REVLON Colorstay Aqua Mineral Setting Powder



Gelin sizlere, kuru cildimi hiç kurutmayan, ıslak ve soğuk bir his verip ferahlatan ve pudra gibi durmayan ilk pudrayı tanıtayım... REVLON Colorstay Aqua Mineral Finishing Powder. Sevgili blogger arkadaşım Begüm'ün hediyelerinden biri olan bu pudrayı ilk sürdüğümde çığlık attım. Kullandığım fırça ıslak sandım. Sonra anneme ve kardeşime denedim, onlar da ıslak bu fırçalar deyince hemen google abla'ya danıştım. Meğersem içindeki hindistan cevizi suyu sebebiyle ıslaklık hissi veriyor ve kuru cildi ferahlatıyormuş. Elimdeki bütün diğer pudraları arkadaşım İnci'ye hediye ettim. Yurtdışına bir dahaki çıkışımda kesinlikle bu üründen depolayacağım!

Hi! Lemme introduce you the one and only powder, that doesn't dry out my skin and even gave me a glow, whilst setting my make up. REVLON Colorstay Aqua Mineral Setting Powder. I have to tell, I screamed when I first tried it on my face. I thought the brush was wet and I tried it on my mum and sister, using different brushes and they both thought the brushes were wet, too. That's when I asked google what it was. This powder contains coconut water, which makes your skin feel wet, cool and hydrated. I gave away all of my powders. I'll be repurchasing this one again and again!




Kapağının içinden çok şeker, minicik bir fırça çıkıyor ama ben Real Techniques Blush Brush, Multi Task Brush ve ya MAC 109 ile uygulamayı tercih ediyorum. Bence çok şeker ve hafif bir kokusu var. Yüzümde bıraktığı hissi zaten kelimelerle anlatamam. Sabitlemesi müthiş, doğallığı şaşırtıcı. Deneme şansınız varsa hiç durmayın derim! Bir de bu REVLON ne zaman ülkemize gelecek der, isyan ederim!

It comes with a little brush on the top but I don't really like it and need it. I prefer using my Real Techniques Blush Brush, Multi Task Brush or MAC 109 brush. It has a very light lovely scent and I don't have any words to describe the feeling it leaves on to my skin. It sets my makeup without breaking out my dry skin. This is a must have!






Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Son videomu izlediniz mi? // Have you watched my last beauty video? CLICK CLICK!


Yarın / Tomorrow

- L'oreal Lumi Magique Highlighting Pen



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Çok doğal duran bir ürün bencede denemeye değer, bu arada resimleriniz ne kadar aydınlık ve güzel..

    YanıtlaSil
  2. Ay kuzum begenmene cok sevindim benim elimde yeterince stoklu var istersen gonderebilirim. Daha once blog satısına koymustum kimse bilmedigi için satılmadı aslında cok güzel ve degişik bir ürün. Mcx

    YanıtlaSil
  3. Ahh ahh Görkem'cim Revlon'u watsons veya gratis getirse çok sevaba girecekler.:)
    Revlon'un kullandığım her ürününden memnun kaldım ama pudra ve fondötenlerini hiç kullanmadım.
    Bu pudra sadece sabitleme amaçlı mı kullanılıyor yoksa tek başınada kullanılabilinir mi?

    YanıtlaSil
  4. Pudra; yine fobilerimden biri. Kadınların suratlarında böyle tüyleri pudralı pudralı belli oluyor, sivilcelerin üzeri daha da bir iğrençleşiyor ya, o görüntülerden sonra fobim haline geldi kendisi :p
    Ama şuanda o hindistan cevizi suyu sayesinde, güzel anlatımın sayesinde pudrayla aramın düzelmesini sağladın Görkemcim teşekkür ederim hehehe :)
    Bu arada kızlar bana bi fondöten(böyle mi yazılıyor :p) yada sivilcelerimi ve kızarıklıklarımı kapatmak için bir ürün öneriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurtencim kırmızıklar bölgesel ise fondoten yerine kapatıcı daha iyi sonuc verir.

      Sil
    2. Peki nasıl bir kapatıcı süreyim örtmenim :)))
      Dikkat ettin mi bilmiyorum ama dudağımın üzerinde kırmızı kılcal damarlar falan artık neyse bıyık gibi duruyor. Belki kapattığımdan pek belli olmamıştır, ama bir şey kullanmadığımda bildiğin bıyık, Nurten amca oluyorum :)) Hele üşüdüysem, yada sıcak bastıysa hiç kurtuluşum yok kesin Nurten amcayım :)
      Bu arada pazar günü ben nasıl dağılmışım, lavaboya gittiğimde farkettim :)

      Sil
    3. Canım Görkemin duvarına cok yazı yazdık ama sadece sivilcelerin uzerine uygulama yapmam yeterli olur. Kılcal damarlar için turuncu alttonlu bir ürün sürüp uzerine fondoten surmelisin. Ayrıntıları mail yazarım:) Mcx ikinizede

      Sil
  5. Çok ilginç hiç böyle bir ürün duymamıştım yani ıslak hissi veren türden,merakımı cezbetti :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de ayni sekilde fircalarim islak sanip kurulamaya calistim,sonra fark ettim:) su an sayemde pudra bollugu yasadigim icin bu yedekte duruyor ama yazin kullanirim bol bol serin serin. Begum de revlon dukkani var adeta gidip bakmamiz lazim!

    YanıtlaSil
  7. hindistan cevizi suyu olan pudramı :S hayatımda ilk defa duyuyorum merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  8. revlon gelsin artık sadece kirpikleri var watsons'larda

    YanıtlaSil
  9. Biraz alakasız olacak ama, saatinizin markasını ve nerede bulabileceğimi öğrenebilir miyim? Bayıldım da kendisine :)

    YanıtlaSil
  10. yağlı ciltler de kullanabilir mi bunu acep? bir de, içeriği nasıl?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,

    Sizi zevkle takip ediyorum. Yanılmıyorsam daha önceki postlarınızda İtalya'da yaşadığınızdan bahsetmiştiniz. Ben de önümüzdeki günlerde İtalya'ya gideceğim. Rica etsem İtalya'da kozmetik alışverişi yapabileceğim yerler hakkında bilgi verebilir misiniz? Özellikle revlon bulursam stoklamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil