EOS Lip Balm

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Bugün sizlere, çok zarif bir takipçim olan Tuğba'nın bana doğumgünü hediyelerinden birini; meşhur Eos Lip Balm'ı tanıtacağım. Yabancı blog ve vloglarda görüp de beğendiğim ve merak ettiğim ürünlerden biriydi bu minik şey. Elime geçtiğinden beri makyaj çantamdan ayırmıyorum ve aklıma estikçe çıkarıp sürüyorum. 

Good morning! Today I'll be reviewing the very well known EOS lip balm. I've been always wondering about this product and luckily, I was sent it by a very kind subscriber of mine for my birthday! I'm so happy to have it. It hasn't been out of my makeup bag since I got it.




Görünüş olarak epey şeker. Minicik top şeklindeki bu dudak nemlendiricisi Burts Bees kadar nemlendirmese de yeterli nem ve bakımı sağlıyor. Çok hafif bir şeftali kokusu var, buna bayılıyorum. Ülkemizde olsaydı bittikçe alırdım. Aranızda Eos Lip Balm'ı deneyen var mı?

The packaging is super cool and cute. It's a ball shaped lip balm and it moisturizes well. I'd repurchase if we had it in our country. Have you tried Eos yet?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

12 yorum:

  1. sevgili gorkem eos guzel ama ben bodysol s.o.s lip balm ida cok begeniyorum. eos lar sensetools adli sitede satiliyor yaklasik 20 tl. civarinda siteye bir gozat istesen baska urunlerde var sigma, brushguard vs. ama normal fiyatlarindan oldukca fazla sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bu bende de vardı, çok da severek kullanıyordum ama ikiye bölündü ortasından, asıl kullanılan yarısı kapağın içinde kaldı. kullanılamaz durumda :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bendeki de öyle oldu. yüzük parmağımla sürüyorum ben

      Sil
  3. 0ooyy goruntusu cok tatlı ama cogu yerde nemlendirmesinin yetersiz oldugunu okudugum icin cok heveslenmiyorum :) ama sen gule gule kullan canım benimmm :)

    YanıtlaSil
  4. bende yeşil olanı var. çok memnunum. Amerika'dan gelmeden önce stoklamıştım burada bulamam diye:)

    YanıtlaSil
  5. En çok denemek istediğim Lip Balm! Ama online alışverişe karşı, bu kadar kişi yapıyor ama, hala bir şeyim var.. Kendimi durduramam diye korkuyorum sanırım. O yüzden de online sipariş veremiyorum. Bakalım yurtdışına gidersem artık..

    Güle güle kullan Görkem! :)

    YanıtlaSil
  6. I was born in America and lived there for 11 years. We moved to Turkey 2 years ago but we're moving back! :) I love eos too and have a collection of them at my room. I watch all your videos and was wondering: How do you know english very well and have all these MAC products?

    YanıtlaSil
  7. Ben gecen sene nevital.com'dan almıştım geçenlerde vitacost'tan 2-3 çeşidini daha aldım. Orda 3-4 dolar gibi bi fiyatı var cunku. Sorunsuz da elime ulaştı.

    YanıtlaSil
  8. görkemcim, hem eos hem de burt's bees kullanmış biri olarak diyebilirim ki ikisinin de "bence" çok farkları yok nemlendirme açısından. ve yine "bence" ikisine de verdiğimiz paraya yazık. gerçi ülkemizde fahiş fiyatlara satılmaktalar. dünyanın bir başka ülkesinde bu kadar etmediklerini herkes anlamış.

    neyse, benim sana önereceğim -eğer ki iyi bir lip balm arıyorsan- "blistex"
    bundan şaşmam. herkese de gönül rahatlığıyla öneririm.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. bende de strawberry sorbet var, nemlendirmesi biraz yetersiz gelse de kokusuna tadına özellikle de ambalajının şirinliğine bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. www.todaytrend.com adresinde eoslar artık Türkiye'de de satılmaya başlandı. Özellikle çilekli ve naneli olanlar daha cok rağbet görüyor. 22 tl gibi bir fiyattan satılıyor. bazı diğer kurumlar çin eosları satabiliyor ki bunlara da dikkat etmek lazım.

    YanıtlaSil
  11. Banada nisan ayında beşli paket olarak almanyadan gelcek nasıl sizce memnun kalırmıyım ?

    YanıtlaSil