MAC Prep + Prime Highlighter Pen



Merhaba! Makyaj koleksiyonumun yeni demirbaşı, bitmeden stoklayacağım bir ürün daha. Sizlerle paylaşmasam olmaz ki! Sevgili İnci'nin tavsiyesiyle aldığım MAC Prep + Prime Highlighter Pen. Bendeki rengi, 3 seçeneğin arasındaki en sarı alt tonlu olan Light Boost. Kapatıcınızın altına ya da üstüne uygulayabileceğiniz bu kalem tam da hayal ettiğim aydınlığı verdi yüzüme. 






5,5 ML'lik bu ürünü MAC'lerden ve http://maccosmetics.com.tr 'den 74 TL'ye edinebilirsiniz. Bu ürünün bir göz altı kapatıcısı olmadığını ve aydınlatma amacıyla satıdığını hatırlatmak istiyorum. Ben üstüne MAC Pro Longwear kapatıcı ya da Helena Rubinstein Magic Concealer uygulamayı tercih ediyorum. Çok severek kullanıyorum. Gözüm kapalı önerdiğim ürünlerden biriyle daha tanıştınız bugün, herkese öpücükler! :)


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

12 yorum:

  1. e tavsiyem boşa çıkmamış:) emindim sevecegine:) ysl den cok cok basarılı. cok yakısmıs sana da cok aydınlık goz altların

    YanıtlaSil
  2. Ben de yakınlarda prep+prime vibrancy eye primer'ı aldım ama gözüm bunda da kaldı. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vibrancy'i ben de deniyorum şu an:) Teşekkür ederiim

      Sil
  3. Çok güzel bir ürünmüş, kesinlikle deneyeceğim. :) Güle güle kullan! ^^

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş gerçekten,harika durmuş sende de. :)

    YanıtlaSil
  5. Hi Dear! I love this pen as well but I have the pink shade to counteract darkness. Love the way the yellow tone looks on you. Your skin looks flawless! x

    YanıtlaSil
  6. Tavsiye edebileceğin daha uygun fiyatlı bir ürün varmı?

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Görkem. Yorumların ürün alırken bana çok yararlı oluyor. Bobbie corrector satın aldım. Maalesef çok çok sert geldi bana :( . Nars cream radiant concealer kullanıyorum fakat ikisi birlikte resmen bir katman oluşturup beni taze ve aydınlık göstermek yerine yaşlı bir ifade oluşturuyor. Belki ben doğru kullanamadım bilmiyorum, ama hoşlanmadım. Bir YSL touche eclat hayranıyım ve senin kullandığın Mac Prep Primer 'da onunla aynı ve yorumlarına göre daha iyi. Bende şöyle düşündüm, correctorun üzerine Maci sürsem sence nasıl olur? gerçekten başka bir şey istemiyorum. Yorum yaparsan sevinirim, almak için bekleyeceğim çünkü :)

    YanıtlaSil