Real Techniques Fırçalar ve Cloud 10 Beauty



Günaydın! Nihayet Real Techniques fırçalarımı tanıtan bir video çekip yükleyebildim. Videoyu izlemek için buraya tıklayabilir, sorularınızı videonun altındaki yorum kutucuğundan, ya da bu yazının altından bana ulaştırabilirsiniz. Sevgiler!

Good morning! So basically, I filmed a video about my Real Techniques brushes in Turkish, just to inform my Turkish subscribers about each brush. If you still don't know, I order them on Cloud 10 Beauty, which is an Irish company that delivers so many beautiful brands, such as Sleek, Real Techniques and Sigma, all over the world. Click here to shop NOW!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Rujunuzun markası nedir?

    YanıtlaSil
  2. Görkemcim merak ediyorum, acaba Watsons veya Sephora bi şekilde bu fırçaları Türkiye'ye getirip satamaz mı?? Bende istiyorum hepsinden. Yani internetten almaya birazcık çekinmiyo değilim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooof of! Keşke olsa ama ihtimali bile yok. Onlar önce Revlon'u getirsinler :D

      Sil
  3. Merhaba;
    Blogunuzu severek takip ediyorum ve makyaj konusunda benim gibi hafif beceriksiz ve yeni ilgilenmeye başlamış birine çoook ama çoook yardımı olduğunu söylemeliyim. Sizin de bana e-posta desteğinizle (ki cevap için tekrar teşekkürler)cloud10beauty siparişim sorunsuz şekilde halloldu. ama ben kontur ve allık uygulamalarında çok başarısızım. yani ne çeşit bir yüz ya da makyaj uygulamasında kontur uygulanmalı ve nasıl allık ve kontur uygulaması yapılıyor bir videonuzda en azından yer verebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler mutlu günler...

    YanıtlaSil
  4. görkem ingilizcem hiç yok ve sipariş vermek istiyorum. sipariş aşamasında o kişilere ne yazmam gerekli acaba, bana yazabilir misin... fırça ve sleek palet almak istiyorum...

    YanıtlaSil
  5. cloud 10 beauty den alışveriş yapmak istiyorum fakat ödeme ve kargo ile ilgili sıkıntılar yaşarmıyım diye muallaktayım. görkemcim internetten yurtdışı alışverişi ile ilgili bilgilendirici bir yazı veya video yaparsan benim gibi tereddütte kalanlar için çok faydalı olacaktır. şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Cok tesekkürler! Alisveris listesine eklendi bircogu=)

    YanıtlaSil