MAYBELLINE The Falsies Black Drama Mascara



Günaydın! Bugün sizlere, uzunca bir zamandır kullandığım ve çok beğendiğim bir maskarayı tanıtacağım. Maybelline The Falsies serisinin Black Drama versiyonu. Diğer maskaralara göre daha siyah ve fırçası tam benim sevdiğim gibi. Geçen yaz yanlışlıkla The Flared yazanını almıştım, hani şu gövdesi yeşil olan. Onu da beğenmiştim ama bunun performansı harika! 

Good morning! Today I'll be reviewing a mascara, that I've been using for a month and like so far; Maybelline The Falsies Black Drama. 




Fırçası ne çok şişko, ne de ince. Tam ayarında ürün alıyor ve uygularken yapışmıyor. Formülü çok ıslak değil. Benim için en önemlisi gün içinde akmıyor ve dökülmüyor. Alt kirpiklerime kullandığımda ise hafif dökülmeler oluyor, bu sebeple sadece üst kirpiklerime bolca uyguluyorum. Kipikleri hem uzatıyor, hem de hacim veriyor. Bittikçe alacağım ürünlerden olan bu maskarayı Watson's, Gratis ve Boyner'lerden 15TL'ye alabilirsiniz. Herkese iyi pazarlar!

The wand is not fat and not thin, either. It picks up just the right amount of product. Never smudges or flakes during the day. I have this problem when I apply it on my bottom lashes, so I use this mascara only on my top lashes. It gives length and volume to them and I looove the finish. I'll keep repurchasing forever!






Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: yourfaceismycanvas88



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Bende de var ama ben Colossal'ı daha çok seviyorum. Hem benim falsies'in garip bir kokusu var ve cok cıvık, sahte oldugunu düsünmeye basladım :S

    YanıtlaSil
  2. görkemcim yeni fanlarındanım.daha çok video lütfen :))

    YanıtlaSil
  3. Bende en son anneler günü indiriminde hemen depoladım :)

    YanıtlaSil
  4. Maybelline rimelleri genelde guzel oluyor :) bunu da denemeli

    YanıtlaSil
  5. Bir maskaradan daha ne beklenebilir ki dimi,en sevdiğim tek maskara doğru seçim güzel yazı güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Love this too! My current favourite! :)

    YanıtlaSil
  7. Benim de şimdiye kadar denediklerimden en iyisi bu :) Malesef arada aldığım diğer rimelleri bitirene kadar yenisini almayacağım. Çok övülen Maybelline Rocket Volume bana bunun kadar iyi gelmedi mesela. Döneceğim nazlı yarim, döneceğim Black Drama :/

    YanıtlaSil