MISSHA Perfect Cover BB Cream || BB Krem İncelemesi



Günaydın! Bundan 3 hafta önce Missha Türkiye'nin özenle hazırladığı, gerçekten çok şık bir paket aldım. İçinden çıkan ve cildime uygun olan ürünleri severek kullanmaktayım. Paketi açar açmaz gözüme tabii ki Perfect Cover BB Krem çarptı. Hayatımda ilk defa Kore asıllı bir BB krem kullanacak olmanın verdiği heyecanla hemen yüzümü temizleyip uyguladım. İlk izlenimim: 'Şu ana kadar hiç BB krem kullanmamışım!' oldu...

Good morning! A few weeks ago, I received a lovely package from Missha Turkey, including their famous Perfect Cover BB Cream. I've been testing it out for a good 3 weeks now, so I believe it's time to review it...




Tam boyu pompa içerse de, bloggerlara gönderilen 20ML'lik boyda tüp sistemi var, ki ben bunu pompadan daha çok seviyorum. Ürün SPF 42 içeriyor, yani gün içinde altına ekstra bir güneş koruyucu kullanmaya gerek bırakmıyor. Rengini hep daha gri hayal etsem de, 21 numara bence o kadar da korkutucu değil. An itibariyle bana biraz açık kalsa da yüzüme yaydığım anda cildimle bütünleşiyor, ama yine de hafif küllülük mevcut tabii.

The full size comes with a pump, whereas the little size I have has a tube form, which I love MORE. The product has SPF 42, which is an amazing sun protection. I have the shade 21 and I always imagined it being a lot darker and grey, but it's not that horrible, believe me! 




Formül çok da akışkan değil. Likitten çok kremsi bir yapısı var. Ben ellerimle yaymayı seviyorum, çünkü en güzel fırça ve Beauty Blender'la bile istediğim sonucu alamadım. Sonuçta bu bir krem ve parmaklar görevini yapıyor. Çok da hoş bir kokusu var, ve hassasiyeti olan biri olarak beni hiç rahatsız etmediğini söyleyebilirim. Benim için tek eksisi, sürdükten 1-2 saat sonra burnumun etrafındaki kurulukları belirginleştirmesi. Bunu da çok daha güçlü bir nemlendiriciyle atlatabilirim gibime geliyor.

It's not very runny, it has a cream formula instead. Because it's a cream, I love blending it into my skin, using my fingers. It smells so GOOD, and it's not an irritating scent at all. There's only one thing I don't like about it. It starts to look very patchy around my nose area, but I'm sure I can handle it with a better moisturizer.




Uçuğumu mazur görerek yüzümdeki duruşunu görebilirsiniz. Bir şey sürmemişim kadar doğal durması ve tenimi iyi hissettirmesi hoşuma gidiyor. Esasen yüz operasyonu geçirmiş hastaları tedavi etmek amaçlı üretilen bu krem sizce benim yüzümdeki ufak tefek lekeleri de yok edecek mi? Uzun vadede hep birlikte göreceğiz. Bu ürünü 20 ML'lik tüpte satın almak için BURAYA, tam boyunu almak için ise BURAYA tıklayabilirsiniz. Missha TR'ye tekrar teşekkürler!

Please ignore the zip near my mouth and yes, that's what it looks like on my skin. It's pretty dewy and natural. It was originally designed to heal people, who had face surgeries. I hope it will make my little discoloration disappear soon. We'll see it together. What's your favorite BB cream? x


* Ürün Missha Türkiye tarafından gönderilmiştir. Yorumlarım tamamen objektiftir.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: youtube.com/yourfaceismycanvas88





Görkem Karman

22 yorum:

  1. Bende yazın başlarında almıştım ilk sürdüğümde gri bu yaa dedim ki sonradan rengi oturdu ben çok sevdim şu an rengi biraz bana açık :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Hep merak ettiğim ama fiyatı yüzünden almayı ertelediğim bir ürün ama sanırım bir şans vermeliyim. Pure Beauty'nin Bulgarian Rose BB Cream i de SPF 42 içeriyor. Kapatıcılığı çok yüksek olmasa da ben severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. bende kullanmadım hiç bu markayı ama
    herkes övgüyle söz ediyor
    merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel durmuş cildinizde , gerçekten çok doğal..gule gule kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Bende almayı kafama koydum bu ara,hayırlısı :)Çok güzel duruyor cildin,beyaz cilt baldır bal ! :)

    YanıtlaSil
  6. onlarca bb krem denemiş biri olarak Missha'nın yeri ben de ayrı. 23 numarasını eksik etmedim yanımdan bu zamana kadar. Kapatıcılığı günlük kullanım için ideal benim için ama kuru ciltli bir insan olarak nemlendirici kullanmam gerekiyor mutlaka uygulamadan önce.

    YanıtlaSil
  7. Akneli ciltler icin uygun değil.Benim aknelerimi cok artırdı.

    YanıtlaSil
  8. internet sitesini baktım da sivilce izlerini kapamakta gerçekten etkili mi akne izleriyle başım belada sadece internet üzerinden mi satılıyor almadan önce denemek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet üzerinden satılıyor, ancak bildiğim kadarıyla izleri kapatma gibi bir iddiası yok. Uzun vadeli kullanımda izleri geçirme gibi bir iddiası var...

      Sil
  9. kremi herkes gibi ben de merak ediyorum ama asıl merak ettiğim maskaran. takma kirpik takmışsın sandım bir an. They're real mı yoksa o?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe, AVON Supershock'u hafifçe dokundurmuştum sadece. They're Real bundan on kat güzel!

      Sil
  10. Çooookkk güzel duruyor,güle güle kullan!Bende de 23 numarası var,çok gri tonlu diye yüzümde denemeye bile cesaret edememiştim,hemen deniyorum :)

    YanıtlaSil
  11. canım missha aslında kore asıllı çoğu bb kremler müthiş. Cunku onlar ciltlerinin rengini acmak ve gunesten korunmak için ekstra çaba harcıyorlar. Missha yı ılk kullandığım zaman kendı yuzume bakıp bakıp cok begenıyordum - ANCAK- içinde cok cesıtlı parabenler var:( Bu parabenlerin de meme kanseri yaptığına dair çok sayıda tıbbi makale okuyunca cok buyuk uzuntu ıle missha mı terkettim:(

    sende de muhteşem durmus tabi o ayrı konu :)) operım:*

    YanıtlaSil
  12. ben yazın başında almıştım 27 no ve 2 tüp birden amazondan :( bana daha pahallıya gelmişti sitede çok uygun..50 ml fiyatına 20 ml almıştım ben :( ve uygulamasını duo fibre dırçayla dene sonuca sen de çok şaşıracaksın ;)
    http://mrlgrck74.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Tam "ben de almaliyim" yazacaktim,yorumlarda paraben icerdigini yazan birini gorunce vazgectim. Ben bu konuda cok hassasim. İcinde paraben olan hic bir sey kullanmiyorum. Sana da dikkatli olmani tavsiye ederim Gorkem'cim :) Ayni markanin bi urununde paraben olup diger serisibde olmayabiliyor.

    YanıtlaSil
  14. 13 numarasını kullanıyorum ve cok memnunum :) digerleri koyu durdu.

    YanıtlaSil
  15. yorumun üstüne hemen sipariş verip aldım,esmerim 23 nosunu aldım ve çok memnun kaldım. bu arada amazonda fiyatı 6-7$ a var ama ben orjinalliğine güvenemedim için kendi sitesinden aldım.tşk tavsiyen için.sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Görkem abla senin kullandığın bb krem yağlı ciltlere uygun mu ? :)

    YanıtlaSil
  17. tükenmiş bb krem baska nasıl alabılırız

    YanıtlaSil
  18. lekeleriniz ne durumdaa??

    YanıtlaSil
  19. That’s as a result of|as a end result of} players are betting their own bucks, and the home gets a minimize irrespective of who wins. So casino 사설 토토 사이트 employees can relax—the poker players most likely to|are inclined to} police themselves across the desk. What’s more, dealers are the consultants phrases of|in relation to} “tells”—they excel at reading folks and their actions as a result of|as a end result of} it’s a key strategy to the sport.

    YanıtlaSil