REAL TECHNIQUES Expert Face Brush



Herkese merhaba! Real Techniques fırçaları çok sevdiğimi ve Cloud10Beauty'den sipariş verdiğimi artık hepiniz biliyorsunuz. Bu fırçaları ülkemizde deneyimleyen ilk bloggerlardan biri olarak, çok geç kaldığım bu yazıyı yazmaya karar verdim. Gelelim Expert Face fırçaya. Bu fırçayı ilk Cloud10Beauty siparişimde araya sıkıştırmıştım. Daha sonra sevgili Aynur kendisine iki tane aldığı Blush Brush'ın bir tanesini bana gönderdi ve dünyanın en yumuşak allık fırçasıyla tanışmış oldum. Bir sonraki siparişim ise çekilişe koymak üzere bir tane daha Expert Face ve kendime Core Collection söylediğim siparişim oldu. Benim yazımdan sonra ülkemizdeki gümrük korkusu biraz da olsa kırılmış ve 100'lerce sipariş almışlar. Maillerde benim blogumun da adı geçince, site yetkilileri bana Travel Essentials Set'i hediye olarak gönderdi. :) Hepsinin yazılarının linkini aşağı koyacağım. 

Hello everyone! Today I'll be showing you the lovely Expert Face Brush by Real Techniques. Since I'm one of those lucky Turkish bloggers, who had the chance to try these lovely brushes. I order my brushes on an Irish website; Cloud10Beauty. The delivery is safe and fast. Everyone's so helpful. I have got my Core Collection, Eye Starter Set, Expert Face, Stippling Brush from them and I received the Travel Essentials Set as a gift . :) 




Gelelim Expert Face'e. Gerçekten tam bir expert. Likit ve krem ürünleri o kadar kusursuz uyguluyor ki bunu denemeden anlayamazsınız. Likit fondoten, likit allık, aydınlatıcı, krem allık ve bronzerı fırça darbesi bırakmadan harika bir şekilde uyguluyor. Tek bir fırçayla her şeyi yapmak isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken bir ürün!

And Expert Face... It's a real expert, when it comes to cream and liquid products. I love to apply my foundation, blush, highlighter and contour with this. It doesn't leave any brush strokes and give you an airbrushed finish. If you want to do anything with only brush, this little thing is for you!




Şekli diğer fırçalara göre çok basık, sık ve pedal biçiminde. Böyle göründüğüne bakmayın, en kolay yıkanıp kuruyan fırçam bu. :) Hemen sipariş vermek ve diğer fırçalar hakkındaki detaylı yazılarıma ulaşmak için aşağıya inebilirsiniz. Herkese sevgiler!
NOT: Bir sonraki siparişimde Real Techniques Setting Brush ve Sleek Sunset Palet söylemeyi planlıyorum. Aranızda deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum!

The unique shape makes it so special. It's very dense and petal shaped. Don't be afraid of the bristles, this brush gets washed and dried very fast! See my other Real Techniques brush reviews and check out lovely Cloud10Beauty down below! 
PS: I'm planning to order Real Techniques Setting Brush and Sleek Sunset Palette <3 If any of you has tried them, let me know! xx


Links 










Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

11 yorum:

  1. Mayıs sonu benimde expert face brush, blush brush, powder brush ve setting brush'ım geliyor.
    Setting brush nedense en merak ettiğim fırça çünkü kullanıp, kullanamayacağımdan emin değilim.
    Geçen sene stippling brush ve shading brush'ı alırken ne diye diğerlerinide almadım bilmiyorum.:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de dun guvenli alisveris postunu ve real techniques firca yazilarini okuyup bi gazla expert face siparisi vermistim :-) bu yazini da okuyunca iyi ki siparis vermisim dedim :-)

    YanıtlaSil
  3. aldım aldım aldım :) ve bayıldım :) sen iyi ki bize tanıttın canım :) hayatımın fırçası budur :)

    YanıtlaSil
  4. selam görkemcim ya ben sana ücretini versemde sen benim için bir daha ki siparişinin arasına expert face ve blush brush'ı sıkıştırabilir misin? benim için böyle bir iyiliği yaparsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Expert face brush ı çok severek kullanıyorum bende zaten senin tavsiyen üzerine almıştım ;)
    Setting brush var bende göz altıma,burun kenarıma veya yüzümde sabitleyici pudra sürmek istediğim yerlerde onu kullanıyorum, memnunum.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. çok çok çok severek kullanıyorum sayende canım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu fırçaları dayanamayıp alıcam bi gün:)) güle güle kullan! çok güzel gözüküyor:*

    YanıtlaSil
  8. İlk zamanlar alışamamıştım ama kullana kullana aşık oldum diyebilirim. Tek şikayetşm fondoteni yemesi/içmesi yıkarken diyorum aman allağım buda ne :) En kısa zamanda expert yedeklemek istediğim fırçalardan :)

    YanıtlaSil
  9. über

    www.sadecemoda18.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. setting brush'i aslinda sadece goz altlarima uyguladigim kapaticiyi (mufe lift concealer)sabitlemek icin almistim. sonra o kadar hosuma gittiki t bolgemi pudralamak icin de kullanmaya basladim. seyrek killi oldugu icin asla fazla urun alip pudrali bi gorunume neden olmuyo. gerci ben cok ince yapili pudralar kullaniyorum mufe hd yada eshiko gibi. elmacik kemiklerimi hafif aydinlatmak icin becca pressed shimmer powder'i da setting brush'la uygulamaya basladim. kisacasi cok islevsel bi firca. ama kesinlikle kullanilan urunun super ince yapili olmasi lazim. laura mercier mineral foundation ve mac mineral pudralarla kullandigimda sevmedim. x

    YanıtlaSil
  11. Kontur yapmak icin hangi firca ideal sizce? Real techniques fircalardan

    YanıtlaSil