SLEEK Lipstick Palette - Ballet





Günaydın! Sleek ruj paletlerini ilk gördüğüm günden beri deli gibi merak ediyordum. Alışverişin yanında bir de dostluk kurduğum Cloud 10 Beauty çalışanları, içlerine doğmuş gibi bana bu güzelliği hediye ettiler. Yeri gelmişken ufak bir not: Bloggerlığın başından beri, hiç bir markadan ürün dilenmedim. Dilenenleri de şaşkınlıkla izledim. Özellikle 2 selülit kremi için birbirine girenlerin, Cloud 10'in bana ürün göndermesiyle ilgili konuştuğu duyumunu aldım. Ben imkanım doğrultusunda bu siteden tonla alışveriş yaptım. 'Neden Görkem'e gönderiliyor?' demeden önce, bu işin başından beri hem İngilizce, hem de Türkçe, eşit özenle yazdığımı fark etseydiniz keşke. Instagram'ı neden hem İngilizce, hem Türkçe kullandığımı da açıklamış oldum sanırım. Bir diğer konuysa dün öğlen saatlerinde Twitter'dan uğradığım saldırı. Ben görmedim, çünkü yazan kişi anında silmiş. Blogger arkadaşlarımın haber vermesiyle duydum. Sahte çekiliş yapıyormuşum ve çekilişime aynı IP'den bir çok katılım oluyormuş. Bu arkadaş o kadar iyi niyetliymiş ki beni uyarmış. Ben de onu engelleyip çekilişi bitirmişim??? Youtube'a koyduğum çekiliş videolarını, bittikten sonra hala katılanlar olduğu için siliyorum. Evet, altına saçma sapan yorumlar geliyor ve engelliyorum. Çünkü bomboşsunuz ve benim hediyelerim size çıkmadı, çıkmayacak. Her çekilişimde uyarı olarak aynı hesaptan birden fazla katılım yapmayın diyorum, yapanları farkedip diskalifiye ettiğimi söylüyorum. Kendimde bulunan ürünlerden birer tane daha alıp hediye ediyorum ve her seferinde kazanamayanların beni taşlamasıyla karşı karşıya kalıyorum. İftira atacak kadar canınızı yakan nedir, göremiyorum. Sizin için biraz terbiye, biraz cesaret, biraz da dürüstlük diliyorum. Malum iftira atandan her türlü kötülüğü beklerim. Neyse. Bunları yazmak istemezdim, ancak bir yerden sonra cevap verme ihtiyacı hissettim. Bu konuyla ilgili ne bir soru almak, ne de benzer şeyler duymak istemiyorum. Dönelim ruj paletine. :) 

Good morning! I was really wondering about these lovely lipstick palettes, since I've seen them. Luckily, I was sent one of them by Cloud 10 Beauty, which is my favorite online shopping site! Thank you, I think I'm in love with it! <3




Bendeki Ballet adındaki palet, saten, ıslak ve mat bitişli 4 muhteşem renk içeriyor. Favorilerim, ilk baştaki kremsi uçuk renk ile en sondaki pembe renk. Bu paletler çantada taşımak için ideal ve çok kullanışlı. Sleek'ten beklemediğim kadar pigmentli. Aşağıda, elime verdikleri rengi görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız. Rujlar kokmuyor, akmıyor, birbirine geçmiyor, bulaşmıyor. Sanırım diğer renklerini de alacağım!

The palette I have is Ballet, which includes 4 different lipsticks with satin, gloss and matte finishes. My favorites are the first one, which looks like a glossy nude and the last one, which is a pinky toned lipstick. These palettes are very handy and great to keep in your hand bag. I have to mention that they're really pigmented. You'll see what I mean, when you scroll down and see the swatches on my hand.






Yalnızca bir kat geçtim ve verdiği renklere bakın! Ciddi anlamda çok sevdim. Farklı renklerini de aklıma yazdım! Sipariş vermek için www.cloud10beauty.com 'a tıklayabilirsiniz!

I swatched them only once and look at the color pay! I really love them all! You can visit www.cloud10beauty.com and order one, right NOW! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

64 yorum:

  1. Görkem birşey sormak istiyorum bu sitenin ürünleri gümrüğe takılmıyor mu? Ben geçen gün alışveriş yapcaktım ama bilemedim.

    modabenvekozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama son 1 aydır siparişlerde gecikmeler olduğunu duydum.

      Sil
    2. Genelde takılmıyor, ben 2 kere sipariş verdim geldi. Şimdi bir siparişimiz de yolda iş arkadaşım adına gelecek o. Yalnız bize geldiği için herkese gidecek diye bir ihtimal yok, sen yine de riski göze almalısın bence..

      Sil
    3. 6 gün içinde geldi bu seferki kargo, belki de shipmentın son gününe denk gelmişizdir ama bu sefer öncekiler gibi 15 günden fazla beklemedim :)

      Sil
  2. Renkleri çok güzel senin için özel seçilmiş gibi güle güle güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle olmuş, kendim sipariş versem de bunu verirdim :)

      Sil
  3. Görkem son 4-5 senedir bloggerdan anladığım bir şey varsa burada kimseyi memnun edemezsin. Gerçi bloggerın gerçek hayattan farkı yok, orada da kimseyi memnun edemiyorsun. Seni takip edeli çok çok uzun bir süre olmadı ama gördüğüm çizgini hiç bozmadığın. Umarım bu hep böyle de devam eder zira seni takip etmesi, videolarını izlemek çok keyifli.

    Bloggerda hediye vermek için neredeyse 'evime temizliğe gel' diye şart koşanı mı ararsın, verilecek üründen evinde 5 tane olmasına rağmen deli gibi hırs yapıp abık sabık katıanları mı, yoksa 3 kuruşluk ürün için ev adresini verdiği halkla ilişkilercilerin hediyesinden sonra şoka gireni mi. Daha çok spesifik örneklerim var da polemiğe davet olmasın diye vermiyorum. :F

    Aman diyim sen çizgini bozma. Böyle çoook iyisin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha 2 seneyi doldurmadım bile ama son 1 haftada hiç kimsenin dost olmadığını net bir biçimde anladım. Kimse memnun olmuyor, çöpü bile kıskanıyor ve tökezlemen için tetikte bekliyor. Ürün dilenmekten emek vermeyi, verilen emeği takdir etmeyi unutmuşlar. Olsun, dediğin gibi; başladığımdan beri aynı çizgideyim. Seven de sevmeyen de beni böyle görmeye devam edecek. Ya da silecek. :) <3

      Sil
  4. renkler gerçekten çok güzel ve kullanışlı

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Sondaki pembe renge ÖL..BİT.. C10'dan daha önce verdiğim tüm siparişlerim sorunsuz ulaştı elime. Zaten kontür paleti wishlistimde bekliyordu, bunu da ekledim gitti ^.^

    YanıtlaSil
  6. ayy neden ben almadım bundan :( kısmet bir daha ki alışverişe diyelim :))
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Sleek Rose Gold Blush yazınıda bekliyorum çünkü onu çok beğenmiştim almak için ama kalıcılığı ve pigment olayı nasıl merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sleek Rose Gold yazısı hazır, önümüzdeki hafta içine programlandı :)

      Sil
  8. Görkemcim ileride çekeceğin makyaj videolarında bu rujlardan kullanır mısın rica etsem, çünkü burda duruşuna bayıldım fakat dudaktaki duruşuyla eldeki duruşu farklı olabiliyor. Çok teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki :) Bunu yazarken geldi aklıma, bu paletteki sonuncu rengi, Vazgeçemeyeceğim 10 Ürün videom için dudağıma sürmüştüm. Diğerlerini kullanarak bir video mutlaka çekeceğim:)

      Sil
  9. O pembenin rengi nedir öyle. Çok güzeelmiş. Gözümü karartıp alabilirim belkii :)

    kizilinmakyajdeneyimleri.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence almalısın, gelmemesi çok ufak bir ihtimal :)

      Sil
  10. Çekemiyorlar ve farkı arayıştalar canını yakmak için görmezden gel biz seni kamera karşısında sevdik!!! Güzel blogger!!! Ve bize ne kadar iyi olduğunu gösterdin ki bütün markalar peşinde:)))))) ayrıca ruj a bayıldım tam benim renklerim .sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Merhabaaa:)

    Gördüğüm kadarıyla gerek ambalaj gerekse de fiyat-performans olarak bu kadar iyi olan ürünler şahane gerçekten. Bu tarz paletin en güzel tarafı da renkleri karıştırıp değişik renk elde etmek. Şu renkten çok sıkıldım diyip başkasıyla karıştır başka bir renk sür-çık.

    Bu arada adı üzerinde hediye işte para verip almadığın birşey neden bu çirkinlikler, hesap sormalar anla(ya)mıyorum!
    Hergün bloguna bakmaktan keyif aldığım düşünceli ve zarif blogger sana kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de anlayamıyorum ama çok üzülerek, bu hesap soranları çok daha sıkıntılı günler bekliyor diyorum. Çok daha güzel sürprizlerim var çünkü :) <3

      Sil
  12. Blogger arasında seviyeli ve kaliteli yasam tarzıyla, emeğinle ılkler arasındasın bence..çekemeyenler kıskananlar senin seviyene asla ulaşamayacaklarını bildiklerini için böyle yapıyorlardır eminim..biz seni çok seviyoruz ve hep de izlemeye devam edeceğiz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) Böyle şeyler duydukça daha azimle yazıyorum.

      Sil
  13. sevgili gorkem twitter de sana yazdiklarimi favorilere ekleyip duruyorsun oncelikle tesekkur ederim sonrasinda ise ruj paleti gercekten cok guzelmis en sonunda ise seni blogunu actigin ilk gunden beri takip ediyorum cok basarilisin samimiyetin ve aciksozlulugun bu konudaki en buyuk etken boyle devam bence kimseye kendini ispat etmek icin yapmiyorsun sen bunu blog yazmayi cok basit gorenler iste bu gibi kiskancliklara dusuyor, bu gibi insanlar bence ciddi manada hazimsizlik yasiyor ama midelerinde degil beyinlerinde, bu da buradan kendini ehlilestirememis tum kiskanc insanlara gitsin, kendine iyi bak sevgiler perisscope

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lafı tam gediğine oturtuyorsunuz da ondan:D Top modelli tweete ayrıca bayıldım! Çok çok teşekkür ediyor, öpüyorum!

      Sil
  14. Ooffff o pembe beni aldi goturduuu :)) güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cocuklar tepemdeydi devam ettirtmediler ancak yazıyorum, sen o bos beyinli insanlari umursama canım benim. Hasetlerinden ne yapacaklarini sasirmislar demek ki. Uzme kendini sakın. Cok opuyoruz kuzularımla :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim, ben de sizleri öpüyorum :)

      Sil
  15. Sasirdilar herhalde. Sac kurutma makinesiyle cekilmis gibi duran fotograflariyla, İngilizceyi gectim Türkceyi bilmeyen insanlarin markette 3-5 liraya satilan ürünleri dilenebilmek icin actigi bloglarinin hedefi mi olmussun?
    Biraz daha düsünsüler neden sana gönderildigini, sicaklar etkilemis sanirim insanlari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç kurutma makinesine bittim:D İyi ki varsın <3

      Sil
  16. Kuzum meyve veren agac taslanir misali... Bana daha da komik gelen insanlar boyle yaptikca daha mi cok seviliyor zannediyorlar. Allah askina internet dunyasi elalem beni sevse ne olur sevmese ne olur, bn blogumu kendimi mutlu etmek adina yaziyorsam ve basarili olduma inaniyorsam gerisi bos ki sende oylesin. Agzi olan konusuyor iste. 30 yasina gelmis kadinlarin 5 yasinda anaokulu cocuklari gibi kavga etmesi laf atmasi gercekten cok komik oluyor. Bu kisilere aynaya bakmayi tavsiye ediyorum. Optum:)

    YanıtlaSil
  17. Severek takip ettiğim acaba bugün ne yazdı yeni bir video var mı diye merakla beklediğim bloglardan birisin Görkem lütfen seni yıpratmalarına izin verme böyle devam et :)
    Cloud 10 Beauty den ben de alışveriş yapmak istiyorum ama olmayan ingilizcemle elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim:) Bana mail atarsan yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler:)

      Sil
    2. Asıl ben teşekkür ederim :) şimdi yurtdışındayım Türkiye'ye döner dönmez seninle irtibata geçerim tekrar teşekkürler :) (yurtdışında olup ingilizce bilmeyen biriyim büyük rezillik)

      Sil
  18. Merhaba Görkem çok güzel güle güle kullan :) hiç bir şey için kendini üzme malesef çok fazla fesat insan var. Seni ve blogunu çok seviyor ve seni anlatıyorum mesela ilk sordukları soru çıkarı var mı ? Anlıyorum ki insanlar çıkarcı :( Sevdiği ürünlerden hediye etmek istiyor, takipçilerini de mutlu etmek istiyor diyorum. O yüzden anlayabilecek arkadaşlarıma anlatıyorum artık seni . Hayatımda önemli yeri olan insanların çoğu yengeç burcu ve fark ettiğim ortak noktaları duygusallık,paylaşımcılık, maddiliğe değil maneviliğe önem verme, O kadar eli açık o kadar paylaşımcı bir burç ki yengeçler ellerinden gelse sevdiklerine dünyayı verirler. Seni anlıyorum bu yüzden Sen de tam olarak bir yengeç burcusun :) Senin çekilişlerinde adil olduğunun en büyük kanıtı benim sıkma canını boşuna dememişler mevye veren ağacı taşlarlar diye .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim:) Blog büyüdükçe problemleri büyüyormuş tıpkı bebekler gibi. Daha çok insana ulaştıkça arada çar çöp çıkacak elbet ama yazmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Sevgiler :)

      Sil
  19. Her gün yeni yazını kahvemle okuyorum, çok büyük bir keyif alıyorum. Az ve öz, içten yazıyorsun ve seni sevenler sevmeyenlerden kat kat fazla. Bu konuda daha denebilecek çok şey var ama gerek yok, umarım sen canını biraz olsun sıkmadan devam edersin bloggerlığa. :-)

    Ruj paletine gelince; ya Görkem içlerinden ben bunu almam dediğim tek paleti de listeme eklettin. :-D Ne güzelmiş! Sana çok iyi gider renklermiş, Cloud10 ekibi seni düşünüp yollamış cidden. :-) Bende Mardi Gras var limited edition diye ilk onu aldım ve müthiş renkleri var kesinlikle bakmalısın. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esin! Mardi Gras'i ilk defa duydum valla, hemen bakıyorum!

      Sil
  20. Sen her açıdan çok düzgün bir kızsın ve bu işi de hakkını vererek, emek harcayarak yapıyorsun. Bir sürü blogla karşılaşıyorum sırf çekiliş haberleri veren ya da anlamsız çekilişler yaparak izleyici sayısını arttırmaya çalışan. Tabii ki cloud10 sana hediye gönderecek, onlara değil herhalde :)
    Ben prensip olarak çekilişlere katılmıyorum ama senin kendinde olan ve burada tanıttığın ürünleri izleyicilerine hediye etme tarzın hoşuma gidiyor. Bir nevi Türk makyaj bloggerlarının Oprah'sı sayılabilirsin :)
    Bu arada bu paletin renkleri çok hoşmuş ama sanırım ben storm paleti alacağım bir ara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumuna Makyajlı Anne:)

      Sil
  21. Görkem, sen gördüğüm en isikrarlı, bu işi en düzgün şekilde yürüten bloggerlardan birisin. Maalesef insanların fesatlanmaktan, güzelliklere bakmaya ve onları görmeye vakitleri kalmıyor. Ama dolu tarafından bakarsak eğer, senin yaptığın işte ne kadar iyi olduğunu gösteriyor ki bu , kıskanıyorlar. Keşke herkes yapıcı eleştirinin, hakaretin anlamını kavrayabilse. Eleştirirken hakaret etmeden eleştirebilse, ortada hiçbir şey yokken de zorlamasa eleştireceğim diye. Ama bu tarz şeylerin moralini bozmasına izin verme, ben ve benim gibi bir sürü kişi de yanında bunu da unutma ;)

    YanıtlaSil
  22. Her ne kadar olumsuz eleştiri/çekememezlik adı altında aldığınız yorumlar konusunda size hak versem de 'Boşsunuz' gibi hakaret içerikli sözleri yakıştıramıyorum. Daha önce bir videonuzda bir başka blogger'ın taklidini yapmanızdan da rahatsız olmuş, bunu size de yazmıştım. Yazılarınızı başarılı bulsam da bu davranışlarınız bende biraz 'Kendini dev aynasında görüyor' izlenimi bırakıyor. Blogtan soğutuyor. Bunları çekilişlerinize katılmayan (Belki ilk 1-2'sine katılmıştım en başta, emin değilim) biri olarak yazıyorum. Bir nevi yapıcı eleştiri. Gerçi 'Beğenmiyorsan takibi çek' gibi bir cevap gelecektir, (Geçenlerde suyun akmasından rahatsız olan birine öyle demiştiniz.) ondan da %90 eminim. O yüzden peşinen çektim. Mutlu paylaşımlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh, çok sevindim beni uğraştırmadığına. Hoşçakal :)

      Sil
    2. O kadar nazik ve sizli bizli yazdığım halde, şu verdiğiniz cevap? Eleştiriyi kaldırmamanız, şımarık halleriniz? Çok ayıp.

      Sil
    3. Ben de nazikçe yaptığın şeyden memnun olduğumu söyledim. Şımarıklık ya da eleştiriyi kaldıramama durumunu göremedim. Tavırlarımdan hoşnut olmadığını yaptığım taklit sonrası söylemiştin ve zaten o olaydan sonra bir daha konuşmadık, bu yüzden davranışını çok normal ve haklı bularak teşekkür ettim.

      Sil
  23. İnşallah bu yorumum gidecek:),yanlış anlama görkem senden kaynaklanan bir sorun değil benim bilgisayarımdan kaynaklanıyor. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, sen hiçbir şekilde kendini üzme, sinirlenme. Sen ne yaparsan yap onlar sana laf edecekler. Normal hayatta da böyle işliyor , o yüzden aldırmamak en iyisi..Aslında benim aklım bu markanın allık paletlerinde ama bu ruj paletini de aklıma soktun. Bu gidişle batacağım ama ne zaman. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldi bu sefer! Çok çok teşekkür ederim:) Batarsak da beraber batarız hehe!

      Sil
  24. Renklere bayıldım çok hoşmuş. Alışveriş yapmak isterdim ama kredi kartım bile yok :(
    En iyi türk bloggerlarndan birisn tabiki sana göndercekler hediyeleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence hemen sanal kart çıkartıp alışverişe başlamalısın. Kargo beklerkenki o heyecanı hiç bir şeye değişmem:)

      Sil
  25. Görkemcim Leah'ın dediklerine yerden göğe kadar katılıyorum.
    Sen çizgini sakın bozma. Konuşur konuşur susarlar. Onlar emeksiz yemeğe alışık oldukları için seni çekemiyorlar.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Çekemeyecek bir durum da yok aslında ama açgözlüler işte ne diyeyim :)

      Sil
  26. seni çok seviyoruz we niyetinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz göykemjimm <3 ^^ maalesef aptal insan çok görmezden gelmekten başka yapılacak bişey yok :\ güzel insan öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  27. Ben seni korurum, fedain olurum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hhahaahah, sen beni öldüreceksin. Gittin mi Amerika'ya bu arada?

      Sil
  28. Öncelikle yaptığın iş ve gösterdiğin hassasiyet için teşekkürler. Genelde her blogger ilk zamanlar programlı bir çalışma ile başlıyor sonra ne oluyorsa bloggerlara ( hediyeler gelmeye başlayınca mı yoksa lansmanlara davetiyeler kazanınca mı ) bir şeyler oluyor eski disipline anlayış kayboluveriyor. Çok blogger takip ettiğimden değil ama yakaladıklarımın en az 2 senesine geri dönerek ve tanıyarak takip etmeye çalıştığım için bu çıkarımları yapıyorum.Seni fark etmem videolarınla başladı ilk fark ettiğim işin aslı çekim kalitesiydi oradan blog sayfana ulaştım ve son derece kaliteli bir iş çıkardığını , bu konuda bilgili olduğunu , iki tane hediye kapma gayretinde olan yada kendini makyaj yaparken maymuna çeviren bir çok kişiden farklı olduğunu düşündüm.Bu tür hediyeli iletiler çoğu zaman samimi gelmiyor tabi bu herkes için geçerli değil …İşin aslı sosyal medyayla hiç bir zaman alakam olmadı.Ne bir facebook nede twitter kullanıcısı oldum.Yaptığım iş yoğunluk gerektiren bir iş olduğu için vaktimi buna ayırma ihtiyacı hissetmedim.Mevzu takip etmek , haberdar olmaksa bunu kullanıcı olmadan da yapabiliyorsunuz tabi benim kendi fikrim son zamanlarda instagrama merak sardım bunun nedeni fotoğraf merakım ve aldığım eğitim olsa gerek ondada yayınlanmış tek bir şahsi fotom yoktur:)Ama çoğu zaman videolara ilgim oldu hani kedi ve kasap hikayesi :) bazı şeyleri bakarak öğrenme niyetiyle... Şimdi bunları neden anlatıyorsun dersen şu meşhur son hediye çekilişine bende katıldım. İlgini çeken neydi dersen hayatımın şarkısını sorman ve bunları dinleyeceğini söylemendi... Yazmak istediğim çok şarkı vardı ama son zamanlarda dinlediğimi seninle paylaşmak istedim. Hediyede artısı olurdu tabi her ne kadar verdiğin farların biri bende mevcut olsa da :) kadın zihniyeti... Sonuç olarak bu işlerden pek anlamadığım için yorum bir türlü yapamadım iki kere üst üste yapmış olma ihtimalim var bunu da nereden fark ettin dersen yanlışlıkla yorumları takibe almışım mail box tanımadığım insanların yorumlarıyla dolup taşınca fark ettim :) Tam komedi yani... Bu iletiyi ilk okumaya başladığımda ay benden mi bahsediyor dedim :) ama oysaki durum farklıymış bu tür çirkinliklere gelemediğim için sosyal medyada sadece izleyici olmaya çalışıyorum ama çoğu zaman müdahale etme gereği duyduğum zamanlar böyle yazılar yazıyorum (sözlük yazarlığından miras)Evet biraz fazla uzattım biliyorum bu yorumu yayınlayabilir miyim bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı mail olarak da göndermeyi düşünüyorum :) Kendine iyi bak sen özel ve farklı bir bloggersın yaşam standardın açısından … Bu tür şeylere maruz kalma nedeninde bu olsa gerek insanlar kıskandığı zaman neler yapabiliyor bir bilsen bende çok geç fark ettim ama hasis olma durumu başka bir şey inan …Yalnız sonunu bir türlü getiremedim ama hadi hoşça ve dostça kal … Son olarak şu an dinlediğim şarkı eskilerden Sting - Englishman in Newyork …

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne desem bilemedim. Emek verip, zaman ayırıp bu kadar uzun ve ince bir mail/yorum yazdığınız için çok ama çok teşekkür ederim. Kendimi kıymetli hissettim. Ne yazık ki son 2-3 gündür böyle saçma sapan, insanın moralini aşağı çeken bir çok kötü olay yaşıyorum ama böyle şeyler duyup okudukça silkelenip daha azimle yazıyorum. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim ve English Man in Newyork benim de favorilerimden :)

      Sil
  29. GErçekten sana yapılan yorumları ne de bu saldırıalara anlam veremiyorum yani aslında komik geliyor kıskançlığın bu kadarı... biz seni çok seviyoruz canını bile sıkma hepimizin kimin ne olduğunu biliyoruz gözü kapalı güvendiğim 3-4 blogdan birisin ama benim gözümde en birincisisin seni bayılarak heryerden takip ediyorum <3 hatta nişanlımla bile evde takılırken açıp videolarını izliyorum o bile öğrendi evde sıkıldığım zaman görkemin videolarnı izle de keyfin yerine gelsin diyor sen düşün artık :))
    öptüm çok :* Canan

    YanıtlaSil