Sık Sorulan Soruların Cevapları! // FAQ !



Ben geri döndüm! Konuya girmeden önce, ara verme kararımı anlayışla karşılayan ve mailleriyle, mesajlarıyla beni destekleyen herkese çok çok teşekkür ederim. Kendimi sayenizde daha iyi hissediyorum. Yazmadığım süre zarfında kendime zaman ayırdım, sıkıntılarımdan sıyrılmaya çalıştım. Farkettim ki ben yazdığım sürece mutluyum, konu ne olursa olsun yazmalıyım ve iş hayatına karışıp kendi ailemi kurunca bile yazıyor olacağım. Hepinize tek tek teşekkür ederek sizleri sorularınızın cevaplarıyla başbaşa bırakıyorum. :) Yarın sabah 09:30'da blogumu kontrol etmeyi unutmayın. Sevgiler!

I'm back! Thank you for you understanding! I spent some time for only myself and had the chance to think over. I'm so happy to be writing and I'll keep writing as long as I'm alive. Thank you for your patience! The video below is in Turkish but I'll be uploading one in English next week. Love you all!




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

21 yorum:

  1. Kuzum hoş geldin. Nasıl sevindim anlatamam:) Videoyu işyerinde izleyemiyorum eve gitmek için sabırsızlanıyorum. Operimmm caanmmm:)

    YanıtlaSil
  2. yazını okurken fark ettimde 999 takipçin var 1000 e 1 kalmış şimdiden tebrik ederim darısı benim başıma olsun=)))

    YanıtlaSil
  3. Palladium benimde ikinci evim gibi, hatta mağazaların yerlerini ezbere bildiğim için erkek arkadaşım mimarından daha iyi bildiğimi iddia ederek dalga geçer :))

    YanıtlaSil
  4. Kuzum beni de Palişko'ya alıştırdın. Artık Palişko aşağı palişko yukarı:) Haftasonu Palişko Midpoint ta kahvaltı edelim barii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa Midpoint'in sıcak kahvaltı tabağı inanılmaz:)

      Sil
  5. Veee 1000 olmuşş :) Tebrikler!! ehe :)

    YanıtlaSil
  6. Hosgeldiinnn coook sevindim yazılarını dort gozle bekleyenler var o yuzden oyle fazla ara verme ;)))

    YanıtlaSil
  7. bir ben palladium a gitmedim, merak ediyorum avrupa yakali olarak :)

    YanıtlaSil
  8. hoşgreldinizzz :))rujunuzun markası ne acaba çokk beğendim ismini yazar mısınız ? :)

    YanıtlaSil
  9. Merbaha görkem abla sana makyaj teknikleriyle ilgili bikaç sorum olucak gözlerim kahverengi gözlerimi nasıl belirginleştirebilirim gözlerimin daha canlı görünmesini istiyorum bunun için tavsiyelerin nelerdir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kahverengi gözü en çok ön plana çıkarak mat, acı kahverengi göz kalemi. mac coffee eye pencil tarzında bir kalemle gözlerini çerçeveleyip bol maskarayla ön plana çıkarabilirsin:)

      Sil
  10. teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  11. merak ediyordum, videoyu sevdim. :)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Geçen gün izleyememiştim videoyu,şimdi izledim.
    Çok içten cevaplamışsın gerçekten.
    Yengeç burcuymuşsun!Bende yengecim ve kesinlikle aynı özellikler bende de var.Bazen bu aileye,eve düşkünlük çok kötü olabiliyor :( Ben ailemden uzakta okuyorum ve sürekli gidemiyorum derslerim yüzünden,kafayı yiyorum falan böyle. :)

    YanıtlaSil