Maybelline FIT ME Concealer



Günaydın! Bugünün konusu Maybelline Fit Me kapatıcı. Maybelline'in kapatıcılarını çok seviyorum, uygun fiyatla alınabilecek en kaliteli ürünler olduğunu düşünüyorum. Keşke Age Rewind ve Fit Me de ülkemize gelse diyerek yazının girişini yapıyorum. Bu ürün bana, Alara'nın hediyesi. Biraz koyu kalan rengi, ben bronzlaştıkça koyu halkaları çok güzel saklıyor.

Good morning! Today's guest is Maybelline Fit Me Concealer. Mine is in the shade 10, and it's a little bit dark for me but it's covering better and better, since I'm slightly tanning.




Klasik sünger aplikatör uygulamayı çok kolaylaştırıyor. Kapatıcının yapısıysa oldukça kremsi, hatta kremdense likite biraz daha yakın. Kokusunun olmaması ve orta kapatıcılık vermesi sevmemi sağladı. Yakın zamanda videolarımda sıkça göreceksiniz. Bu aralar en çok bu kapatıcımı kullanıyorum. Sizin sevdiğiniz uygun fiyatlı kapatıcılar hangileri?

The spongey applicator makes application really easy. The formula is more liquid than cream, but somewhere in between. I love how it doesn't smell like anything and gives medium coverage. What's your favorite drugstore concealer?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

18 yorum:

  1. keşke trde de olsa bundan:( goss makeup artist videosunda da görmüştüm bunu başarılı bir ürün.
    benim favori kapatıcım garnier roll on. Malesef üretimden kaldırılmış...

    YanıtlaSil
  2. Ben bugüne kadar hiç kapatıcı veya fondoten tarzı bişey kullanmamıştım.. Ama bu yıl garnier bb krem kullanmaya başladım çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil
  3. bende bunu yabancı vloggerlarda görmüştüm pek bi övülüyor. bende de olmasını isterdim doğrusu :) ama su kapatıcı olayı bende de netlik kazanmıs degil ve arayıs içindeyim hep :)

    YanıtlaSil
  4. Kapatıcı konusunda biraz hassasım ve kendime göre bir kapatıcı bir türlü bulamıyorum :/ sence likit özellikteki kapatıcılar mı yoksa stik özellikte olanlar mı daha kullanışlı :) yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek cevap: MAC Pro longwear kapatıcı. Daha iyisini bulamazsın:)

      Sil
  5. bende de var çok memnunum hatta kardeşimden 1 tane daha almasını istedim :)

    YanıtlaSil
  6. Bende bu ürünün methini goss makeup ta izledim.hatta o nars'ın creamy concealerine benzetmiş.yalnız kuru gözaltı için uygun değil demişti sanırım.sen mesela boyle kuruluk verecek bir durum yaşadınmı?.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC Studio Finish kadar hiçbir şey kurutamadı beni:) Hiç kurutma yapmıyor bu bende:)

      Sil
    2. :)) vallahi bu kapatıcı işi riskli ama bunu denemek istiyorum.sende memnunsan okidir:).

      Sil
  7. Görkem, eğer bu kapatıcıyı tekrar almak istersen http://www.feelunique.com/p/Maybelline-New-York-Fit-Me-Concealer-6-8ml, ne alırsan al gönderim ücreti almıyorlar. Daha geçen hafta bir tane RT Setting Brush söyledim, dün geldi. :-)

    Bunu ben de merak ediyordum, tam da yine Maybelline'in Affinitone serisi kapatıcım azalmıştı. Hemen bir tane sipariş veriyorum bundan! ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Esin, bahsettiğin siteyi inceledim ve üye oldum. Bütün markaların Türkiyeye gönderimi yok malasef :( Ama mesela çok aradığım clarisonic markasının var :) Tabi gümrüğe takılıp takılmama durumu da soru işareti..sen sipariş vermişmiydin burdan?

      Sil
    2. Evet malesef bazı markalar gönderilmiyor... Ben bu siteden daha önce çok kez alışveriş yaptım, hiç sorun yaşamadım. Gerçi Clarisonic almayı hiç denemedim ama? Müşteri hizmetleri oldukça yardımsever ve iletişime geçersen gümrüğe takılmayacak şekilde bir şey yapacaklarına eminim, çünkü ben fırça alırken yanına birkaç parfüm de aldım ve paket geldiğinde üstünde değeri 7 GBP yazıyordu. :-D

      Sil
  8. Bence buna bakmalısın :) Beauty Blender var
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/monzalime/2314927

    YanıtlaSil
  9. Görkem önerin üzerine Mac Prolonwear kapatıcıyı aldım. Zilyon tane kapatıcı denemiş biri olarak onu nasıl atlamışım anlamadım. Bunu da seyahatimde denk gelince aldım günlük iş görür bir kapatıcı gerçekten:)

    YanıtlaSil
  10. Selam ben isvecte yasiyorum ve bu concealeri ilk ciktiginda deneme imkanim olmustu bende unlu vloggerlardan görmustum cok övuyorlardi ve demekki iyi diyerek aldim ama beni pek tatmin etmedi bu cok hevesli almistim oysa :/ kuru bir cilde sahibim ve nemlendirmeme ragmen kurulugu cok belirgin durdu gözaltlarimda. en cok övulen bir diger concealerda mac pro longwear artik ondan biraz umudum var onu henuz denemedim :D

    YanıtlaSil
  11. Fit me kapatıcıyı herhangi bir internet sitesi üzerinden alınabilir mi? Tanıdığın güvenilir bir site var mı?

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil