YSL Rouge Volupte 01 - Nude Beige



Günaydın! Bugün sizlere benim için çok kıymetli olan bir ruju tanıtacağım. Kendisiyle Ağustos 2012'de Buyaka AVM Sephora'da tanıştık. Fiyatının 90TL olduğunu görünce severek ayrıldık. 1,5 ay sonra Roma'ya gittiğimde, daha valizlerimi evime bırakmadan Sephora'ya gittim ve kavuştuk. 14 Euro'ya benim oldu. Nedendir bilmiyorum, belki size saçma gelecek ama bu ruju ne zaman sürsem, o gün benim hayatımda çok güzel ve önemli bir şey oldu. :)

Good morning! Today I'll be showing you my dear lipstick; YSL Rouge Volupte 01. This stuff is my charm. Believe it or not but whenever I wear this, something good happens in my life, right that day. :)




Yapısı MAC Cremesheen serisinden bile kremsi, dudaklarda adeta kayıyor. Fazlasıyla nemlendirici özelliğe sahip ve harika renk veriyor. Kalıcılığı bana göre fena değil. 2 saat sonra yenilemem gerekiyor ki bu kadar nemlendiren bir rujdan daha fazlası beklenemez. Değil mi?

The texture is creamier than MAC Cremesheen lipsticks. It just glides on the lips. As you can tell, it's super moisturizing. I have to reapply it in 2 hours, or it totally fades but I'm okay with it.



Rengi ismiyle alakasız. Bejin yanından bile geçemeyecek kadar tatlı, yumuşacık bir pembe. MAC Creme Cup'tan daha pudra, daha sürülebilir. Beyaz ve buğday tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum. Bu ruja Sephora'lardan ulaşabilir, yurtdışına çıkma imkanı yakalarsanız da çok komik bir rakama edinebilirsiniz. Hepinize kucak dolusu sevgiler!

The name says 'Nude Beige' but it's a very nude pink. I think it suits pale and fair skin perfectly!




Buradaki videonun sonunda dudağımdaki duruşunu görebilirsiniz. :) Herkese sevgiler!

You can see how it looks on my lips at the end of this video! Lots of love! xx


Instagram: gorkemkarman



Görkem Karman

12 yorum:

  1. benim derhal yurt dışına çıkmam lazım nasıl fiyat farkı var resmen kazıklanıyoruz burada.. :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de ne fiyat farkı, burda %200 karla satıyorlar resmen!

      Sil
  2. packaging olarak (ambalaj diyince sinir oluyorum) şahane sırf onun için bile alası geliyor insanın, bir de çok şanslısın bebekim bu krem yapıdaki rujlar sana çok yakışıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Ayselcim, böyle uçuk pembeler sana da gidiyor:)

      Sil
  3. Ya çok güzel ama bu.... Almak istiyorum, kesinlikle! Ayrıca bundan sonra da her sürdüğünde çok güzel şeyler olsunnn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle almalısııın! Ama ondan önce bu Sephora fiyatları düşürmeli...

      Sil
  4. Yahu bende tam diyecektim ki dudakların ince olmasına rağmen makyajla ne kadar dolgun ve güzel gösterebiliyorsun diye.. Bunları dert etme biz sana bayılıyoruz bebeğimmmm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ahlaksızın teki taktı bana işte:) Mucuk!

      Sil
  5. bunun 28 numarası var bende, koyu gözükse bile o da nude mor.. istersen onu da dene beğeneceksin bence

    YanıtlaSil
  6. Bence ahlaksiz falan dememelisin. "O" kisi sana "ince dudakli ya da cirkin" dedigi icin adli bir slfun yasanmayabilir ama sen ona "ahlaksiz" dedigin icin problem yasayabilirsin. Bir de kimse kimseyi güzel bulmak zorunda degil. Ne ben cok guzelim ne de sen. Ama zaten boyle "en guzeliz" diye bir iddia da yok ortada. O nedenle takma ve cevap verme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. isim vermeyen biri mi yasal süreç başlatacak? günlerdir resmen taciz eden biri benim gözümde ahlaksızdır ve zaten en güzeliz ya da güzeliz diye bir iddia söz konusu da değil kusura bakma. Takmıyorum zaten artık, anonimlere kapattım yorumları. Derdi, kaşıntısı olan isimiyle gelsin.

      Sil