YVES ROCHER Radiant Skin Scrub // Yüz Peelingi



Günaydın! Bugün sizlere yeni yeni tanıştığım Yves Rocher'un kayısılı yüz peelingini tanıtacağım. İlk olarak bu ürünü para verip almadığımı belirtmek istiyorum. Yves Rocher'un bu ürünle birlikte hediye ettiği paketten çıkan en sevdiğim parça bu olduğu için bu peelingle başlamak istedim. İlk kez geçen hafta kullandım ve bayıldım! Bu benim ikinci yüz peelingim. Roma'da yaşarken Coin'lerde satılan limonlu ev yapımı peelinglerden alıyordum. Aynılarından Türkiye'de bulamadığım ve kendim yapmaya da üşendiğim için bu tatlı şey bana çok cazip geldi. 

Hi everyone! Today I'll be reviewing a face scrub by Yves Rocher. Little disclaimer here: this products was sent to me by Yves Rocher Turkey. This post is based on my personal thoughts and review.




Tam da talimatta söylendiği gibi, ıslattığım yüzüme masaj yaparak uyguladım. Yaklaşık 1,5 dakika kadar masajla yaydım ve duruladım. Yumuşak bir havluyla hafifçe suyunu aldım ve yüzümün yumuşaklığına, o hafiflemişlik hissine bayıldım. 2-3 dakika kadar sonra da her zamanki nemlendiricimi sürdüm. 
Kısacası, haftalık rutinime hoşgeldin kayısıcık!

I wet my face and rubbed the scrub in with my fingers, in a massaging motion. Then I cleansed my face with warm water again. It smells SO GOOD and made my skin very soft. I'm glad it's already in my new skin routine!




Güzel kokusu ve benim aşırı hassas cildime zarar vermemesi de beni çok cezbetti. Geçenlerde Palladium'daki şubelerinden anneme, kendime ve arkadaşlarıma birer tane aldım bile! Sevgiler!

I really love the smell and it's a lovely product that doesn't irritate my sensitive skin! xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

7 yorum:

  1. Tanecikleri küçük olduğu için benim çok hoşuma gitmemişti bu ürün,ama yumuşatıp yüzü temizlemesi çok iyi!Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan :) ben de son yaptıkları indirimde aldım bundan ilk defa, bayıldım! kullandığım en iyi peeling

    YanıtlaSil
  3. Miss gibi de kokuyordur o şimdi :)
    Yüz peelingi almayı düşünüyordum ama araştırmaya falan üşendiğim için erteliyordum güzel oldu bu :)
    Birde vücut için önerin varsa tadından yenmez :)

    YanıtlaSil
  4. gule gule kullan canım :) karma nemsiz ciltlerde kullanabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
  5. Yaklaşık 3 yıldır cilt bakım rutinimin vazgeçilmezi.verdiği yumuşaklık hissi ve kokusuna bayılıyorum.Güle güle kullanın ;)

    YanıtlaSil
  6. bundan 3 tane bitirdim, yeni aldığım yves rocherın tahillı olan peelingi de çok güzel, yani denedim hassas ciltler için daha uygun tanecikleri minik ve aynen nem verip pürüzsüz yapıyor :)

    YanıtlaSil