MAC Pink Swoon (Sheertone Blush)



Günaydın! Bu güzel Cumartesi gününde, son 1 haftadır günümü güzelleştiren ürünü tanıtmak istedim sizlere. MAC Pink Swoon, çok uzunca bir süre alıp almamak arasında kaldığım bir üründü. Okuduğum yorumlarda 'kalıcı değil', 'sürdükten sonra pudralaşıyor', 'kalıp gibi duruyor' kalıplarına sıkça rastlayınca geri adım atmıştım ancak geçen hafta Gökçe'nin Makyaj Defteri'ni karıştırırken şuradaki yazısına rastladım ve kararımı verdim. Pembe allık aşığı bir insan olarak bunu almalıydım! İyi ki de almışım, NARS Mata Hari'den sonraki en sevdiğim pembe allık olarak favori listeme girdi bile.

Good morning! I wanted to welcome this beautiful sunny Saturday with the one product that keeps making my days beautiful, since the day I purchased; MAC Pink Swoon Blush. I hesitated buying this, when I see some bloggers say 'it looks powdery', 'it doesn't last' and 'looks cakey'. Well, no ladies. I'm so glad I got this! I'm in love with pink blush and this one's already on my top list!




Pink Swoon, MAC'in Sheertone, yani hafif renk veren serisinden. Bu demek oluyor ki bu allıkla asla palyaçoya dönemezsiniz. Pigmentasyonu tam ancak asla yoğun bir görünüm bırakmıyor. Diğer bloggerların da söylediği gibi; bu allık mezuniyet makyajı, gelin makyajı ve doğal makyajlar için biçilmiş kaftan.

Pink Swoon has a sheertone finish, which means you can never look like a clown with this! The pigmentation is great but it never applies heavy. Just like the other beauty bloggers say; this blush is amazing for bridal, prom and natural makeup looks!




Çok beyaz ve beyaz tende harika duran bu allığa buğday tenliler de bir şans verebilir, ancak esmerlerde rengin belli olacağından şüpheliyim. Pembesinin güzelliğine hayran kaldım resmen!

It looks breath taking on pale and very fair skin but I'm afraid it wouldn't come up this pink and strong on darker skins. 




Allık ışıltısız ama bence tam mat da değil. Mat allıklardaki gibi kalıp gibi bir görünüm bırakmıyor. Yarınki yazımda bu allığı uygulamayı bana çok ama çok sevdiren bir fırçadan bahsedeceğim. Siz de Pink Swoon'a bir şans verin. Sevgiler! :) Satış Fiyatı: 68TL.

The blush has no shimmer but it's not matte at all. It doesn't make your face look powdery like other blushes do. I'll be reviewing my favorite brush to apply this in tomorrow's post! Lots of love! xx






Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

22 yorum:

  1. Sana çokkkkk yakışmış; bende görüneceğini hiç sanmıyorum :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Denizcim:) NARS Mata Hari'ye bakmanı öneriyorum!:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir pembe tonuymuş ♥ Mac, cf listesinden çıktıktan sonra hiç birşey almadım ama hala cf olsaydı kesinlikle gider alırdım şu pembenin güzelliğine dayanamayıp ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl güzel <3 Orası öyle ama MAC'teki kalıcılık ve renk skalası çok çok cezbedici:/

      Sil
  3. Canım sana çok gidiyor bu tonlar. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. Daha yeni fleur power almışken bu yazı pek iyi olmadı.
    Görkem'cim sende down boy'da vardı pink swoon ile down boy'u kıyaslamanı istesem renkleri hemen hemen aynı mı?
    Yoksa baya bir ton farklılığı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla allık göz çıkarmaz hihih:)
      Gerçi twitterdan yazmıştım ama buradan da yazayım, belki başka merak edenlerin işine yarar. Down Boy buna göre epey soğuk bir pembe. Pink Swoon epey sıcak:)

      Sil
  5. çok beğendim bu renk allıkları çok seviyorum:) Dediğin gibi beyaz tenlilere güzel gidiyor:) Güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  6. Göz makyajın ne güzel olmuş Görkem! Bence artık hep böyle yap, üste de ince çek sadece içine kalem çekmek yerine :)

    YanıtlaSil
  7. ayy nasıl da yakışmış Görkem'cim, çok sevindim beğenmene.ayrıca teşekkür ederim yer verdiğin için <3

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. çok çok güzel pek beğendim cnmmmm:*masrafa gircem bak şimdi:))

    YanıtlaSil
  10. Bence allığın sana bu kadar çok yakışmasının sebebi senin çok çok çok güzel olman Görkem'cim, güle güle güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Rengi çok tatlı ve sana çok yakışmış. Ben de yurtdışından bu allığı ve Fleur Power'ı sipariş etmiştim ama henüz gelmedi. Bu yazıdan sonra iyice sabırsızlandım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Fleur Power'ımı yeni sattım ben de. Çok harika bir rengi ve kalıcılığı var. Şimdiden güke güle kullan ikisini de!:)

      Sil
  12. Beautiful!! Perfect with your skin tone!

    YanıtlaSil
  13. Görkem çok güzel ve hoş durmuş bu allık bu tonlarda devam ama şeftali kiremit rengi allıklarda nefis durur o yanaklarda=>)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! The Balm Hot Mama ile zincirlerimi kırdım:D

      Sil