NARS Velvet Matte Lip Pencil - Red Square

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!




Günaydın! Bugün sizlere çok sevdiğim, NARS'ın kadife matlığındaki kalem rujlarından Red Square rengini tanıtacağım. Bu rujların farklı renklerini blogumda tanıtmıştım, bu renkten de bahsetme zamanı geldi diye düşündüm. 

Good morning! Today's post will be on NARS Velvet Matte Lip Pencil in Red Square. I've reviewed other shades of these lipsticks on my blog before. You can check them out by typing 'NARS Velvet Matte' into the orange search box on left above.




Bu ürün Vepa Group'un ben de dahil bazı bloggerlara hediyesiydi. Para verip almadım ve açıkçası alsam böyle bir renk seçmezdim. Rengi çok çok güzel bir nar çiçeği - kırmızı, ancak ben dudaklarım ince olduğu için kendime böyle turuncumsu kırmızıları yakıştıramıyorum. Yapısını çok sevdiğim için ve sizlere rengini göstermek için elime küçük bir kalp çizdim. Şimdi bu ürünü çok yakın bir arkadaşıma hediye edeceğim, çünkü dudakları çok biçimli ve bu ton ten rengine harika uyacak! Özetle; yapısı dudağı kurutmayan matlıkta, kalıcılığı efsane, kullanımı rahat ve rengi yaza çok uygun. Sizin favori kalem rujunuz hangisi?

This product was sent to me by NARS Turkey, Vepa Group. I didn't pay for it and believe me, if I did, I would pick another shade! It's a beautiful beautiful orangey red and totally matte but since I have very thin lips and pale skin, I believe I can't really pull it off. So I wanted to draw a little heart on my hand to show you the color. It's long lasting, very matte but not drying and lovely for summer. What's your favorite lip pencil?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

9 yorum:

  1. Çok güzelmiş, rengine bayıldım! Kesinlikle wishlist'ime eklenecek. :-)

    YanıtlaSil
  2. Ben de sırf dudaklarım ince ve dis rengimin kendinden sarı olmasi nedeniyle kullanamyorum kırmızıyı :( yoksa cok severim :)

    YanıtlaSil
  3. I have one and I am in love.
    They just glide on so beautifully!
    Velia | Cocoamourr

    YanıtlaSil
  4. Şeker bir renk. Ama ben de tercih etmezdim bu rengi, çok kullanamıyorum nedense bu tonları daha çok nude tercih ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Bence bu renk sende de harika dururdu..

    YanıtlaSil
  6. hemen kendime de bu seriden bir ruj alıyorum :) madem biçimli dudaklara uygunmş :)

    YanıtlaSil
  7. Benim bu serideki vazgeçilmezim Dolce Vita! Kadifemsi dokusuyla aşık olunası hepsi de, çizdiğin kalp de bu aşkın simgesi olmuş bence ;)

    YanıtlaSil