtube da aylin gumus le cektiginiz alisveris vlogunda gormustum daha sonra videolarini izlemeye basladim hangi yazini ilk okudugumu hatirlamiyorum sanirim geriye donuk tum yazilarini okudum..yazilarini videolarini gercekten cok begeniyorum ve cok samimi buluyorum her zaman bu sevkle yazmaya devam etmeni diliyorum biz takipcilerin icin cok buyuk bi zevk okumak cunku..mail adresim melikebuker_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  145. Mail: rnbayrak@gmail.com
    İnstagram: rumeysanurbayrak
    Ablalarin ablasi gorkem abla youtubeda izledigim makyaj videolari sayesinde kesfettim allah cikardi karsima sanirim 😊 dogal ve icten geldigin icin de her yerden takip etmeye basladim adeta bir tutkuya donustu 😄 neyse lafi fazla uzatmadan seni sevdigimi ve sık sık gormek istedigimi belirterek yorumuma son veriyorum 😘

    YanıtlaSil
  146. Merhaba :) Youtube videolarını izlemeye başlamıştım,seni çok sevdim ve ondan sonra seni her yerde takip etmeye başladım bu blogta dahil :)
    e-mail:sulenurakarcesme@hotmail.com
    Twitter: @maNgasuleNur

    YanıtlaSil
  147. Merhaba :) seni youtube da 5 6 ay öncebazı vloggerların videolarını izlerken senden bahsettiklerini duydum ve merak edip açtım o şekilde keşfettim ve çok beğendim ilk yazın mac prolongwear incelemen oldu :)
    instagram: tgcbydr
    Mail adresim: eliftugcebaydar@gmail.com teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  148. Selamlarrr⛄️❄️⛄️
    Bi gün karsıma yabancı bi sitede gezinirken bi top20 blogger listesi cıktı ben de merak ettim bizimkiler kimler acaba diye yazdım buldum tanışmamız böyle oldu ☺️ ilk iZlediğim videoya gelinceeeee cidden hatırlyamadım ama bildiğim tek şey su tek seferde hepsini iZlemiştim zaten o zaman cok videon da yoktu 😄 öyle işte anılarrr anılarrr şimdi göZümde canlandılarr 😂😘
    Gamze_gullupinar@outlook.com

    YanıtlaSil
  149. Ilk takip etmeye basladigim blogger ve vloggerlardansin ve aşırı keyif aliyorum yazilarindan videolarindan :) youtubeda rastgele gezerken iyi ki rastlamisim o zamaaaan :))) nursah.tomarr@gmail.com instagram:nursahtomar

    YanıtlaSil
  150. İlk olarak youtubedan keşfettim sizi daha sonra bloğunuza baktım nurgul_tekeli@hotmail.com

    YanıtlaSil
  151. Youtube da mezuniyet makyajı videosu ile tanıdım sizi sonra blogu takip etmeye başladım ama ilk hangi yazınızı okudum hiç hatırlamıyorum:( herkese ii seneler :) mburtcutk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  152. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  153. Görkemcim yaklaşık iki yıl oluyo seni tanıyalım. Youtube da gezerken makyaj videolarının varlığından bile haberim yokken karşılaştım videolarınla. İlki de sanırım oda turuydu :) o günden beri de takip ediyorum seni bütün hesaplarından. Sayende artık bende makyaja ilgi duyan bu konuda en azından çabalayan bi kız oldum. Kocaman sevgiler :) mail. caglasengul16@gmail.com ınstagram. Cglsngl

    YanıtlaSil
  154. Mail:basakmescigil@hotmail.com youtube da makyaj videoları ararken tesadüfen buldum sizi...sevgiler...

    YanıtlaSil
  155. Merhaba! Ben youtube'da makyaj videolari ararken kanalini bulup muptelasi oldum sonra da bloga sardim 😄 ama malesef ilk yaziyi hatirlayamiyorun
    twitter: blckprls
    instagram: 2aytul
    aiti9502@hotmail.com

    YanıtlaSil
  156. Merhaba Görkem,
    Tanımadığın insanların dünyalarına girmek çok güzel bir duygu olmalı.Şahsen tanıdığımı düşündüğüm çoğu insandan daha çok tanıyor gibi hissediyorum seni.Geçen sene ekim ayları olmalı seni ilk gördüğüm zaman.Youtube aracılığıyla senin de ürünlerini kullandığın Tanya Burr, Zoe Sugg gibi youtuberları takip ediyordum ve önerilerde senin 'çantamda ne var?' videonu izledim ve o gün bugündür vloglarına ve yazılarına bayılıyorum.
    Instagram:buse.guz
    E-mail:buse.guz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  157. Bi ara makyaj ürünlerine kafayı taktığım sırada keşfettim seni sanırım 2 sene kadar oldu:) Bu sayede kendime çok güzel bi koleksiyon oluşturdum. İnstagram: cgla_dgn, mail: cagla.dgn@windowslive.com

    YanıtlaSil
  158. Merhaba, ilk google da görsellerden allık araştırması yaparken fotoğraflarını gördüm, o gün bugündür severek takip ediyorum, hatta mac önerilerinden birkaçını aldım memnun kaldım, alınacaklar not listem önerilerinle dolu :) sevgiler.. İnstagram: ipeknar

    YanıtlaSil
  159. mrb :) bende makyaj malzemelerine meraklı biriyim youtubeda gezinirken rastladım videolarına :) bi makyaj malzemesinin ürün incelemesini arıyordum o şekilde buldum seni ve videolarını üst üste 1 saate yakın videonu izledim:) sonra blogunu instagram hesabını falan buldum şimdi de zevkle takipteyim :)

    instagram: semraakirbas

    mail: semra_kirbas@hotmail.com

    YanıtlaSil
  160. Merhaba Görkem �� Ben Merve,
    Seni ilk kez youtabe da kardeşinin sana yaptığı makyaj videosu ile tanıdım daha sonra nerdeyse bütün videolarını izledim hepsi birbirinden güzel ve gerçekten çok samimiydi �� sonra blogun olduğunu gördüm blogunuda çok beğendim yazılarını okudum. Makyajla ilgili çok şey bilmedigimden dolayi yazıların baya bi aydınlatıcı oldu benim için çok şey öğrendim çoook Teşekkürler �� senin tavsiyenle bi çok makyaj malzemesi ürün aldığımı da itiraf edebilirim ��çekilişinde çok güzel umarım iyi sonuclanir sabırsızlıkla bekliyorum ��
    Email: mrve.gulez@gmail.com
    http://instagram.com/mervegulez
    Sevgiler ��

    YanıtlaSil
  161. Merhaba ben youtube da makyaj videolari ararken seni buldum once bi kac videonu izledim bi bakmisim abonen oldum ve takip etmeye basladim gercekten hepsi cok guzel tum videolarını izledim ve yazilarinin bi cogunu okudum hepsi birbirinden guzel.
    aycayten_20@hotmail.com

    YanıtlaSil
  162. email: mihriban_kaplica@hotmail.com
    Instagram: mmihrii
    Merhaba Görkem.
    Seni Youtube da yabancı bloggerları takip ederken keşfettim. Konulara hakimiyetin,ürünler hakkında bilgi sahibi olman ve akıcı anlatımın çok ilgimi çekti. Hatta ilk takip etmeye başladığım yerli blogger ve Youtube'rsın. Başarılarının artarak devamını diler,hediye çekilişinde ben de şansımı denemek isterim.
    Sevgiler,
    Mihriban...

    YanıtlaSil
  163. Merhabalar :) Google'da ürün incelemesi yaparken denk geldim bloguna. O kadar çok yazını okudum, videonu izledim ki ilk olan hangisiydi hatırlamıyorum. Seni beğeniyle takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Kazansam da kazanmasam da hediyelerin ve cömertliğin için teşekkürler.
    Mail adresim: dygmete@gmail.com

    YanıtlaSil
  164. Merhaba seni ilk makyaj videoları ararken keşfettim Görkem abla bloğunu ise youtube adını Google'a yazınca gördüm. :) instagram:aysenur_dvl95 samanugrusu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  165. merhaba görkem abla :) makyaja ilk başladığım sıralarda nasıl yapılacağına dair youtube ta gezinirken keşfettim iyikide keşfetmişim :)) şimdi o kadar makyaj videosu paylaşmasanda vloglarını severekizliyorum keşke daha fazla vlog çeksen. çekelişide bayıldım umarım kim kazanırsa severek kullnır. tabiki bende çekilişe katılıyorum :) mail: ilkim_celebi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  166. Merhaba Görkem,
    Blogunla 2012 yılının eylül ayında tanıştım,ilk okuduğum post Haftasonum isimli yazındı,resimler içinde bordo süet bir ayakkabı ve gideceğin Roma tatili için pasaport resmi vardı,blogunu sanırım Başak'ın blogunu (l arc en ciel) takip ederken yorumlardan keşfettim... O zamandan beri zevkle takip ediyorum... Takip etmemde en etkili olan nokta; blogunu sürekli güncel tutuyor olmandı ( ara verdiğin dönemin ne tatsız geçtiğini tahmin et) üzerine youtube videoları sıklaşınca çok çok keyifli bir hal almıştı seni takip etmek,umarım yeniden uzun aralar vermezsin... sehertankut@hotmail.com ins:@judgest

    YanıtlaSil
  167. Seni ilk olarak youtube da dolasip makyaj videolari izlerken gordum ve ilk izledigim videon kiz kardesim bana makyaj yaparsa videosuydu ben ilk izledigimde buketin kanali sanmistim cunku sonuna kadar izlemedim cunku diger videolara bakmak icin de sabirsizlaniyordum sonra baktim ve senin kanalin oldugunu gordum diger videolarini da izledim ve cok begendim hepsi cok guzel ve egelenceli. Blogunu da dolayisiyla youtube uzerinden kesfetmis oldum okudugum ilk yaziyi hatirlamiyorum maalesef :(
    Instagram: byecekaya Twitter: byecekaya Mail: kayaece99@gmail.com

    YanıtlaSil
  168. Görkem Merhaba, Mac farların hastasıyım dolayısıyla ürün arayışlarımda karşıma hep ilk olarak sen çıktın :) tavsiyelerin de fazlasıyla yardımcı oldu :) Umarım bu güzel çekilişin talihlisi de ben olurum :)

    Email: tugcecelik_1@hotmail.com
    http://instagram.com/celikt

    YanıtlaSil
  169. merhaba görkem,benim mail adresim humeyra.kostekci@gmail.com .Senin bloğunla arkadaşım sayesinde tanıştım şimdide heyecanla takip ediyorum.İlk okuduğum yazın real tecniques fırçalar hakkında idi.

    YanıtlaSil
  170. Mail: gulsen_er_08@hotmail.com Instagram: gulsenerr Youtube da gezinirken rastladim sana videolarinin hepsini izledim sonra instagram da buldum seni ve bloguna kostum hemen :) ilk yazindan baslayarak butun yazilarini tek tek okudum :)

    YanıtlaSil
  171. makyaj videoları izlerken seni gördüm yanda izlemeye başladım odur budur izliyorum konuşma tarzın içtenliğin yakınlığın oldugu sürece hep izliycem ben :) :) twitter:sibel_ipek mail:sibel.ipekk@gmail.com

    YanıtlaSil
  172. merhaba Görkem'cim yine çok güzel bir çekiliş :) benim seni tanımam real techniques fırçalarıyla oldu. Fırça arayışındayken videolarını keşfettim :) hepsini izledim bayıldım akıcı konuşmana, senin tavsiyenle could 10 beautyden sipariş vermiştim severek kullanıyorum.Bir çok makyaj malzememi senin tavsiyenle aldım :) şimdide bir şeyi merak ettiğimde ilk o ürünle ilgili senin yorumlarına bakarım...teşekkürler :)

    mail: nejla_erbay@hotmail.com

    YanıtlaSil
  173. Merhaba :)
    Ben ilk olarak youtubedan takip etmeye başlamıştım ve izlediğim ilk videoyu gelin makyajı olarak hatırlıyorum. Daha sonrada blogunu takip etmeye başladım.

    instagram: gulsamur
    Mail: gulsamur91@gmail.com

    YanıtlaSil
  174. İyi günler,
    Sizi ilk olarak bir arkadaşım sayesinde keşfettim ve youtube üzerinden takip etmeye başladım. İlk olarak sizin Benimle Hazırlanın:Yaz Akşamı videonuzu izledim. İletişim için: kubraozbiyik@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. İyi çekilişler ve iyi seneler şimdiden. :)

    YanıtlaSil
  175. Seni ilk kez arkadaş tavsiyesiyle izledim ilk izlediğim video ise Roma vlogundu ve sonrasında diğer videoların da ço Hoşuma gidince takip etmeye başladım ve suan videolarını çok Hoşuma giderek büyük bi zevkle izliyorum geri dönüş yapman da beni çok sevindirdi hep böyle eğlenceli Şen şakrak görkitoyu görmeyi özledik videoların Devamını bekliyoruz :)))
    Twitter:ebraaryilmaz E-mail:Ebrar.ylmz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  176. mmedine.1987@hotmail.com merhaba görkem seni uzun zamandır sessiz bir şekilde takip eden takipçilerinden bir tanesiyim bloğunu düğünüm için fondöten pudra ve far ararken buldum ve o günden bu yana sverek takip ediyorum ilk okuduğum yazında mac farlar

    YanıtlaSil
  177. Görkemcim seni tanımam mac ürünlerini merak edip Google da yorumlara bakarken oldu :) sonra yazılarını takip etmeye başladım yorumlarının samimiyetine inandım ;) umarım hep mutlu olursun
    Mail:aaasli_1289@hotmail.com

    YanıtlaSil
  178. Ben Google'da ürün araması yaparken buldum hatta ben sizi henüz bulmanın mutluluğunu yaşarken siz bahsettiginiz arayı vermiş bulundunuz çok üzülmüştüm neyse ki bu süre içerisinde okumadığım yazınız, izlemediğim videonuz kalmadı :) pinar.buluttt@gmail.com

    YanıtlaSil
  179. 2aydır blog okuyorum diyebilirim.sebebi ise cildimdeki lekeler.bi kaç hesabı instagram da takip ettikten sonra sana denk geldim ve seni oradan takip etmeye başladım.daha sonra youtube videolarını izledim.akıcılığın çok hoşuma gidiyor.söylemeden edemeyeceğim göz makyajı için bant kullanma fikrine bayıldım :) mail: eda_olmez_05@hotmail.com

    YanıtlaSil
  180. Instagram: thpensieve mail:bindweeddemi@gmail.com Önce youtube da kardeşinizle olan bir vloga denk gelmiştim. Ondan sonra tüm videoları izleyip blogunuza abone oldum :)

    YanıtlaSil
  181. drykeskin@hotmail.com merhaba görkem,seni ilk rel techniques fırça yorumu ararken okumuştum

    YanıtlaSil
  182. Merhaba :) twitter: akcicekebru
    Blogunu makyaja ilk merak saldigim zamanlarda google da gezerken kesfetmistim ama o kadar zaman oldu ki hangi yazıların vardı o zaman hiç hatırlamıyorum :)

    YanıtlaSil
  183. Merhabalar sizi ilk olarak youtubeda günlük makyaj ve gelin makyajı-kır düğünü videosuyla keşfettim sonra devamı geldi zaten :) Ara vermenize, sessizliğinize üzülmüştüm ama fevri davranıp sürekli neden neden diyerek soru yağmurlarına tutan bazı insanlara içten içe kızıyodum insanlık hali diyerek , geri dönmeniz harika oldu :) iletişim bilgileri; senaylcn@windowslive.com / instagram; bsenaylcn Şimdiden iyi seneler diliyorum :)

    YanıtlaSil
  184. Merhaba! Makyaja yeni başladığım sıralarda ürün araştırması yaparken denk geldi, o zamandan beri takip ediyorum :)
    mail: wanderingaround12@gmail.com

    YanıtlaSil
  185. Merhaba Görkem,
    Ürünler harika, ben de çekilişe katılmak isterim. Seninle ilk Youtube kanalın sayesinde tanıştım. Makyaj yapmayı ve ürün tavsiyelerini izlemeyi çok seviyorum. Youtube dan sonra instagram ve blogunu takip etmeye başladım. Uzun süredir takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Şimdiden iyi seneler dilerim. Sevgiler...
    Mail adresim: aaylink@gmail.com

    YanıtlaSil
  186. İlk blogtan mı yoksa youtubetan mı sizi bulduğumu hatırlamıyorum uzun zamanlar oldu sizi bulalı, ama en çok ürün inceleme yazılarınızı, videolarınızı sevdiğimi söyleyebilirim :)
    Yine şahane hediyeler seçmişsiniz , bu sefer şans bana gülecek mi bakalımm
    İnstagram : Melikemercimekci
    mail: melikemercimekc@gmail.com

    YanıtlaSil
  187. Merhaba, sizi ilk Youtube'den buldum ama neyi izlediğimi gerçekten hatırlamıyorum :) Ama şunu itiraf etmeliyim ki ilk izlediğimde çok çok soğuk gelmiştiniz bana, sonra daha önceki videolarınızı izledim ve bu konuda gerçekten çok bilgili olduğunuzu fark ettim, videolarınızı izledikçe de o soğukluk yerini sıcaklığa ve sadece sizin bir videonuzu değil bütün videolarınızı izleyen birinin anlayabileceği bir samimiyete bıraktı! Ama siz de kabullenin ilk videolarınızda çok daha soğuksunuz :) Ama yine de biz sizi gerçekten çok seviyoruz ve videolarınızı da çok özledik! Instagram: Buxferforj Twitter:Buxferforj Mail:buxferforjj@hotmail.com Sevgiler!

    YanıtlaSil
  188. Twitter: Serymemisoglu https://twitter.com/Serymemisoglu
    Instagram serymemisoglu
    makyaja yeni başladım sayılır ve ilk zamanlar youtube da deli gibi arayışlar içerisindeydim birden karşıma siz çıktınız ve o zamandan beri hep takipteyim :)

    YanıtlaSil
  189. merhaba blogunu nasıl ıbuldugunu hatırlamıorum sanırım ınternette ordan oraya gezerken makeup yazıp yenı bloglar bulmaya calısırken seni farkettim once ilk amsterdam vlogunu izledim sonra aynı gun ne kadar yazılmıs yazın varsa okudum izledim :) sonra hergün yazılarını merakla bekledim .ilk gelip işyerine pc de haberlerden sonra senin blog adresini yazıp bakıyordum :)) duygus@gmail.com mail adresim hala sabah gelip sana bakıyorum :)

    YanıtlaSil
  190. İnstagram : eminedokk
    Mail : dokemine@gmail.com
    İlk olarak benefit erase paste uzerine olan yazinizi okumustum. Google da bu urunu arastiriken .iyi ki de okumusum :)

    YanıtlaSil
  191. Merhaba seni yotube kanalı sayesinde tanıdım ilk videonu hatırlıyamıyorumki geçmiş zaman ama severek ve zevkle takip ediyorum seni o üzüme hayranım zatennn 😍😊instagramdan tdagulsenacar mail gulsenacar@windowslive.com

    YanıtlaSil
  192. çok kötü makyaj yaptığımı düşünerek bunu değiştirmek için aksiyon almaya karar verdim. Youtube a türk makyaj vlogger yazdığımda görkem karman çıktı isim ve soyaddaki fonetik çok hoşuma gitti ve böylece takip etmeye başladım ilk seyrettiğim videonuz ise 16 lı ya da daha fazla mac farlarını anlattığınız videonuz. mail adresim Fatma.kara74@gmail.com

    YanıtlaSil
  193. İnstagram: oezener
    Twitter: hilaloezener
    E mail: hilal_oezener@hotmail.com
    Google'da ürün araması yaparken denk geldiniz :)

    YanıtlaSil
  194. Merhaba Gorkemcim google da urun araması yaparak seni kesfettim.ilk okudugum yazın the balm allıklarıyla ilgili olandı. Mailim: sunduz650@gmail.com

    YanıtlaSil
  195. Selam Görkem :) Blogunu ordan oraya gezerken buldum sanırım :) ve yanlış hatırlamıyorsam bir kapatıcı yazısıydı ilk okuduğum mac prolongwear bile olabilir :) Çekilişin çok güzel umarım bana çıkar :))
    mail: canhandee@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  196. cansucambel@gmail.com
    Twitter:cansucambel
    Instagram:CANSUCAMBEL
    Ilk YouTube da keşfettim günlük makyaj diye ,2 yıl önce galiba videonun adı ingilizceydi bende seni simandan dolayıda yabancı sanmıştım 😂 sonra Twitterdan da takip ettim yazdıkların beni güldürüyor sonra instagram açıp oradan takip isteği yolladım ama sen kabul etmedin henüz pek resmim yoktu sahte hesap olduğumu düşündün galiba sonra yine istek gönderdim ve kabul ettin sonra bir blog açtım ne yalan söyleyeyim sırf seni takip edebilmek için şuan da buradayım işte, hee bu arada blogunda ilk rimmel london vintage pink isimli rujun yazısını okudum sonra o gün geriye gönüp tüm yazılarını okudum arkadaşın Hazala yaptığın makyajı vs. yani demem oki biz hazalı ilk blogdan görüp sevdik 😏😄

    YanıtlaSil