L'OREAL Telescopic Carbon Black Mascara



Günaydın! Çok kısa ve öz bir yazı olacak. Geçen haftalarda yüklediğim 'Beğenmediğim Ürünler' videomda sözü geçen bu maskaranın sevdiğim yanlarından da bahsetmek istedim. O videoda söylediğim gibi; bu maskara üst kirpiklerim için bir felaket olsa da, alt kirpiklerim için muhteşem bir tanımlayıcı.

Good morning! Today's post will be very short and clear. I love L'oreal Telescopic Carbon Black for my bottom lashes, as much as I hate it for my top lashes. Want to know why?




Fırçası incecik, çok zarif ve esnek bir plastikten yapılmış. L'oreal maskaralarında sevdiğim o değişik koku bunda da var. Sürüldüğünde biraz geç kuruyor, ancak kuruduğunda siz silene kadar asla çıkmıyor, dökülmüyor ve akma yapmıyor. Üst kirpiklerimi inanılmaz derecede yapıştırdığı ve çıkmak bilmediği için hiç sevmedim. Yalnızca alt kirpiklerimde kullanıyorum. Clinique Bottom Lash Mascara'dan daha fazla hacim veriyor ve tek tek ayırıyor. Bir daha almayı düşünmüyorum, çünkü alt kirpik maskarası olarak Clinique işimi fazlasıyla görüyor. Sizin kullanıp da memnun kalmadığınız maskaralar hangileri?

The wand is very sleek, plastic and flexible. The mascara has its unique scent, that all other L'oreal mascaras have. It takes some time for it to dry, but once it's dry, it's dry. It won't move, smudge or flake EVER. I hate it on my top lashes, since it never gets washed off, no matter what I do. BUT, It works wonders on my bottom lashes. It separates each lash and define perfectly. Still, I won't be repurchasing. I'm happy with my Clinique Bottom Lash Mascara! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

6 yorum:

  1. Ben bir ara severek kullanmıştım. Hatta her gören kirpiklerimi soruyordu.

    YanıtlaSil
  2. Benim kullanıp memnun kalmadığım mascara Maybelline Falsies (pembe olan, tam adını unuttum). Sen çok seviyorsun, biliyorum; ama bende inanılmaz dökülme yapmıştı. Çıkarması da çok zor geliyordu... onun dışında, kirpiklerde yarattığı etkiye bayılmıştım; ama panda gözlerle dolaşmak canımı sıktığı için yollarımızı ayırdık :) Öptüm!

    YanıtlaSil
  3. Loreal Voluminous x4 ve x5 Rimeller!%&/?!! Sürekli göz altıma dökülüp beni şirin bir pandacığa çeviren saçma ürünlerdi. Tabi "panda sevimliliği" isteyenler için uygun olabilirler. Personel choices..

    YanıtlaSil
  4. Gorkemcim men bu mascaradan isdifade etmisem cok beyenmisem superdi.

    YanıtlaSil
  5. Ben de tam tersi bu maskaraya bayiliyorum ama carbon black olan degil altin sarisi ambalaji olan versiyonuna. Biraz daha kurumaya baslayinca dah cok sevebilirsin.

    YanıtlaSil
  6. Sana bir anda sorup cevap verdiğin anda aldığım bir üründü hatırlıyorsan.Ben de önerinle alt kirpiklerim için kullanıyor.İncecik fırçasıyla benim cılız kirpiklerimde bile işe yarıyor..

    YanıtlaSil