AVON COLORTREND'le Yaz Makyajı || Summer Makeup with AVON

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Bugün sizlere, AVON Türkiye'nin hediyesi olan renkli kalemlerle yaptığım makyajı paylaşacağım. İnanılmaz sevimli bir sunumla bana ve blogger arkadaşlarıma ulaşan paketi, elime geçer geçmez Instagram'da paylaşmıştım. Paketteki şekerleri yedim ve tüylü kirpiklerle en kısa zamanda bir makyaj videosu çekeceğim. AVON Türkiye'ye tekrar teşekkürler! Makyajıma geçmeden önce Instagram'da paylaştığım fotoğrafı sizlere hatırlatmak istiyorum. 

Good morning! Today I'll be sharing my summer makeup that I've done using my new AVON kajal pens. These lovely colors were sent to me by AVON Türkiye. The package consisted of a pair of purple eye lashes, which I'll be featuring in my next video and a jar of sweets, which are already in depths of my stomache! I just want to show you the package that I received and shared on Instagram.




Gelelim makyajıma. Bu rengarenk kalemler elime geçtiğimden beri ilk kullanışım oldu. Akşamüstü arkadaşlarımın havuz kenarındaki davetine hayır diyemedim ve biraz renkli gitmek istedim. Elbisem yeşil ve lacivert çizgili olduğu için aklıma hemen bu kalemler geldi. Çok fazla pigmentli olmadıkları için de far olarak kullanmaya karar verdim. Şimdi sizlere hem kalemler hakkında biraz detay vermek, hem de nasıl kullandığımı göstermek istiyorum.

On to the makeup. I couldn't resist my friends' call to the pool side for a drink and since my dress was all navy and green, I went for these colorful pencils. I used them as eyeshadow, because they're not madly pigmented. Now I'd like to show you how I used them and give some more details.




5 kalemin 5'i de çok hafif, kapaklı, kullanışlı ve kokusuz. Fotoğraf çekmek için uzun süre güneş altında kalmasına rağmen en ufak bir erime yapmadı, bonus! Yeşil, aralarında en pigmentli olanı. Gümüş beyaz olan ise en az renk verenlerden. Hepsinin içinde çok hafif ışıltı var. Ben renklerini belli etmeleri açısından göz kapaklarıma baz olarak kapatıcı geçtim.

Each of the 5 pencils is very light, handy. They also have no scent and come with a cap top. I had to leave them directly in the sunlight for this shoot and they haven't melted at all, bonus! The most pigmented one is the green one, whereas the silvery white doesn't give much color. I used some concealer on my eye lids, just as a base.




Renklerin elimdeki duruşu bu şekilde.

The swatches on my hand above.








Makyajımın bitmiş haliyse bu şekilde! Yeşil rengi tüm göz kapağıma yaydım. Turkuaz ve lacivert rengi karıştırıp alt kirpik diplerime geçtim. Siyah olan kalemi ise üst kirpik diplerime yaydım. Gümüş beyaz rengi göz pınarlarıma dağıtarak daha aydınlık bir görüntü elde ettim. Tüm kalemleri kullandıktan sonra, sevgili arkadaşım Aynur hediye ettiğinden beri bayılarak kullandığım Supershock siyah göz kalemimi gözlerimin içine çektim. Bu kalemler hakkında blogda bir yazı yazmıştım, ancak özel olarak siyahı hakkında da bir tane yazacağım. Çünkü hayatımda gördüğüm en kremsi ve kalıcı siyah kalem. Elimdeki minicik kaldığı için, sipariş ettiğim tam boyu gelince yazısını yazacağım. Son adım olarak Başak'ın blog satışından aldığım AVON Supershock maskaramla kirpiklerimi belirginleştirdim. Bu maskaraya bayılıyorum. Son videomda da kullanmıştım. 

That is the finished look of my makeup! I blended the green color all over my lids and mixed the turquoise and navy blue together and lined my bottom lash line. I used the black kajal to line my top line and the silver one in my tear duct area to brighten up. I've used all of the pencils that were sent to me and moved on with my own makeup bag. I used my all time favorite black pencil; Supershock in black to line my waterline and used a recent favorite of mine; Supershock Mascara. 






Bunlar da kullandığım diğer ürünler. Soldaki Aynur'un hediyesi AVON Positively Luminous aydınlatıcı pudra, ki beni hiç aydınlatmadığı için normal pudra olarak kullandım. Sağdaki de yine Aynur'un hediyesi olan ve çok sevdiğim Warm Glow bronz allık. İşte makyajımı başladığım gibi AVON ürünleriyle bitirdim. Yazıyı bitirmeden herşeyi ve tüm bu makyajı bir kenara bırakıp, kendinize bir adet siyah Supershock göz kalemi edinin, onsuz yapamayacaksınız diyor, herkese güzel bir gün diliyorum! Sevgiler!

Here are the rest of the products that I've used; AVON Positively Luminous Highlighter Powder and Warm Glow Bronzer. I finished my makeup, the way I started it; with AVON products. I hope you like it and count on Pixiwoo sisters and get yourself a black Supershock eye pencil! x


*** Bu şeker paketler hazırlanırken beni de düşünen AVON Türkiye ve Madam Brownie'ye sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

41 yorum:

  1. Renkli Kalemlerden cok memnun kalmamis gibisin dogru mu anladim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için ideal ama kışın daha pigmentli şeyler istiyorum :)

      Sil
  2. Renkli ve dresh bir makyaj olmuş, sana da çok yakışmış cnm. Supershock kalem ve rimel benim de favorilerimden. Stoklayıp duruyorum her indirimde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim! Supershocklar'a takmış vaziyetteyim ben de:)

      Sil
  3. Bembeyazken gayet iyi olduğunu düşünüyordum ancak yüzünde bronzer varken çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum, inanılmaz canlı ve renkli görünmüşsün Görkem. :-) Göz makyajınsa çok hoş, yüzüne yakışmış. Takma kirpikli makyaj videonu merakla bekliyorum. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birazcık da yandım, daha sağlıklı duruyor sanki di mi? :) Teşekkür ederim! <3

      Sil
  4. Görkeyto seni ilk defa bu renk bir farla goruyorum ve cok begendim. Saclarının rengide acılmıs hafif bronzlasmıssın mukemmel olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu blog ve Youtube sayesinde renklere alıştım Begüt :) Çok teşekkür ederim, öpücük!

      Sil
  5. Görkemcim merhaba,benim sana gözaltı kapatıcısı olarak ne kullandıgına dair sorum olacaktı.mesela burda ne kullandın?.gayet hoş gorunuyor cunku.ben cizgilere dolmasından nefret edıyorum.ve göz altımın aydınlık durmasını ıstıyorum.önerin varsa yada memnun kaldıgın bir ürün paylaşabilirmisin?.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda yanılmıyorsam Maybelline Fit Me vardı, ama an itibariyle rengime bu uyduğu için kullandım. Benim daimi favorim MAC Pro Longwear kapatıcı. Asla çizgilere dolmuyor :)

      Sil
    2. Mac'i kullandıktan sonra aydınlatıcı kullanmıyosun degilmi?.birde bobby brownmu mac mi diye sorim seni bayılttım ama :), kusura bakma...

      Sil
    3. Bazen üzerine Prep + Prime aydınlatıcı kalem geçiyorum, özellikle fotoğraf çektireceğim zamanlarda. Eğer farklı bir kapatıcı kullanacaksanız, altına Bobbi Brown Corrector alın derim ama MAC Pro Longwear alırsanız correctorlara gerek yok:)

      Sil
    4. Tamamdır çok teşekkürler:).cok yardımcı oldun😉

      Sil
  6. Görkemcim alakasız bişey sorucam :) cloud10'den küşük tutarlar da mı alışveriş yapıosun? böylece gümrüğe takılma riski azalırmı acaba? Ya da bikerede bütün almak istediklerimi alsammı, karar veremedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen siparişim 70 Euro'yu aşmıştı, üzerine bir şey de yazmadılar ve geldi. Şans işi sanırım :))

      Sil
  7. 2 renk arasına kaldım lacivert mi açık mavi mi daha iyi ?

    YanıtlaSil
  8. Makyaj çok sevimli olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. makyajin cok guzel olmus gorkem yine harkasin, aydinlaticidan bende memnun kalmadim avonun bazi urunlerinde boyle bir kalicilik problemi var sanirim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Supershock kalemler ve maskara inanılmaz ama!

      Sil
  10. Valla çok uzun süre maybelline lushes övdüğün için ondan aldım ihtiyacım yokken :) Denemeye fırsatım olmadı ama sanırım beğenirim...

    YanıtlaSil
  11. Birde açıkcası avon ürünlerini sevmediğim için sanırım diğer alternatiflerden daha mutluyum. :))

    YanıtlaSil
  12. avon türkiyenin rt si sayesinde karşılaştım bloğunla
    resimler çok eğlenceli
    avonun birçok ürününü kullanıyorum
    renkli kalemlerini almamıştım
    yeşili çok güzel duruyor

    YanıtlaSil
  13. Yeşil çok yakışmış, aşırı yakışmış, süper yakışmış! ^_^ Aydınlık ve eğlenceli bi görüntü sağlamış, bayıldım Görkem! :)

    YanıtlaSil
  14. Yahu sana yakışmayan renk var mı acaba. Yaptığın bütün renkli göz makyajlarına bayılmıştım. Ama burda renkleri o kadar güzel yerlerde kullanmışsın ki çok çok sevdim ve yakıştırdım:) Kıskanç ben hemen yapiciim elimdeki paletimle aynı göz makyajından kendime hihi. Öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin pozitif yorumların yüzünden bir gün ağzım kulaklarıma yapışabilir:)

      Sil
  15. Renklenmek de yakışıyormuş fotoğraflardan bana doğru bi aydınlık bi pozitiflik yayıldı:))
    Tabi renkleri doğru kullandığından bu güzel sonuç;)

    YanıtlaSil
  16. Cok tatlı olmuşsun canım benim :)

    YanıtlaSil
  17. Bayıldım, sana gayette yakışıyor renkliler hem de baya baya maşallah diyorum, ayrıca saçlarını çook seviyorum kuzum fena derecede doğal duruyorlar:)

    YanıtlaSil
  18. bence çok hoş olmuş, güzele ne yakışmz demek istiyorum! Mahş.
    Bende shockları çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  19. yeşili mavi ve lacivertle yanyana hep beğenirim ama makyajda denememiştim mükemmel ötesi olmuş ve sana çok yakışmış hemen deneyeceğim :*

    YanıtlaSil
  20. makyaj çok güzell :) ama o saçların ucu daha açılmış harika olmuş bayıldım <3

    YanıtlaSil
  21. Ürünlerin tasarımı çok enteresan olmuş, füze gibi uçtu uçacak :) Makyaj çok hoş durmuş, tam yazlık diye bağırıyor, emeğin için teşekkürler<3

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel bir makyaj ve ürünlerin görüntüsüne de bayıldım! Bu makyajı videoya alman mümkün mü? Aynı zamanda da elbiseni de görmek isterim :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. Merhaba görkem öncelikle yeni takipçinim :) youtube da videolarını izledikten sonra seni her yerden takip etmeye başladım. Özellikle seni takip edebilmek için gmail youtube ve blog da hesap açtım. İyi kide açmışım bu kalemlerden bende kullanıyorum kesinlikle harikalar ve kullandığın shock rimel çok muhteşem sürekli yedekleyerek kullanıyorum. :) sen çok doğal ve çok tatlısın üzerine bu makyajda cok yakışmış yeni yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum.. :))

    YanıtlaSil
  24. Makyaj tam yazlık ve bronzluk sana çok mu çok yakışmış .Kirpiklerle ilgili olan videonu da merakla bekliyorum .

    YanıtlaSil
  25. Ah canım ya..Ne güzel anlatmışsın böyle Avon ürünlerini ballandıra ballandıra..SuperShock yazmadım en son kendime..Keşke sana yazdığım setten verseydim sipariş kendime de dedim sen anlatınca.Evdeki siyah kalemlerimin çoğu ayvayı yemiş.Bir dahaki siparişe unutmamam lazım..
    Bu bronzer çok hoş duruyor sende..Daha bir sağlıklı duruyorsun. Sende pembeleri de seviyorum ama bu tonlarda çok hoş duruyor yanaklarında. Aydınlatıcının diğer rengi var bende. O renk veriyor keşke onu gönderseymişim sana..Kötü olmuş bak :(( Önümüzdeki maçlara diyelim artık..
    Sen hep yaz olur mu??Öpüyorum..

    YanıtlaSil