Sigma F75 Concealer Brush || Kapatıcı Fırçası



Haftanın 2. gününden herkese merhaba! Bugün sizlere, son 15 gündür kullandığım kapatıcı fırçamı tanıtacağım. Daha önce bu tarz düz ve sentetik kapatıcı fırçası kullanıp memnun kalmamıştım. Nedendir bilinmez, son Cloud 10 Beauty siparişimde sepetimde boşluk kalınca son bir parça daha atayım dedim ve bu fırçayı seçtim. İyi ki de seçmişim.

Hello from the 2nd day of the week. Today I'll be showing you my recent favorite concealer brush. I ordered this online, on Cloud 10 Beauty. I normally don't really like these flat, synthetic brushes, but this one made me change my mind.




Biraz ürün yese de çok ama çok kolay yıkanması benim gönlümü fethetti! Özellikle kremsi ve kompakt formdaki kapatıcılarımla kullanıyorum ve sonuçtan çok memnunum. Zaten şu sıra Sigma fırçalara takmış durumdayım. Kısa bir süre sonra bu markanın farklı fırçalarını blogumda görürseniz bana bu yazıyı hatırlatın. Herkese sevgiler!

Although it soaks up the products a little, I love the fact that it washes off easily. I prefer using this brush for more creamy and compact products and love the result! Recently I've been falling for Sigma brushes! Remind me if you see other Sigma brushes on my blog, very soon!


Cloud 10 Beauty (The best, safe and quick delivery. Beautiful brands.) http://cloud10beauty.com
Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

4 yorum:

  1. Günaydıııın:)
    Ben sigmanın özellikle F80 ve P82 fırçlarını merak ediyorum. Bunun dışındaki tüm fırçaları da benim olsa fena olmaz, hepsinde gözüm var!
    Senin aldığın bu tarz bir fırça var bende de ama hiç kullanışlı gelmiyor nedense öylece duruyor, gidip bir merhaba diyeyim yeniden :D

    YanıtlaSil
  2. Sigma fırçalardan çok memnunum, bu kapatıcı fırçasını da merak ediyordum bir sonraki siperişimde alacağım!

    YanıtlaSil
  3. sigma fircalari nasil aliyoruz aylardir f80 almak istiyorum ama hic cesaret edemiyorum :(

    YanıtlaSil
  4. sigmalari web sitesinden mi aliyosunuz yoksa farkli bi yerden mi ? baya arastirdim internet uzerinden ama gittigidiyor disinda bi yerde bulamadim. web sitesinden siparis edildiginde daha pahaliya geliyo ayrica 1 ay suruyo sanirm :(

    YanıtlaSil