Günlük Makyaj #1 // Everyday Makeup



Merhaba! Sizlere son zamanlardaki günlük makyajımı göstereceğim. Normalde toplamda 7-8 dakikamı alıyor ama işin içine video girince her maddeyi tek tek açıklama ihtiyacı hissediyorum ve bu da 15 dakikaya kadar çıkıyor. Lafı uzatmıyor, iyi seyirler diliyorum! VIDEO BURADA!



Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

20 yorum:

  1. Videoların çok güzel, izlemek keyifli. Ancak her zaman video izlemeye fırsat olmuyor ne yazık ki. :/ O yüzden keşke lafı uzatsan da video izleyemeyenler için normal post gibi okuyabilme imkanı da versen bu başlığı. :) Özellikle son zamanlarda blog sadece youtube kanalının lansmanını yaptığın bir yere dönüştü gibi geliyor bana. Belki de ben yanılıyorumdur tabii ama fikrimi söylemek istedim. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle günün makyajı içerikli yazılarımdan sonra, insanlar fotoğraf şeklinde değil de, makyajlarımı video şeklinde görmek istediklerini belirttiler. Çoğunluğu dinlemeyip uzun süre devam ettim ve artık daha sık video çekiyorum ve çektiğim videoları blog için çekip, burada da paylaşıyorum. Bu lansman yapmak mı oluyor bilmiyorum ama videolara ağırlık verdiğimden beri blogu hiç boşlamadığımı düşünüyorum. Tam tersi daha çok asıldım. Yine de sizde böyle bir izlenim bıraktığım için üzüldüm:)

      Sil
    2. Ecz.imis e katiliyorum

      Sil
    3. O zaman daha çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız, üzgünüm:(

      Sil
  2. İzlemesi oldukça keyifli bir videoydu, kendime hiç yakıştırmasam da nude tonlar tam senlik renkler bence, çok güzel bir makyaj olmuş. ^^

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, çok da yakışmış sana. Gelin makyajını nasıl yapacağını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel olmus ellerinize saglik.fondotenle karistirdiginiz urun hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz? Bende fondotenleri nemlendiricimle inceltmeyi cok seviyorum.bu urunde denmek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC Strobe Liquid Lotion yazısı burada: http://gorkemkarman.blogspot.com/2013/01/mac-strobe-liquid-lotion.html
      Aynı zamanda benzer bir ürün olan L'oreal Lumi Magique ile karşılaştırması da burada: http://gorkemkarman.blogspot.com/2013/04/loreal-lumi-magique-base-vs-mac-strobe.html

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim açıklama için.tam aradığım tarzda bir ürün;)en yakın zamanda denicem

      Sil
  5. sen ne sıcak ne tatlı birisin yahu :) nude makyajlar her zaman favorim

    YanıtlaSil
  6. Göz kalemi gözümde hiç durmuyor hemen akıyor ne önerirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bir baz kullanın. NARS PRO Eye Prime veya Urban Decay Primer Potion gibi.

      Sil
  7. Makyajsız daha güzel ve genç göründüğünüzü düşünüyorum. Özel gün gece makyajları dışında cildinizi hiç yormayın bence zira ihtiyacınız yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, normalde siyah kalem ve göz altı kapatıcısından başka bir şey kullanmıyorum günlük hayatta. bu ağır makyajlar hep blog için:)

      Sil
  8. blogunu cok gec kesfettim, neler kacirmisim.
    makyajin cok güzel, kendine yakisani biliyorsun :)

    sevgiler

    www.ayluff.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. görkem videoyu izleyemiyoruz

    YanıtlaSil