MAC Bare Study Paint Pot



Günaydın! Bugün sizlere bir kaç haftadır severek kullandığım bir paint potu tanıtacağım. MAC Mocha allığımla İnci'nin Bare Study'sini takas yaptık. İyi ki de yaptık. :) Paint potlara hayranlığımı videolarım ve blogumdan da biliyorsunuzdur. Gelelim Bare Study'e.

Good morning! Today I'll be showing you my paint pot in Bare Study. If you're a follower of my blog and youtube channel, you already know that I'm in love with paint pots. Let's see Bare Study.




Yoğun bir şampanya rengi olan bu ışıltılı krem far, diğer paint potlar kadar kalıcı değil ve bu yüzden kendisini bazsız kullanmıyorum. Bazın üstüne sürüldüğünde hem rengi daha yoğun veriyor, hem de kalıcılığı artıyor. Bir anda bütün yüzünüzü ve görünüşünüzü aydınlatıyor. Aydınlık makyaj seven herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

It's a deep champagne color with shimmer. It's not as long lasting as the other paint pots in my opinion, so I use it on top of some Urban Decay Primer Potion. It brightens up my eyes and make them appear very big and bright. I like it!




Bu arada çekilmeyi ve yüklenmeyi bekleyen bir sürü video var. Sizlerden talep geldikçe çekmeye devam edeceğim. Herkese sevgiler!

xx


Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Bloglovin
Gmail


Yarın / Tomorrow

- Coastal Scents Lip Gloss



Görkem Karman

7 yorum:

  1. Bare Study is such a lovely color! I want to try Painterly next.

    xx, Sara from beautytalkbys.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. prolong wear ları denedim cumartesi kendimi tutup almadım ama vintage bilmem ne diye bej sedefli bir rengi begendim belki alacağım ama prolongwearlar daha pırıltılı hatat simli sen sevmeyebilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay onlar muhtesemdi gözüm kaldı resmen. Dun buyaka da tekrar baktım sonra klasık soft ocre alayım dedim o da kalmamış.

      Sil
  3. Şu krem farlar göz kapağımda çizgi olmasa ne mutlu olurum:( ama muhteşem bir renkmiş gel de sevme yani.

    YanıtlaSil
  4. Benim en sevdigim paintpot soft ochre..Ama aklımda bu da yok değil. .Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  5. Görkem'cim, bu ürünü sedefli farlar için baz olarak kullanabilir miyim sence?

    YanıtlaSil