NARS Outlaw Blush // Allık İncelemesi



Herkese merhaba! Bugün sizlere allık koleksiyonumun en yeni üyesi, NARS Outlaw'u tanıtacağım. Yine hiç ihtiyacım ve param da yokken, allık krizim tuttu. Geçen haftalarda yatağıma yatıp MakeupAlley'de gezinirken bu allık hakkındaki fazlaca olumlu yorumlar dikkatimi çekti ve hemen aklıma yazdım. İnci'yle Sephora'da gezinirken de aniden karar verip aldım ve iyi ki almışım diyorum!

Hello everyone! Today I'm going to show you the newest member of my blush addiction; NARS Outlaw. I wasn't in the need of any other blush and the budget but you know, you can't resist when you're addicted. I was hanging around on MakeupAlley and saw this lovely blush. Almost all of the comments were positive and that's why it got my attention. So, finally, it is mine! I'm glad!




NARS en benzersiz ve muadili bulunmayan renkler ürettiği için tonu tam olarak tanımlamak zor, ancak bazı yabancı bloglarda altın yansımalı gül kurusu denmiş. Aslında yanlış değil ama benim sözlüğümde 'domates pembesi'. :) İçinde hafif bir kırmızılık olduğu için böyle diyorum hep nedense. NARS allıkların vazgeçilmezi altın ışıltı da çok sağlıklı bir görünüm veriyor ancak allıktaki ışıltı yanaklara geçmiyor. Simli değil ışıltılı olduğunun da altını çizmek isterim.

It's very hard to describe the color as NARS always makes the most unique colors and it's impossible to find the exact dupe. I've seen some blogs describing it as a reddish rose with golden shimmer. Well, it's right but I still prefer to call it 'tomato pink', since it's the most beautiful pink with red undertones and golden reflections. 




Pigmentasyona biraz değinmek istiyorum çünkü bildiğiniz gibi NARS, dünyanın en pigmentli allıkları olmasıyla meşhur. Nitekim test edildi ve onaylandı, ancak bu allıkta işler biraz farklı. Evet renk çok korkutucu duruyor ancak yapısı o kadar güzel ve pigmentasyonu o kadar ayarında ki, beyaz tenimde bile çok canlı ve hoş duruyor. NARS allıklar 78 TL'lik fiyatlarıyla biraz cepleri yaksa da, verdiğim her kuruşu hakettiğini gördükçe daha da alasım geliyor. Sizin favori NARS allıklarınız neler?

I want to talk about the pigmentation a little. NARS is known to have the most pigmented blushers on Earth. Tested and verified by me! However, things are different with this one. The color looks so scary in the pan but it's just the right amount of shimmer and pigmentation that it looks absolutely fine on my pale skin without looking like a clown. I'm really into NARS blushers and would like to know your favorites! xx




Göz altı kapatıcısı ve NARS Outlaw allık kullandım. Bu balık gibi görüntü için özür dilerim! :)

So sorry for my bare face but look at the blush! :)




Instagram: gorkemkarman
Facebook (CLICK!)
***Bu arada bana gelen soruları bir video şeklinde yanıtlamaya karar verdim. Günlük yaşam, okul, kişisel ve ya makyajla ilgili sorularınızı bana twitter adresimden (tıklayın) ya da yourfaceismycanvas8@gmail.com 'dan ulaştırabilirsiniz! 


Yarın / Tomorrow

- Favori MAC Rujlarım // My Favourite MAC Lipsticks



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Ay çok tatlı bi balık ama :) Allık da yanaklarını mıncırmışın gibi doğal durmuş daha tatlı balık olmuşun yirim :)

    YanıtlaSil
  2. sanki soğuktan kızarmış gibi duruyor yanakların :) çok doğal ve çok hoş:) sanada çok yakışmış :)Güzel günlerde kullan !!

    YanıtlaSil
  3. Her ne kadar benim kullanmaya cesaret edeceğim bir renk olmasada allığın rengi ve sende duruşu süper gözüküyor.:)
    Bende senin gibi süt beyazlardanım nc15 diyeyim ama ben soluk beyazım aklımla allık olarak mac well dressed, fleur power, dame, peaches ve nars'tan deep thoroat, mata hari, angelika var.
    Yani hepsini alacak değilim ama sanki bunlar bana gidermiş gibime geliyor.:)

    YanıtlaSil
  4. Orgasm ve mata hari kullandım. Her iki rengi de seviyorum ama outlaw'ı görmemiştim. Sephora'da bir göz atayım:)

    YanıtlaSil
  5. Ayyy tatlı şey seni!! Resmen bi balıksın çok şeker <3

    YanıtlaSil
  6. Yaaa ben buna bayıldım kii, ayrıca arkadaşım benim durmam gerek yapmayın böyle allık yazıları:) ayrıca bu sadece allıklı haline bayıldım desem tam yerinde olur:)

    YanıtlaSil
  7. Balık Görkem! <3
    Yakışmış tatlım, facebook sayfan da hayırlı olsun hemen beğendim! :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir allığa benziyor ve beyaz tenine de çok yakışmış.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. rengi çok güzelmiş yaa pek yakışmış :)

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle çok güzel bir renk çok pahalı diye düşünsekte böyle renklere sahip iyi markalarda allıklara zaten 40-50 tl verebiliyoruz bence herkesin makyaj çantasında bir tane nars ve mac allığa ihtiyaç var...Ben de vepa'dan almayı düşünüyorum buna uygun bir lipgloss tavsiye edebilir misin nars'dan..

    YanıtlaSil
  11. Doğal ötesi durmuş resmen Görkem ya, hiç düşündüğüm bir Nars allık değildi bu ama aklıma düştü şu an!
    Bir de, yesinler böyle balığı ya :) :) :) okurken gülümsedim resmen:)

    YanıtlaSil
  12. sevgili gorkem az once twitter den yazdim ama yeni surumde bir aksilik oluyor ben de bazen ikinci kez okuyorsaniz kusura bakmayin aldirmayin siz bunlara diyorum size gelin anadolukavagina oksijenden kafalar guzellessin ondan sonra teflon etkisi ile kalmaz lipstick ruj falan hepsi boya deyip gecersiniz sevgiler benim favori alligim bu arada nico

    YanıtlaSil
  13. çok çok güzel olmuşsun ^.^

    YanıtlaSil
  14. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.
    Please let me know where you got your theme. Cheers

    My blog post :: click here

    YanıtlaSil