Rexaline Hydra-Force Serum



Herkese merhaba! Bugün sizlere, uzun zaman önce Sephora'dan aldığım bu serumu tanıtmak istiyorum. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama Palladium Sephora'dan bi 3-4 ay önce yaklaşık 100 TL'ye almıştım. Sabah ve gece uyumadan yüze ve tüm boyuna uygulanan bu üründen sonra nemlendiricinizi uygulamanız gerekiyor. İlk aldığım zamanlarda düzenli kullanıyordum, sonra neden ara verdim hiç bilmiyorum. Son 1 haftadır yine günlük, düzenli bir şekilde uyguluyorum ve cildime gerçekten canlılık ve nem kattığını söyleyebilirim. Çok kısa ve net bir yazı oldu ama cildiniz kuruysa ve nem katan ve parlaklık veren bir serum arıyorsanız Rexaline tam da size göre. Siz hangi serumları denediniz?

Hello everyone! Today I'll be reviewing this hydrating serum, which I got in Sephora a few months ago. I totally forgot how awesome this product is! I apply this on my face and neck in the morning and before I go to bed at night. I apply my moisturizer right after this step and I can honestly tell you that this stuff helped me get clearer and better skin and a really good moisture. This is my shortest post I guess but it's pretty simple to explain. If you're suffering from dry skin and want a brightening and moistrizing serum, this is for you! What serums have you used?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Bourjois Volumizer Mascara






Görkem Karman

10 yorum:

  1. Ben de Sephora'dan verilen Rexaline nemlendirici samplelerini kullanmıştım. Gerçekten verdiği nem bakımından çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendiricisini ben de kullandım, gerçekten yumuşacık ve harika!

      Sil
  2. rexaline göz kreminide dene görkem bayılırsın harika bişeydi bebeğim muck muck !

    YanıtlaSil
  3. Bende göz kremini aldım. Gerçekten nem konusunda başarılı ancak suan gözümde REN Resurfacing AHA Concentrate serumu var. Metnini cok duydum. Glycolactic Radiance Mask ı denedim muhteşem. Cloud10 den alıcam burada cok pahalı:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cloud10de var mı ya REN?

      Sil
    2. Var ama sık sık out of stock oluyor:/ Yakalayıp alıcam kararlıyım :)

      Sil
  4. Cildim çok kuru. Göz kremini de bunu da denemek isterim bulabilirsem..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin kuruysa benim sana farklı bi önerim olacak; Biotherm Aquasource Rich cream For Dry Skin. :)

      Sil
  5. Ben de böyle ürünler artık kullanmak istiyorum ama cildim özellikle yaz aylarında yağlı. Siz kuru ciltlere özeniyorummmm Gorkiiim :)

    YanıtlaSil