YVES ROCHER Hair Repair Oil || Saç Onarım Yağı



Günaydın! Bugün sizlere, Yves Rocher'in kuru ve yıpranmış saçlar için olan onarım yağını tanıtacağım. Blogger buluşmasının sponsorlarından biri olan Yves Rocher'in cömert hediyelerinden biriydi ve 2-3 defa kullandığım için yazısını yazmak istedim. Öncelikle ürünün 150 ML olduğunu ve silikon ile paraben içermediğini bildirmek istiyorum. Ben bu konuya takıntılı değilim ancak çok önemseyen okuyucularım için belirtmek istedim. Bunun dışında çok hoş bir kokusu var, insanı rahatsız etmeyen, buram buram kokmayan ancak güzel bir koku.

Good morning! Today I'll be reviewing Yves Rocher's Hair Repair Oil. It's a kind gift from Yves Rocher Turkey. The product is 150 ML and doesn't contain paraben and silicone. It has a beautiful scent, which doesn't disturb at all.




Şişesi çok kibar, şık ve kullanışlı. Ürün etrafa saçılmadan çantada taşıyabiliyorsunuz. Tepedeki delik tam da ihtiyacınız kadar ürün çıkartmaya yarıyor. Kuru saça parmaklarla uygulayıp 10-15 dakika bekletiyorsunuz. Daha sonra saçı yıkayıp duruluyorsunuz. Ben geçen gece maske gibi sürüp sabah duruladım. Farkettiğim tek etkisi, kreme gerek kalmadan saçlarımı yumuşacık yapması ve mis gibi kokması oldu. Uzun vadede yıpranmış saçlara iyi gelebileceğini düşünüyorum. Sizin favori saç bakım ürünleriniz hangileri?

The bottle is very pretty and handy. You can carry it in your handbag safely. I take some in my hands and rub it in my hair, wait for 10-15 minutes and wash my hair. It smells so good and makes my hair super soft! What are your hair essentials?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Ben de yeni "Tahiti Monoi" yağını kullanmaya başladım Yves Roche'un...Saça ve cilde uygulanan bir yağ bu...Kokusu muhteşem!!!
    Bu üründen sonra tavsiyeni dinleyip bu onarıcı yağı edinebilirim.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum bu yağa, boyalı saçlara acayip iyi geliyor. ^^

    YanıtlaSil
  3. bu ürünü ben de denemek istiyorum, bakalım yolum düşünce alıcam.. Şuan için benim favorim saf argan yağı,tartışmasız saçlar için mükemmel bakım yapıyor. Şuan cyrene markasının kullanmış olsam da dr.angels sanki daha hoşuma gitmişti.

    YanıtlaSil
  4. Ben de şişesini çok beğendim saçlarım kuru olsaydı hemen alabilirdim:)Ben en favori olmayan saç bakım ürünümden bahsetmek istiyorum. Head&Shoulders'ın Kadınlara Özel Saç Dökülmelerine Karşı isimli şampuanını kullandım ve hiç memnun kalmadım. Saçlarım tam aksine çok döküldü. Sanki krem sürmüşüm gibi banyoda saçıma yapışıp kalıyor, ve hiç temizlemediğini hissediyorum. Tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. saçlarım yağlıya dönük olmasaydı kullanabilirdim ama kuru saçlar için öneriliyormuş..

    YanıtlaSil
  6. Benim favori saç bakım ürünleri, John Frieda şampuan ve saç kremi. Sarışınlar için olan seriden,Go Blonder şampuanı ve nemlendirici saç kremi. Zaten şampuan sık kullanıldığında saç rengini hafifçe açıyor. Diplerim çıkana kadar saçlarım yeni boyanmış gibi oluyor,inanılmaz seviyorum bunu. Ama saçı kurutuyor da,kremi olmadan kullanılması zor. Ben daha çok rengi açsın diye içine birkaç damla limon damlatıyorum.

    Bir de sarışınlar için tavsiyem genellikle papatya özlü şampuanlar kullanın,saç rengi çok hoş duruyor o zaman. Kesinlikle zeytinyağı,badem yağı içeren saç bakım maskeleriyle bakım kremleri kullanmayın. O zaman saç rengi turuncumsu oluyor.

    Yves Rocher'in saç bakım yağı da çok iştah kabartıcı. Saç bakımına vurasım geldi kendimi. Bazen kullanmasam bile böyle alasım geliyor :)

    YanıtlaSil
  7. Saç bakımımı doğal ürünlerle yapmaya çalışıyorum , tamamen bitkisel sabunlar ilk tercihim . Yaklaşık 6 aydır sadece kayısı sabunu kullanıyorum sonuçlarından memnunum. 4 yıl önce kullanmaya başlayıp hala vazgeçemediğim tek üründe haftalık olarak kullandığım Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı içeriğinde badem yağında avakadoya aloe veradan papatya özü bugday özüne kadar sacların ihtiyacını gireksinimini karşılayan herşeyi barındırıyor hem doğal hem fiyat açısından çok makul .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acaba bu bahsettiğin ürünün saçı yağlandırma gibi bir özelliği var mı?

      Sil