MAYBELLINE Color Sensational - 162



Günaydın! Çekilişimi dün akşam sonlandırdım. Belki de bu sebepten bu sabah pek bir mutluyum. :) Çekiliş kazananını merak edenler buraya tıklayabilirler. Gelelim bugünün yazısına. Pembe ruj aşığı bir insan olarak bu ürünü nasıl gözden kaçırmışım, bilemedim. Gratis'ten indirimsiz 18TL'ye aldığım Maybelline Color Sensational 162 numaralı ruj şüphesiz bu yazın favorilerinden olacak. 

Good morning! I ended my giveaway last night. Click here to see the winner. So, today I'll be reviewing a lovely pink, which is new to my collection, my pink lipstick addition; Maybelline Color Sensational 162. No surprise it's already in my summer favorites!




Yapısı oldukça nemlendirici, kalıcılığı ise beni epey tatmin etti. Şu aralar çantamdan çıkartmıyorum. Pembe ruj arayışında olanlara tavsiye ediyorum. Şahsen ben MAC Creme Cup ve Pink Plaid kadar sık kullanacağıma eminim. :) Herkese iyi haftasonları!

It's very moisturizing and long-lasting. I keep this with me in my hand bag! I'll be using this as often as I use MAC Creme Cup and Pink Plaid. :) Have a good weekend!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

8 yorum:

  1. gratis indiriminden ben de bu ruju aldım ve çok sevdim. aradığım pembe ruju buldum sonunda :)

    YanıtlaSil
  2. hmm bu rengini de uygun bir zamanda almalıyım o zaman :)
    Ayrıca 553 rengini denemelisin canım, mac brick o la'yı bana önermiştin (teşekkürler teşekkürler <3 ), ben rengini ona çok benzettim ve aldım, her gün severek kullanıyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Rengi enfes, sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir renk, ben de almalıyım :)

    YanıtlaSil
  5. pembe sana yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten yazlık çok ideal bir renk ben de denicem :)

    YanıtlaSil
  7. ay ay ay ay bende bugün anneler günü indiriminden faydalanarak aldım 162 yi :) daha önce pastel 37 numarayı kullanıyordum ama maybelline 162 nemlendirme açısından pastelden daha iyi. Seninde bu rengin fanı olman hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
  8. color sensational serisine müptelayım kremsi rujlara sahip. Feel Pink favori pembe rujum, çok tatlı bir rengi var =)

    YanıtlaSil