MAC Quite Natural Paint Pot



Yeniden merhaba! Quite Natural, MAC'in aylardır, belki de senelerdir aklımda olan bir paint potuydu. Paint pot ne derseniz, bilmeyenler için; krem bazlar, aynı zamanda krem farlar. Quite Natural, mat ve sıcak bir kahve. Yani kahve göz makyajlarını sevenlerde mutlaka bulunması gereken ürünlerden biri...

Hello again! Quite Natural had been somewhere on my wish list for a couple of months, maybe years... It's a cream formulated warm, matte brown, which makes it a must for those, who love brown smokey eyes...




Ben rengini dış kısımlara doğru gördüğünüz kiremitimsi kahve sanarak satın almıştım, ancak parmaklarımı ürüne dokundurduğum zaman rengi koyuldu. Yazısını şurada yazdığım sentetik kapatıcı fırçamla uyguladığımda rengi daha açık oluyor, ancak parmaklarımla dağıttığımda çok yoğun koyu bir kahverengi elde ediyorum.

I thought the color was more of a bricky, reddish brown, but as soon as I dipped my fingers in it, the color turned into a deep, dark brown. So, I use my Sigma concealer brush, which I reviewed here, and get a lighter, softer color.




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

3 yorum:

  1. Çok ilginç renk daha açık gibi duruyor aslında demek almadan önce birazcık parmakları çalıştırmak gerekiyor :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Görkemcim bende kahverengi paint pot istiyorum sütlü kahve gibi dursun istedim mac ten pek yardımcı olmadılar diyebilirim. sence bu nasıl? matmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mat, fırçayla uygulayınca da sütlü kahve oluyor. Parmaklarla sürünce ise koyu kahve :(

      Sil