The Balm - MARY LOU MANIZER



Merhaba! Bugün, yaklaşık 1 aydır kullandığım ve artık hakkında konuşabileceğim bir ürünü tanıtacağım. Gratis'ten indirimsiz 40 TL'ye aldım ve iyi ki indirimi bekleyip zaman kaybetmeden almışım diyorum. :)

Hello! Today I'll be reviewing The Balm MARY-LOU Manizer highlighting powder. I've been using it for a month and I really really like it.




Göz pınarlarımı, kaş altımı, elmacık kemiklerimin üstü, burun kemiğim ve şakaklarımı bu ürünle aydınlatmaya bayılıyorum. Şampanya rengi ışıltısının da beyaz ve buğday tene çok yakıştığını düşünüyorum.

I use this powder to highlight the inner corners of my eyes, my brow bone, the bridge of my nose and my temples. I really like the champagne color.




İçinde bariz simler yok, sadece ışıltı var. Çok hoş bir aydınlık veriyor. Severek kullandığım bir ürün ve herkese tavsiye ediyorum!

It doesn't have shimmery particles, only some sheen. I really love the brightening effect. I love it and I totally, highly recommend it!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

6 yorum:

  1. Ben indirimden almıştım 20 Tl falandı sanırım :)
    Çok güzel bir ürün aynen senin gibi "Göz pınarlarımı, kaş altımı, elmacık kemiklerimin üstü, burun kemiğim ve şakaklarım" neredeyse heryere sürüyorum çok güzel bir ışıltısı var başarılı bir ürün :) Sevgiler,hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ben bazen far niyetine bile kullanıyorum o kadar seviyorum kendisini :D

    YanıtlaSil
  3. inanılmaz seviyorum bu ürünü bende:)

    YanıtlaSil
  4. Been wanting this for ages!! So pretty!

    YanıtlaSil