REAL TECHNIQUES Duo Fiber Collection (Limited Edition)

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Bugün sizlere, hepimizin bayıldığı Real Techniques fırçaların, sınırlı sayıda üretilen Duo-Fiber setini tanıtacağım. Bu yazıyı okurken farklı bir sekmede Cloud 10 Beauty'i açık tutun, çünkü bu fırçalar çok alınası!

Good morning! Today I'll be introducing you to Real Techniques Duo Fiber Collection, which is an incredibly great set but unfortunately limited edition. Make sure you have Cloud 10 Beauty open on another tab, because you will want to purchase it! 




Set, duo fiber dediğimiz, iki aşamalı tüyleri olan 3 fırçadan oluşuyor. Tüylerin siyah kısmı uygulamada sabit kalırken, tepedeki beyaz tüyler uygulamayı pürüzsüzce tamamlıyor.

The set consists of 3 duo fiber brushes, which make makeup application incredibly soft and airbrushed. While applying makeup, the black bristles stay still and white bristles on top do most of the job.




Bembeyaz, kir tutmayan sapları ve yumuşacık tüyleriyle beni benden alan bu fırçalar, ne yazık ki sınırlı sayıda üretilmiş. Sıft yüz fırçası için bile bir tane daha alınır!

I like the white handles. Easy to clean and looks so clear and luxurious. It's so sad that this set is limited edition!


DUO FIBER FACE BRUSH


1) DUO FIBER FACE BRUSH // Yüz Fırçası

Bu setin içinde en sevdiğim fırça bu oldu. 10 gündür allığımı bu fırçayla uyguluyorum. Klasik duo fiber'lardan çok farklı. MAC 187'den daha çok tüyü var, ama tüyler sık değil, seyrek yerleştirilmiş. Şu ana kadar kullandığım en ama en yumuşak fırça. Real Techniques Blush Brush'tan bile yumuşak desem, beni anlarsınız. Zorlu allıklar, pudralar ve bronz allıklar için HA-Rİ-KA!

This is my favorite brush out of the 3. I've been reaching for only this brush for my blush. It's very different than the other duo fibers. It has more bristles than MAC 187, which is a duo fiber face brush as well, but the bristles aren't located densely. So it makes blush and powder application incredibly soft and invisible. It's the softest brush ever. Softer than Real Techniques Blush Brush, imagine! LOVE LOVE LOVE!


DUO FIBER FACE BRUSH


DUO FIBER FACE BRUSH


----------------------------------------


DUO FIBER CONTOUR BRUSH


2) DUO FIBRE CONTOUR BRUSH // Kontür Fırçası

Yüzüm çok ince ve beyaz olduğu için kontür yapmadığımı duymayan kalmamıştır herhalde. Bu fırçayı keşfettiğimden beri ben de kontürlüyorum. :) Pudra ürünleri yok gibi dağıtıyor. Ben aynı zamanda toz aydınlatıcı için de çok sevdim, ama asıl dalı, belli belirsiz kontürleme.

I'm sure there's no one out there, who hasn't heard of that I never contour my face, since it's already thin and pale, BUT, this is the brush, that made me love contouring. No harsh lines, it blends out even the darkest shade of powder invisibly! I also like it for powder highlighter.


DUO FIBER CONTOUR BRUSH


---------------------------------------


DUO FIBER EYE BRUSH


3) DUO FIBRE EYE BRUSH // Göz Fırçası

Göz altı kapatıcısı için iyi olur diye düşündüğüm bu fırça, koyu renk farları dağıtmakta bir harika. Göz altı kapatıcısı için ziyan etmeyip far karıştırmada kullanacağım.

I though I would use this for under eye concealer but no! I can't stand getting dirt on this lovely brush. I'm using it to blend out my crease color and it blends darker eyeshadows like a dream!


DUO FIBER EYE BRUSH


Bu harika fırça seti, bana sürekli alışveriş yaptığım Cloud 10 Beauty tarafından gönderildi. Alışverişin yanında çok hoş bir dostluk da kurduğumuz için çok mutluyum. Kendilerine tekrar teşekkür ediyor, bu yazıdaki her bir cümlenin, kişisel fikirlerime dayalı olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sınırlı sayıdaki bu setten sipariş vermek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Sevgiler!

This amazing brush set was sent by Cloud 10 Beauty, which is an Irish online shopping site that I always shop on. I just want to thank them once again and remind you that each sentence on this post is my personal review. Thank you so much for reading and CLICK HERE to order this limited edition brush set! x


Cloud10Beauty: http://cloud10beauty.com
Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

20 yorum:

  1. Çok güzelmiş :) Gümrükten korkuyorum ama :(

    YanıtlaSil
  2. ben de real t. fırçaları yavaştan almaya başlasam çok güzel olacak.hiç dokunmadığım halde görüntüleri bile yumuşacık duruyor :) güle güle kullan görkemim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Gökçiş, sen de çok seveceksin, eminim!

      Sil
  3. Şu ana kadar aldığım Real T. fırçaların hiçbirine keşke almasaydım demedim o yüzden dayanamayıp bunları da alıcam galiba:)
    Bir süredir tutuyordum kendimi ama bu yazı yine aklıma düşürdü bu limited edition fırçaları ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu seti öyle çok sevmiştim ki sonra bir tane daha aldım, kontürlemede benim gibi beceriksiz insanlar için yapmışlar bu fırçaları. Ve haklısın, yüz fırçasından daha yumuşak bir fırçaya dokunmadım daha. :-D Çok güzel günlerde kullan! ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Ben de bir tane daha istiyorum galiba:)

      Sil
  5. Görkem bu post hiç olmadı:) Ne zamandır cloud10 bakıp bakıp cıkıyorum almayacagım diye 1 aydır kendimi oyalıyorum ama sanırım artık dayanamayacagım :D

    YanıtlaSil
  6. Ya ben bu seyrek yapılı fırçalardan korkuyorum Görkem... Daha önceki Sigma F55 deneyimim yüzünden bunlara da bakıp "hmm" deyip geçtim... Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar şu ana kadar gördüğüm en başarılı duo fiberlar! Şans verirsen pişman olmazsın!

      Sil
  7. These sound so good, I'd really love to try them. Great review!

    Jess xo

    YanıtlaSil
  8. Sana sorduğum diğer R.T fırçalardan bile yumuşak mı? sorusuna verdiğin 'Evet' yanitindan beri aklımdan çıkmıyor bu fırçalar..Bu cloud10beauty de ağzının tadını biliyor vailahi. Kime urun göndereceklerini çözmüş adamlar..Güle güle kullan canımcım.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, uzun süredir blogunu ilgiyle takip ediyorum. Makyaj yapmaya yeni yeni başladım anlayacağın tam bir acemiyim ve fırçalar konusunda tavsiyene ihtiyacım var. Yüzümde birkaç sivilce ve izi var. fondöten kullanmadan nemlendiriciden sonra direk pudra (MAC Studio Fix) uygulamayı düşünüyorum. Kapatıcılığı olan ama maske gibi durmayan bir ten için bu limited edition seti tavsiye edermisin ? Ya da ne tavsiye edersin ? Adam gibi 1 tane fırça alacağım için fiyatı önemli değil. Birde aynı şekilde allık ve concealer için fırça tavsiye edersen çoooook sevinirim :) Far ne yazıkki hiç beceremediğim için sormuyorum bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seti kesinlikle seversiniz, çünkü herşeyi yok gibi uyguluyorlar. :)
      Allık için yine Real Techniques'ten Blush Brush, ya da bu setteki fırçaları da kullanabilirsiniz ve kapatıcı fırçası olarak Real Techniques Domed Shadow Brush (Travel Essentials Set'te geliyor.), Deluxe Crease Brush (Core Collection'da geliyor.) ya da Shader Brush (Tekli satılıyor.) hoşunuza gidecektir. :)

      Sil
  10. benim aklımdan mac 182 ya da 187 de geçmişti pudra için. real techniques vs mac desem ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
  11. bendee bu yorumlardan sonra dayanamayıp bir limited collection, bir blush, bir de expert face brushı sepete attım derim :) hevesle bekliyorum şimdi umarım kargoda sorun çıkmaz..

    YanıtlaSil