Fırçalarımı Nasıl Temizliyorum? || How Do I Clean My Brushes?






Günaydın! Bugün sizlerle, geçenlerde yüklemiş olduğum videoyu, yani fırça temizleme rutinimi paylaşacağım. Videodaki ufak açıklamalarla nelere dikkat ettiğimi görebilir, videoya BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sevgiler! Minik bir ekleme: "Fırça temizleme videosunun altına nasıl olumsuz bir yorum gelebilir ki?" derken, 'Akan su beni çok rahatsız etti.' gibi buz gibi bir yorumla karşılaştım. Devamında da farklı bir kişi tarafından küfürlü bir ifadeye maruz kaldım. Güzel bir dille uyarılmaya açığım, çok da mutlu olurum, ancak videonun içine girip suyu kapatma imkanım yok. Adam akıllı, kibar bir dille uyarsanız bir dahakine dikkatli olup, uyarınız için teşekkür ederdim. Lütfen benim videolarıma yorum yapmak için yapmayın. İsminizi gizleyince de ağzınıza gelen herşeyi söyleyebileceğinizi sanmayın. 

Good morning! I've uploaded a video a couple of days ago and it's about my brush cleaning routine! You can click HERE to watch it! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

18 yorum:

  1. onlar mutsuz insanlar boşver sen
    sen bir şey yapıyorsun ve yaptığın işte de başarılısın diye seni de mutsuz etmek istiyorlar

    YanıtlaSil
  2. Akan sudan rahatsız oldum gibi yorumları görünce gözlerim şaşı oldu tepki veremedim. Utanmasa saçını gördüm dikkatim dağıldı, ojen çıkmış uçlardan git yenile falan diyecekler. Cidden ne biçim insanlar var ya, tamam belki seni sevmiyorlar çekemiyorlar da niye seni rahatsız ediyorlar ki? Bir şeyi görmekten hoşlanmıyorsan BAKMAZSIN. Bu kadar kolay. Yazık, yazık.

    Bundan bağımsız olarak, videonu izlerken benim yanlış yaptığım 1-2 noktayı fark ettim; teşekkür ederim. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle diyorum, beğenmeyen izlemesin diyorum ama suç oluyor :)

      Sil
  3. canım benim hiç sıkma o güzel canını.rahatsız insanlar bunlar.değmez inan bir dakika bile düşünmeye.sen herşeyi özenerek ve güzel yapıyorsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, doğru söylüyorsun :)

      Sil
  4. canım benim hiç sıkma o güzel canını.rahatsız insanlar bunlar.değmez inan bir dakika bile düşünmeye.sen herşeyi özenerek ve güzel yapıyorsun:)

    YanıtlaSil
  5. İnsanlar kafayı yemiş başka bişi değil

    YanıtlaSil
  6. kendini bilmeyenlerin ettiği üç beş zırvalığı takma kafana bende sık karsılasıyorum öyle insanlarla ve inan hiç önemli değil .. dedğin gibi tatlım eleştiriye açığız ama saygı çerçevesinde .. vidonu izlemiştim cok güzel canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. bir dahaki sefer suyu açmadan yıkamayı denersin görkem :D ya nasıl insanlar var ben anlamıyorum ya :S sen kendini böyle temiz tut ve kimseye de kulak asma ;)

    YanıtlaSil
  8. Görkemcim temiz su kaynaklarının büyük bir hızla azaldığı şu Dünya'da elimizde olanı daha dikkatli ve özenli kullanmamız gerekiyor sanırım. eline aldığın fırçayı musluğun altında ıslattıktan sonra (temizlemeye başlamadan önce) bir parmak hareketiyle musluğu kapatıp videonun altına da "Suyu boşa harcamayalım" yazsan bence çok büyük bir hoşluk olurdu. orada boşa akıp giden su açıkçası beni de rahatsız etti. küfürlü yorumu bilemem ama bunu ifade eden diğer kişi seni küçümseyen bir tavır içine girmemiş.

    YanıtlaSil
  9. Nasıl yani küfür mü etmişler. Bakalım onlar yapabiliyorlar mı suyu hiç kapatmadan?

    YanıtlaSil
  10. başarılı bir blogger olduğunu duymayan kalmadı görkemciğim. RT fırçaları, beauty blender'ı, sleek'i, ecotools kapatıcı fırçasını birçok insan senden öğrendi! meyve veren ağaç her zaman taşlandı ve taşlanmaya devam edecek. ne yaparsan yap, ne dersen de bu nefret yorumlarının biteceğini sanmıyorum maalesef. sen boşvermeye, umursamamaya en önemlisi de seviyelerine inmemek için elinden geleni yapmaya bak. biz seni seviyoruz burada 1500 tane takipçin olmuş, yazdığın her post çok güzel yorumlar alıyor ve beğeniliyor. illa aradan birkaç çürük elma çıkacaktır. boşveeer :)

    bu arada "fırçalarımı nasıl temizliyorum" videosu yaptığını görünce üzüldüm resmen. blog schedule'ımda haftaya böyle bir yazı yazarım diye not almıştım, sonra baktım ki bioderma kullanıyormuşsun bir de benim gibi, resmen aynıymış yani fırça temizleme "ritüel"lerimiz. neyse ben de ay sonuna doğru yazayım da bari bloga senden görmüşüm gibi olmasın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! İçim ısındı bu yorumunu okuyunca! Aman video koyma da tepki çekme, direkt yazısını yaz, haha!

      Sil
  11. Benide blog yazmaya heves ettiren bloglardan birisidir sevgili Gorkemin blogu. Çok güzel,yalın anlatımlı inanılmaz keyifle okunan bir blog yazyor kendisi gayette basarılı. Hazırladığı videoyu ne öğrenirim acaba diye değilde ne kusur bulurum diye izleyen gözler oldukça bu tarz yorumların devamı gelecektir diye düşünüyorum. Sen hiiiç takılma ve üzülme sakın..Sevgilerrr

    YanıtlaSil
  12. merhaba! bu fırçaları o kadar övdün ki aklımdaydı ama kararsızdım ve uzun zamandır ki kararsızlığım bir anda gitti.fırça siparişini verdim özellikle rt expert brush ı çok merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
  13. merhaba! uzun zamadır aklımdaydı nihayet gerçekleştirdim :) RT expert brush siparişimi verdim bende o kadar övüyorsun ki bi an önce gelsin de kullanayım diye çatlıyorum :)

    YanıtlaSil