Uyumadan Önceki Cilt Rutinim / Night Time Skincare Routine



Herkese merhaba! Yaklaşık 2 gün önce, akşam eve geldiğimde makyajımı çıkarmak üzereyken spontane bir şekilde videoya almaya başladım. Gece uyumadan önceki cilt rutinimi videoya almam zaten isteniyordu, bu ani verilen kararla da bu videoyu gerçekleştirmiş oldum. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 1080P HD izlemeyi unutmayın! :)

Hello everyone! I filmed my night time skincare routine and how I remove my makeup. You can watch the video down below!


Products Mentioned // Videodaki Ürünler

- Bioderma Sensibio H2o (CLICK)

- Garnier Gül Özlü Temizleme Sütü 

- Rexaline Hydra-Force Serum (CLICK)

- MAC Mineralize Charged Water Eye Cream (CLICK)

- Embryolisse Lait Creme (CLICK)




Instagram: http://instagram.com/gorkemkarman
Twitter: http://twitter.com/urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın // Tomorrow

- Beauty Blender







Görkem Karman

14 yorum:

  1. süper olmuş, çok sempatik :)

    YanıtlaSil
  2. garnierı merak ettm çok :)

    YanıtlaSil
  3. Yazık güzelim cildine, daha bu yaştan ne kadar çok kimyasal sürüyorsun hem de her gece ! Şimdi güzel görünebilir ama 40 yaşına geldiğinde bence zararını görürsün. Tabi ki sen daha iyi bilirsin ama her gece bu kadar çok şey sürmek çok doğru gelmiyor bana bırak cildin nefes alsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Nefes aldığımız, içimize çektiğimiz havadan tutun da yediğimiz her şey birer kanserojen tetikken yüzüme sürdüklerimi çok takmıyorum kafama açıkçası. Mümkün olduğunca iyi ürünler kullanıyorum ve biliyorum ki o 'paraben' olmayan ürünler daha farklı kimyasallar içeriyor. Üstelik benim cildim ekstra kuru, yani bu kimyasallar olmadan yaşayamıyorum. :)

      Sil
    2. Cilt doğal olan şeylere karşı kendi bağışıklığına sahip ama kimyasallar dengesini bozabilir. Ama sen bilirsin tabi ki senin cildin, istediğini kullan :)

      Sil
  4. ben de kuru cilde sahibim. bepanthol f lotion ve ceradolin den çook memnunum. arada bir de bepanthen krem sürüyorum işte. bu arada avene nem maskesi harika.termal suyundan pek bişe anlamasam da nem maskesi cok güzel.

    YanıtlaSil
  5. videonu kota sorunumdan dolayı izleyemedim,keşke paragraf halinde de yazsaymışsın.sen maske ve tonik olarak neler kullanıyosun peki?

    YanıtlaSil
  6. I would like to try Embryolisse! I love bioderma!

    YanıtlaSil
  7. Etrafımda ailemde dahil kimyasalların zararlı olduğunu bildiğim ve bunun bilincinde olduğumu bildikleri halde,güzellik bölümüyle alakalı okul bitirdiğim halde ısrarlaaa cildine o kadar çok şey sürme,yok çok zararlı,zaten güzel aman ne gerek var diyenler malesef ki banada çok söylenip duruyordu,asla kathiyen katılmıyorum onlara,bunu diyenlerde emin olun bizden çok bakım yapıp süslenip püslenip altına birde süper mini etek giyip sokağa çıkıyorlar söyliyeyim size bikeresinde bizzat şahit oldum kalakaldım öylece,ama sustum görüntü karşısında :)Kaldı ki karşıdaki insan zararlı olduğunu bilecek yaştaysa hiç anlamı yok o lafı kurup söylemek anlamsız geliyor,resmen laf olsun torba dolsun misali,cildin neme ve bakıma herzaman ihtiyacı vardır,bize verilen bu bedene bu cilde iyi bakmamız lazım,kendimize verdiğimiz önemdir çünkü.!
    Zaten dışarı çıkıyoruz havanın bütün kiri tozu yüzümüzde bir suyla yıkamayla çıkacağını hiç sanmıyorum!!!Sizinde anlıcağınız üzere çevreninde bizim cildimiz üzerinde birsürü zararları varken bu kimyasallarla bakım yapmak vız gelir tırıs gider ;]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mini etekle ne alaka ?
      sen giyemiyorsun diye baya içlenmişsin sanırım, yani burada cilt bakımı ve kozmetik konuşuluyor sen mini etek demişin :) napsın yere kadar şalvar mı giysin :) sanane ne isterse giyer , sen kıyafet yargıcı mısın ? ne saçma bir yorum ya :D ya bırakın isteyen istediğini sürsün giysin, isteyen sürmesin, herkesin kendi hayatı, devamlı birbirinize laf atmayın, sevin birbirinizi kadın kıskançlığı hep.

      Sil
    2. Verdiğim örneği anlamıyacak kadar küçük düşünmüssün işte beyin meselesi :}
      Öyle yorum yapana çemkirilmiyorda minik etek yorumuma takmıssın bir tek,ne alaka senin yorum!!sen bloğun sahibi değilsin ki bana cevap verme hakkın doğamaz bile, sanırım sen o söylediğim tarz bayanlardansın dilerse şalvarda giyebilir tabi banane ki(: Yorum benim yorum keyif benim keyfim istediğim yorumu yaparım sanane ki !! Ama kendi yaptığım birşeyi başkasına yapma diyecek kadar küçülmem kıskançlık etmem ihtiyacım yok zaten ;}

      Do you understand me? =]

      Sil
    3. Verdiğin tepkiye üzüleyim mi şaşırayım mı anlayamadım.. Gayet iyi niyetle yazmıştım ben. Ne bileyim sanki birden çok fazla şey sürülürse cilt nefes almaz zarar verir gibi geliyor bana. Bu kadar fazla tepki vermenin anlamı yoktu. Ben de normalde yüzüme çok şey sürmeye çekinirim. Bakımlı olup süslenmekle yüze her şeyi sürmenin ya da mini etek giymenin de bir alakası yok. Ben sürenlere de sürmeyenlere de saygı duyuyorum, sadece yorumumu yaptım, kimseyi kınamadım. Sen de kınamamalısın.

      Sil
    4. Moira sana birşey demedim zaten taşta atmadım yalnış anlama,aynı şeylerin banada söylendiğini söyledim yazımda,ve bubu yüzlerinede bu şekilde söyleyebilen bir insanım(: Evet sen onlardan olmayabilirsin doğrudur ama bu insanlar fazlaca var ve böyle ne yazıkki,Mine etek konusuda konuyla ilgili bulunmasada benim söylemek istediğim diğer örnekti alakasız değil çokta alakalı hala anlaşılmamış :))Açıyım biraz;mesela kendisi giyer eder herşeyi ama karşıdakine giyme etme der ahlak timsali oluverir aynı şekilde kendisi sürer eder karşıdakine sürme canım neden sürüyorsun gerek yokki der,!bu 2 tür insana karşıyım :] Kimseyi kınadığım falan yok yalnış anlaşılmasın,şu hayatta hiçbirşeyide kınamadım kim birini kınadıysa başına aynısı gelir zaten bilirim.

      Sil
  8. Kokoş mini etek benzetmen şimdi yerine oturdu bak :) Öyle insanlar gerçekten çok fazla biliyorum hatta ben de şuna şahit olmuştum, bir arkadaşım hiç makyaj yapmadığını iddia ediyordu yüzüne hiçbir şey yapmadığını söylüyordu sonra bir gece arkadaşta alınca fark ettim ki yarım saat yüz bakımı yapıyor ve her gün bb krem sürüyor ben de ona çok şaşırmıştım :)

    YanıtlaSil