DURANCE Lip Balm



Merhaba! Birkaç ay önce Palladium Midpoint'te, Serap Tan, Aylin'in Kozmetik Günlüğü ve Alışveriş ve Makyaj bloglarının organize ettiği blogger buluşmasında hediye edilen ürünlerden birini daha tanıtmak istiyorum. Beğenmediğim ürünlerin yazılarını yazmıyorum, memnun kalmadıklarımı ise Youtube kanalımda herkesle paylaşıyorum. Durance Lip Balm, gerçekten sevdiğim ürünler arasında. 

Good morning! Today's review is going to be on Durance Lip Balm, which was a gift from Durance Turkey. Just to let you know, I'm always honest to my followers and I tell if I don't like a product. I review the loved ones and tell you the truth if there's something wrong.




Lavanta kokusuna olan hayranlığım sebebiyle bu ürünü elime alır almaz sevmiştim. Bana anneannemi hatırlattığı için ayrıca sevdim. Aşırı kremsi, hatta birazcık yağlı yapısıyla dudaklarımın çatlamasına olanak vermemesi de bir diğer artısı oldu. Durance Türkiye ve bu ürüne ulaşmamı sağlayan blogger arkadaşlarıma teşekkür ediyorum! Sevgiler!

I'm so much into the scent of lavender. It reminds me of my grandma and maybe that's why I love this product. It's so creamy, almost like oily and this prevents my lips from getting chapped. I love it! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8


Görkem Karman

2 yorum:

  1. ben Durance'Nin lavanta özlü yüz kremini kullanıyorum. Gerçekten güzel. Lip balmınında o kadar güzel olduğuna kuşkum yok =) Güzel günlerde sür.

    YanıtlaSil
  2. durance'ın tüm ürünleri çok güzel..lip balmını da 1.5 aydır kullanıyorum çok memnunum ben de...blistex'ten bile başarılı bence ;) http://mrlgrck74.blogspot.com/

    YanıtlaSil