MAC 263 Brush // Fırça İncelemesi



Merhaba! Yaklaşık 1 senedir kullandığım ve en iyi eyeliner fırçası olduğunu düşündüğüm bu fırçanın yazısını nihayet yazıyorum. MAC 263 ve 266 çok karıştırılan iki fırça. İkisi de açılı, ikisi de incecik ve ikisi de bende mevcut. Aralarındaki tek fark 266'nın gerçek tüy, 263'ün ise sentetik olması. Sentetik fırçalar krem ve jel ürünler uygulamak için tasarlanmış. İşte bu yüzden 263 açılı fırça da benim en sevdiğim jel eyeliner fırçam.

Hello! Today I'll be reviewing MAC 263 Angled Brush, which I've been using for a year now. It's my all time favorite eyeliner brush. MAC 266 and 263 brushes are very similar. They're both MAC, angled and small. What makes 263 different is the synthetic bristles, which make the application of gel and liquid products super easy. That's why it's my go to brush when it comes to gel eyeliner!




MAC'in en incecik fırçası bu. Zarif gövdesi ve klasik MAC fırça kalitesi çok hoşuma gidiyor. Üstelik fırçanın açısı mükemmel. Simsiyah eyelinerı bile üst ve alt kirpik diplerime, hatta gözlerimin iç kısmına bile kusursuz uygulamamı sağlıyor.

The thinnest and the most sleek brush of MAC. I love the perfect angle, as well! I line my upper, lower lash line and waterline and I even tight line with this! 




Videolarımı izliyorsanız sıkça görmüşsünüzdür bu fırçayı ve görmeye de devam edeceksiniz. :) 49 TL'ye MAC'lerden ve www.maccosmetics.com.tr 'den satın alabilirsiniz. Herkese sevgiler!

If you watch my Youtube videos, you've already seen me using this brush and I'll keep using it. :) Lots of love! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

3 yorum:

  1. Bende de 266 ve 209 var. 266'yı toz farı eyeliner olarak uygularken kullanıyorum. 209 ise jel eyelinerlarım için ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu fırçayı bende severek kullanıyorum. Gecen gun aldığım Bobbi Brown jel eye liner ı 263 ile uyguladım sonuç çooook iyiydi ;)

    YanıtlaSil
  3. Bende de 266 var. Kaşlarımı doldurmakta kullanıyorum. Gözümde var 263'te ama bakalım şimdilik ev eyeliner fırçası kaynıyor :))

    YanıtlaSil